Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

O Kanada! Berikut Kenapa Ini Hanya Dilancarkan Blockchain ETF Tidak Prihatin Mengenai Harga Crypto Lemah


· 7 Februari 2018 · <! – Petikan

Kanada Harvest Portfolios Group Inc. baru melancarkan Blockchain Technologies ETF walaupun sentimen pasaran yang lemah. Apabila pasaran ekuiti turun dan sentimen melemahkan, kami sering melihat syarikat-syarikat yang merancang untuk menawarkan tawaran awam awal (IPO) menangguhkan tawaran mereka memihak kepada menunggu pemulihan dan sentimen pasaran yang meningkat (atau, mungkin lebih tepat, bertambah baik). Sentimen yang lebih baik biasanya mengakibatkan penyertaan meningkat yang, pada akhirnya, diterjemahkan kepada harga IPO yang lebih tinggi dan pasaran yang lebih tinggi

End Excerpt ->

Canada Harvest Portfolios Group Inc. pasaran pasaran yang lemah.


Apabila pasaran ekuiti turun dan sentimen melemahkan, kami sering melihat syarikat-syarikat yang merancang untuk mengadakan tawaran awam permulaan (IPO) menunda tawaran mereka memihak kepada menunggu pemulihan dan peningkatan (atau mungkin lebih tepat , sentimen pasaran yang bertambah baik.

Sentimen yang lebih baik biasanya mengakibatkan peningkatan penyertaan yang, pada akhirnya, diterjemahkan kepada harga IPO yang lebih tinggi dan permodalan pasaran yang lebih tinggi dan dana yang dibangkitkan untuk syarikat yang mencari sokongan orang ramai.

melancarkan dana, berdasarkan konsep yang sama.

Namun, minggu ini, dana perdagangan bursa Kanada (ETF) telah dilancarkan di crypt ruang ocurrency terhadap latar belakang sentimen yang sangat lemah, sangat akan menentang butir-butir penundaan dalam jangkaan positif masa depan.

A Look At The Fund

Dana dalam Persoalannya ialah Blockchain Technologies ETF Harvest Portfolios Group Inc. dan, pada hari Rabu, ia kini berdagang di bursa saham Toronto di bawah ticker HBLK .

Dana adalah yang keempat untuk dilancarkan pertukaran utama, dengan tiga yang lain adalah BLOK, BLCN, dan KOIN.

Bagi sesiapa yang tidak dikenali dengan konsep ETF ia adalah jenis dana pelaburan yang didagangkan di bursa saham dan itu yang direka bentuk untuk mewakili (iaitu harga dirancang untuk mencerminkan) harga gabungan bakul aset asas.

Bagi HBLK, bakul aset asas terdiri daripada saham syarikat awam yang mempunyai kaitan dengan bitcoin, ruang cryptocurrency atau blockchain a d, pada pelancaran, syarikat-syarikat ini termasuk Hive Blockchain Technologies Ltd., Overstock.com Inc., BTL Group Ltd., dan BIG Blockchain Intelligence Group Inc.

Ideanya ialah para pedagang dan pelabur dapat memperoleh akses kepada apa yang portfolio kepelbagaian syarikat dalam sektor tertentu tanpa perlu membeli saham di setiap syarikat secara berasingan.

Pada gilirannya, nilai pegangan dalam ETF blockchain harus meningkat jika nilai entiti komponen industri naik dan sebaliknya, harus jatuh pada senario bertentangan

 Kelebihan Pelancaran Sekarang

Kelebihan Pelancaran Sekarang

Ini, mungkin, menjelaskan mengapa Harvest Portfolios Group bersemangat untuk melancarkan ETF minggu ini, sementara sentimen masih rendah . Dengan harga banyak syarikat yang membentuk portfolio ETF yang kini tertekan, peniaga dan pelabur mencari cara untuk membeli saham murah. Dengan melancarkan sekarang bertentangan dengan menunggu sehingga harga pulih, HBLK menawarkan pedagang dan pelabur ini laluan melalui mana mereka dapat melakukannya dengan tepat.

Adakah anda menggunakan ETF sebagai kenderaan pelaburan blockchain? Adakah pelancaran ketika sentimen lemah adalah langkah pintar? Mari kita ketahui di bawah!


Image and media ihsan dari Harvest Portfolios Group, Shutterstock

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments