Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Neurogress Mengumumkan Perkongsian Potensi Menarik dengan Organisasi Antarabangsa untuk Perkembangan Fasttrack


· 27 Mac 2018 · 11:00 am <! – Kutipan

Bonus 50% Masih Boleh Didapati di Pra-TGE, Dilanjutkan hingga 29 April 2018 Switzerland , 21 Mac 2018: Neurogress dengan sukacitanya mengumumkan komunikasi berterusannya dengan beberapa Organisasi Antarabangsa untuk memantau hala tuju Neurogress. Penyokongnya melihat kerjasama dengan pelbagai organisasi pihak ketiga yang relevan yang sangat penting. Sebagai projek terdesentralisasi, Neurogress melihat misi utamanya untuk mewujudkan teras yang akan menarik minat neurocontrol, menyediakan cadangan dan syarat teknologi yang terbaik untuk kerjasama bagi mereka yang bersedia menyertai

End Excerpt ->

Bonus 50% Masih Boleh Didapati di Pre-TGEnya, Diperluas hingga 29 April 2018


Switzerland, 21 Mac 2018: Neurogress dengan sukacitanya mengumumkan komunikasi berterusannya dengan beberapa Organisasi Antarabangsa untuk mempercepatkan pelan arah Neurogress . Penyokongnya melihat kerjasama dengan pelbagai organisasi pihak ketiga yang relevan yang sangat penting. Sebagai sebuah projek yang terdesentralisasi, Neurogress melihat misi utamanya untuk mewujudkan teras yang akan menarik minat neurocontrol, menyediakan cadangan dan syarat teknologi yang terbaik untuk kerjasama bagi mereka yang bersedia untuk mengambil bahagian dalam memajukan pembangunan persekitaran pintar neurocontrolled.

Berdasarkan maklum balas rakan-rakan mereka dan mendapat banyak faedah daripada ekonomi fiat untuk menyokong projek itu, Neurogress menyambut pembiayaan tambahan daripada geran dan penyumbang tradisional. Laman web ini juga akan dibuka kepada negara-negara yang pada masa ini terhad dalam fasa pra-TGE dan dengan itu, membantu menyebarkan konsep dan ide Neurogress, dan juga menarik minat lebih banyak daripada penyumbang tradisional yang berpotensi.

Situasi Semasa Pasaran Neuroteknologi

Neurocontrol adalah teknologi di persimpangan pelbagai bidang, masing-masing berbanding sains roket dalam kerumitan. Bagi kemajuan teknologi, mereka akan bekerjasama dengan pemula, organisasi akademik, institusi penyelidikan dan pemain lain yang kompeten di lapangan.

Selain itu, Neurogress berminat untuk menyertai usaha dengan pemain utama dalam setiap industri yang ingin dimasuki, seperti dron atau AR / MR / VR untuk memastikan kepakaran kita tidak terhad kepada neurocontrol, tetapi juga meliputi industri yang mereka rancang untuk bekerja dengan. Dengan cara ini, mereka memastikan bahawa peranti neurocontrolls tetap kompetitif berbanding dengan peranti kawalan antara muka pseudo.

Neurogress bukanlah platform pertukaran crypto, tetapi sebuah ekosistem .

Pasar Crypto sedang menghadapi satu lagi pusingan turun naik – dengan banyak mendakwa penurunan baru ini berkaitan dengan berita baru-baru ini. Walaupun terdapat banyak kegembiraan tentang meneroka penggunaan teknologi blockchain secara proaktif untuk mengantar ekonomi digital, penggunaan kriptografi sebagai tender atau duit syiling yang sah menghadapi peraturan pemerintah atau yang paling teruk, larangan total. Sekiranya ini mempengaruhi persepsi anda tentang Neurogress?

Perkongsian Utama Baru sedang Berjalan

Oleh kerana pasaran crypto tergugat dalam kontroversi yang timbul daripada kerajaan, penyokong-penyokong neuro-wearables atau peranti untuk memanfaatkan kekuatan pemikiran telah menjelajah bersatu dengan organisasi antarabangsa untuk membentuk masyarakat. Pasukan neurogast mati-ditetapkan dengan garis masanya untuk membangunkan platform terdesentralisasi untuk sistem kawalan saraf, berdasarkan perisian algoritma yang didorong oleh AI dan latihan algoritma yang didorong oleh pengguna.

Menggunakan otak sendiri pengguna untuk mengawal elektronik – perisian dan perkakasan – semudah dan semulajadi yang tidak pernah ada adalah motivasi mereka, ini adalah impian mereka, dan oleh Jove, mereka akan membawanya untuk disiapkan. Perkongsian dengan neuroteknologi dan pemimpin akademik dan pemikiran bioteknologi hanya permulaan banyak kerjasama yang penyelidikan dan pembangunan pantas dan membantu mengurangkan keadaan yang berlaku. Input ringkas dan disahkan dari neuroteknologi berprestij dan institusi penyelidikan bioteknologi terus memperbaiki projek mereka – kerana terdapat banyak.

Menilai Landskap di Beberapa Negara

Neurogress dalam proses penubuhan kumpulan kerja dari makmal yang berbeza sepanjang dunia yang akan meneroka tugas berkaitan neurocontrol dan memajukan aspek teknologi. Kumpulan-kumpulan tersebut termasuk (tetapi tidak terhad kepada) ahli-ahli berikut dalam bidang:

Neurogress berharap untuk menghubungkan dengan program-program di Institusi ke pantas semua fasa kerja pembangunan mereka. Projek-projek penyelidikan baru dan penyelidikan penerokaan / perkembangan ini terbuka kepada individu atau pasukan yang dapat menyumbang kepada penyelidikan Neurogres semasa dan pembangunan teknologi [] inovatif, metodologi, atau instrumentasi untuk kajian dasar atau klinik otak manusia, menggabungkan klinik yang sedia ada kajian dan hasil yang disahkan dengan rakan-rakan mereka dalam akademik mengenai model haiwan.

Membentuk Hab dan Rangkaian dengan Neurogress Trailblazers

Neurogress baru-baru ini mengumumkan pelanjutan konsep pendekatan Neurocontrol kolaborasi dengan membentuk hab yang berpangkalan di Switzerland yang akan membawa beberapa kecekapan saintifik yang ketara dari bidang Neurosains, Pembelajaran Mesin, Data Besar, Pemprosesan Isyarat, dan sebagainya. Neurogress juga sedang menganjurkan pelbagai saluran (hab) di negara-negara yang berbeza di mana perkembangan Neurogress akan berlaku.

Neurogress adalah misi untuk membuat gerai yang akan melaksanakan projek secara langsung bersaing dengan masyarakat setempat, dengan setiap benefisiari ekosistem memenuhi peran penting dalam masyarakat setempat mereka. Penganut Neurogress (tepat dipanggil trailblazers ) direka bentuk untuk dimuatkan secara lancar ke dalam kehidupan seharian masyarakat, di mana mereka mendapat manfaat dengan mengusahakan beberapa projek yang akan memanfaatkan kemahiran mereka.

Semua mempunyai sebahagian daripada visi yang mendapat dijelaskan apabila menyertai komuniti individu yang berfikiran sama yang semua mempunyai dorongan dan ketahanan untuk tidak berputus asa. Pasukan Neurogress bertahan dalam menghadapi kejayaan yang tidak menentu tetapi terus membina, semakin kuat bersama-sama – tidak menghiraukan pengkritik yang memilih untuk menghapuskan orang lain dalam laluan mereka. Mereka telah melangkah keluar dari zon selesa mereka, dengan tegas menghadapi halangan, meminta orang untuk mengambil kesempatan dengan mereka, tidak memperlihatkan kegagalan – yang merupakan halangan kepada banyak projek yang berwawasan baik – dan bertahan sehingga mereka akhirnya mencapai setiap garis masa, setiap peristiwa penting dalam

Dalam temuramah baru-baru ini pasukan Neurogress mendedahkan beberapa tonggak penting:

Kami sedang membangunkan keupayaan untuk memeluk neurocontrol lebih cepat dengan cara algoritma pembelajaran mesin tambah nilai. Mari melatih mereka bersama-sama dan membuat kegunaan mereka menggunakan arus perdana. Akan ada pasaran bagi algoritma ini dan sebagai pasaran zon Pembuat. Semakin banyak input yang kami sediakan dengan melatih algoritma untuk tindakan spesifik, semakin efektifnya. Jadi, ia benar-benar mengenai algoritma yang dimasukkan ke dalam teras teknologi neurocontrol dan sebagai balasan, teknologi neurocontrol untuk kesejahteraan kita yang lebih baik dan lebih produktif.

Visi Neurogress adalah untuk membangunkan keseluruhan ekosistem yang akan menggabungkan interaksi pelanggan, pemaju, pereka, artis, peminat teknologi, dermawan – senarai ini tidak berkesudahan dan semua orang boleh menemui diri mereka jika mereka percaya cukup. Rangka kerja untuk masa depan adalah SEKARANG, semuanya boleh menjadi sebahagian daripadanya.

Berdasarkan perkembangan yang terkandung di atas, Neurogress telah menyesuaikan Pre-TGE (Token Generation Event) hingga 29 April untuk para penyumbang untuk memanfaatkan 50 Bonus untuk setiap Token yang dibeli.

Lawatan https://neurogress.io

Hubungi: Aleksandr Ovcharenko

Neurogress
Chemin des Mines 9
: +41 76 613 6618
E-mel: [email protected]


Imej ihsan Neurogress

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments