Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

NFL Players Berminat dengan Tackling Bitcoin, Mengamankan Futures dengan Cryptocurrency


· 4 Februari 2018 · 8:45 pm <! – Kutipan

Bitcoin dan mata wang kriptografi lain adalah di hujung lidah orang ramai hari ini, atlet di Liga Bola Sepak Kebangsaan sedang mencari untuk mengambil tindakan. Pro Bowl Bitcoinist Masa depan sentiasa tidak menentu, walaupun untuk atlit profesional yang sangat berbayar. Dengan Bitcoin dan kriptografi lain menjadi lebih utama, pemain NFL mula terlibat. Satu pemain yang mengetuai pertuduhan di kalangan rakan seperjuangannya ialah kejatuhan Seattle Seahawks 'dan

Akhir Petikan ->

Bitcoin dan mata wang kriptografi lain berada di hujung lidah orang ramai hari ini, dan kini profesional atlet di Liga Bola Sepak Kebangsaan sedang mencari untuk mengambil tindakan.


Pro Bowl Bitcoinist

Masa depan sentiasa tidak menentu, walaupun untuk atlet profesional yang sangat berbayar. Dengan Bitcoin dan mata wang kriptografi lain menjadi lebih utama, pemain NFL mula terlibat.

Satu pemain yang mengetuai pertunjukan di kalangan rakan seperjuangannya adalah Seagate Seattle Seahawks dan Pro Bowler empat kali Richard Sherman, yang mula menerima Bitcoin – yang dia memanggil " mata wang masa depan " – sebagai cara pembayaran untuk dagangan rasminya pada tahun 2014.

Sherman mendakwa banyak pemain NFL sedang membincangkan Bitcoin hari ini, memberitahu CNBC bahawa sejak cryptocurrency yang dominan ditembak hingga $ 19,000, "ia telah menjadi perbualan biasa bagi banyak kita."

Sudut kurus yang produktif sedang menyusui kecederaan pada tendon Achilles dan telah menggunakan masa untuk mengkaji seluruh pasaran cryptocurrency keseluruhan . Dia dengan sukacitanya melabur dalam Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) dan Ethereum (ETH), serta pertukaran kos cryptocurrency Cobinhood (COB).

Melindungi Hadapan Hadapan Mereka

Pemain Liga Bola Sepak telah memfailkan kebankrapan kira-kira satu dekad selepas meninggalkan sukan itu.

"Tidak ada seorang pun yang kita membesar dengan … celik kewangan," kata Sherman kepada CNBC, sambil menambah, "banyak [players] telah diambil kelebihan penasihat kewangan. "

 Pemain NFL dan crypto - melindungi masa depan mereka

Bitcoin dan kriptografi mata wang lain menawarkan peluang pelaburan lain kepada pemain NFL yang ingin masuk ke pasaran baru muncul – walaupun ia bukan tanpa risiko . "Terdapat satu tan syiling yang berbeza," kata Sherman, sambil menjelaskan bahawa jumlah kriptografi yang tersedia cukup untuk mengatasi pelabur yang berpengalaman.

Namun, dia gembira untuk bercakap dengan rakan sepasukan dan rekannya. Walau bagaimanapun, Sherman tahu dia bukan penasihat kewangan, dan dengan itu tidak memberi nasihat kewangan, menjelaskan:

Anda membaca, anda mendengar banyak perkara tentang beberapa [coins]anda mendengar perkara-perkara yang mengerikan tentang orang lain, mereka berubah-ubah sepanjang hari itu. Sherman dengan senang hati melabur dalam Bitcoin dan kriptografi lain – dan dia percaya mereka adalah salah satu pilihan untuk membantu pemain NFL mempelbagaikan portfolio pelaburan mereka dan melindungi diri mereka. Ia adalah satu pasaran yang tidak dapat diprediksi.

 Fluktuasi pasaran crypto

kekayaan mereka, mengatakan kepada CNBC:

Banyak dari mereka telah berusaha sedaya upaya untuk menjadi lebih berpengetahuan tentang bukan hanya cryptocurrency, tetapi hanya saham dan perdagangan secara umum […] Jadi orang dalam sukan saya, dalam bidang saya, pasti menjadi lebih berpelajaran dan cuba menjadi lebih bijak dengan cara mereka bermain untuk wang dan memahami di mana wang mereka akan berlaku.

Mudah-mudahan, ini bermakna mereka membeli harga.

Apa yang anda fikir Bitcoin dan kriptografi lain sebagai pelaburan jangka panjang untuk atlet profesional? Adakah anda berfikir kripto boleh membantu pemain NFL mengurus kekayaan mereka? Mari kita tahu di komen di bawah!


Gambar ihsan dari iStockPhoto, Peksel.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments