Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

OTPPAY – Exchange Cryptocurrency Exchange Dunia Seterusnya


· March 2, 2018 · 3:00 pm <! – Petikan

Salah satu masalah terbesar yang dihadapi industri cryptocurrency sekarang ialah menukar crypto FIAT. Itulah salah satu isu yang paling terkenal dan ia mempengaruhi pedagang dan juga perniagaan. Sukar untuk menjual produk untuk cryptocurrency apabila pasaran begitu tidak menentu. Memandangkan fakta ini, perniagaan anda mungkin perlu mengalami sekiranya berlaku kemalangan pasaran. Ini adalah masalah yang ingin diselesaikan OTPPAY dengan mewujudkan pertukaran crypto bertaraf dunia

End Excerpt ->

Salah satu masalah terbesar yang dihadapi industri cryptocurrency sekarang ialah menukar crypto FIAT. Itulah salah satu isu yang paling terkenal dan ia mempengaruhi pedagang dan juga perniagaan. Sukar untuk menjual produk untuk cryptocurrency apabila pasaran begitu tidak menentu. Memandangkan fakta ini, perniagaan anda mungkin terpaksa mengalami kesulitan dalam hal kemalangan pasaran.


Ini adalah masalah yang OTPPAY ingin menyelesaikan dengan mewujudkan platform pertukaran kripto bertaraf dunia di mana menukar cryptocurrency ke FIAT akan lebih mudah dari mana-mana sahaja.

OTPPAY berkembang maju untuk merapatkan jurang antara Crypto dengan Fiat. Tumpuan utama mereka adalah mengambil kriptografi kepada orang biasa dari hari ke hari. Selain itu, protokol mereka akan menangani Transaksi Per Second (TPS) & Cost Per Second (CPS) melalui teknik penyamaan nilai dan prosedur swap pintar

OTPPAY Features – What Makes Them So Special?

, proses pembelian & penjualan cryptocurrency akan menjadi lebih mudah. Dengan proses pengesahan eKYC, pengguna akan dapat berdagang secara bebas dalam masa beberapa saat sahaja. Anda juga akan mempunyai keupayaan untuk menyegerakkan akaun bank, kad debit atau kad kredit anda dan membeli cryptocurrency kegemaran anda dengan FIAT.

Satu lagi ciri hebat OTPPAY adalah pertukaran cryptocurrency AI & ML powered cryptocurrency . Ini bermakna bahawa enjin sepadan yang sepadan merangkumi permintaan dan menukarnya, sementara mempunyai yuran yang paling rendah dalam industri. Menggunakan gabungan standard tradisional (PCI-DSS) dan kriptografi standard, seni bina dibina untuk menawarkan pengalaman perdagangan terbaik di pasaran.

Tetapi ciri yang paling mengagumkan ialah dompet OTPPAY. Bagi pedagang, ini bermakna mereka boleh dengan mudah menawarkan kod QR di mana pelanggan boleh dengan mudah memindahkan dana tersebut. Terdapat juga kemungkinan mengeluarkan pembayaran NFC menggunakan cryptocurrency. Sekiranya pilihan ini tidak membantu anda, anda boleh membuat sistem anda sendiri menggunakan API terbuka OTPPAY – sedia untuk diintegrasikan dengan mana-mana saudagar.

Akhir sekali, dompet OTPPAY juga akan mempunyai pilihan pinjaman, berdasarkan Kredit Crypto anda Penilaian yang akan dikira mengikut urus niaga anda dan syarat-syarat lain. Program pinjaman akan membolehkan anda meminjamkan 2x hingga 5x jumlah jualan bulanan anda sebagai kredit masa yang singkat.

OTPPAY Jualan Swasta – Masa Terbaik untuk Dapatkan Token OTP

Sehingga 4 th OTPPAY akan memegang jualan peribadi mereka . Jualan peribadi direka untuk menawarkan ganjaran tertinggi kepada pelabur awal, orang-orang yang percaya pada idea dari awal. Sekarang, terdapat bonus 100% dalam token – yang bermaksud jika anda melabur dalam OTPPAY dalam fasa jualan peribadi mereka, anda akan memperoleh ROI tertinggi. Menurut laman web mereka untuk 1 ETH melabur, anda akan mendapat token 53,332 OTP.

Pre-ICO mereka bermula pada 5 Mac ke dan berakhir pada 3 April . Bagi pelaburan ETH 1 dalam peringkat Pra-ICO, anda akan mendapat 16,000 token OTP dan bonus 20%. Tahap pertama ICO akan bermula pada 4 April th dan berakhir pada 3 Mei rd . Bonus diturunkan di sini, seperti pelaburan 1 ETH yang anda terima hanya 8,000 OTP dan bonus 15%. Peringkat ICO akhir akan bermula pada 4 Mei ke dan berakhir pada 2 Jun nd – dengan 1 ETH untuk 8,000 token kadar pertukaran ditambah bonus 10% dalam token OTP

Di laman ICO, anda juga boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai peruntukan dana, arkitektur pembayaran yang diagihkan OTPPAY, enjin permintaan enjin AI & ML berkuasa, pasukan dan hala tuju masa depan.

Kesimpulan

OTPPAY adalah projek dengan potensi mengganggu industri. Walaupun mereka dalam fasa jualan swasta, idea di sebalik itu boleh menjadi penyelesaian untuk penerimaan cryptocurrency secara besar-besaran oleh peniaga dan bukan sahaja.

Maklumat Lanjut:

Telegram: https : //t.me/otppaychat
Youtube: OTPPAY Youtube Channel
Twitter: https://twitter.com/otppay
Facebook: https: // www. facebook.com/Otppay/
Medium: https://medium.com/@atotppay


Imej ihsan OTPPAY

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments