Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

NFT Game Chainbinders oleh Doki Doki Mengumpulkan $ 5 Juta dalam Bawah Dua Jam
 Iklan

Permainan Chainbinders berdasarkan ekonomi NFT cair telah menarik lebih dari $ 5 juta pelaburan dalam dua jam pertama acara penjanaan kecairannya. Sebanyak $ 3.8 juta bersamaan dalam token utiliti BND asli permainan dijual dalam masa kurang dari 15 minit. Projek ini memperoleh kejayaan besar di kalangan pengguna crypto kerana pasukan berjaya mengumpulkan $ 6,2 pada hari pertama LGE kerana kualiti pengeluaran tinggi projek, mekanik teori permainan inovatif, dan model tokenomik hiper-deflasi.


adalah produk NFT terbaru oleh Doki Doki DeGacha yang diilhamkan oleh Gachapon Jepun yang popular (ガ チ ャ ポ ン), di mana pemain menerima koleksi rawak dari mesin layan diri. Roy Blackstone, Pengarah Kreatif di Doki Doki, menjelaskan bahawa Chainbinders menggabungkan unsur-unsur teori permainan, pengumpulan seni, gacha, dan anime. Dia menambahkan:

"Pada intinya, Chainbinders adalah pengalaman permainan NFT seperti yang belum pernah dialami sebelumnya, dan kemungkinan tidak akan pernah dialami lagi. Kami membuat IP dan watak asli (pemeran besar dari 15 daripadanya!), Memberikan masing-masing latar belakang, pengetahuan, cerita, motivasi mereka, dan kemudian mempermainkannya di pasaran dengan beberapa mekanik token pintar untuk memastikan NFT ini mempunyai kecairan segera dan nilai sebenar. ”

Permainan ini adalah metaverse pasca-apokaliptik dengan 15 watak unik yang disebut Chainbinders, yang memperoleh kekuatan mistik yang telah membolehkan mereka bertahan setelah kekacauan mencengkeram dunia mereka. The Chainbinders mencari pengumpulnya – individu yang mempunyai kemampuan untuk mengembalikan wataknya dengan sepenuhnya. Lebih daripada 50 orang yang terdiri daripada artis, penulis, pemuzik, dan pembangun blockchain dikatakan terlibat dalam pengeluaran Chainbinders.

Pemain akan dapat menggunakan token utiliti BND asli untuk melancarkan Chainbinders Gacha dalam permainan – penjual dalam talian mesin. Token BND yang digunakan untuk setiap gulungan dibakar secara kekal sebagai sebahagian daripada ekonomi hiper-deflasi token. Pendekatan sedemikian bertujuan untuk akhirnya mengurangkan jumlah BND yang beredar setelah pelancaran, meningkatkan nilai akhir mereka untuk pemain.

Setiap Chainbinders Gacha menawarkan pemain pilihan lebih dari 100 kad item dan watak alam semesta dalam permainan, dengan 15 di antaranya menjadi Pengikat Tahap Legenda yang jarang berlaku. Kuantiti kad, peranan, latar belakang, barang, pengetahuan, dan kemampuan setiap Chainbinder yang terhad menjadikannya watak yang sangat dicari, dan pemain mempunyai kemampuan untuk menambahnya menggunakan lebih dari 100 artifak dan item unik yang masing-masing dikaitkan.

Peratusan jumlah simpanan kumpulan kecairan mengekalkan nilai semua kad Chainbinder dengan jarang setiap menaikkan peratusannya secara berkadar. Ekonomi token juga merangkumi mekanisme pembakaran token baru yang mengaktifkan kecairan atas permintaan untuk setiap NFT s, yang membolehkan pemain membakar token atau nilai segera mereka dan menerima 85% wang yang dibelanjakan kembali. Sifat proses yang tidak dapat dipulihkan mengurangkan jumlah token yang beredar, sehingga menghasilkan pulangan yang lebih besar bagi pemegang pada masa akan datang.

LGE akan berlanjutan di bawah 1 Mei, dengan semua token BND dapat diakses oleh pemain dalam permainan dengan segera selepas itu.


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments