Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ovato untuk Revolusi Industri Kesetiaan dan Ganjaran


· 19 Mac 2018 · 1:45 petang <! – Petikan

Menurut data dari CoinSchedule, tawaran duit syiling permulaan (ICOs) tahun-ke-tarikh, termasuk pra-jualan Telegram yang menyasarkan $ 850 juta. Nampaknya tahun 2018 akan menjadi satu lagi tahun rekod untuk ICO. Jika anda terlepas peristiwa crowdfunding yang terkini, jangan bimbang – yang paling menarik yang akan datang. Salah satu projek menarik yang ingin kita bincangkan hari ini adalah Ovato, sebuah ekosistem yang terdesentralisasi yang digunakan untuk membuat dan memantau sosial

Menurut data dari CoinSchedule , tawaran duit syiling permulaan (ICOs) telah menaikkan hampir $ 3 bilion tahun terkini, termasuk pra-jualan Telegram yang menyasarkan $ 850 juta. Nampaknya tahun 2018 akan menjadi satu lagi tahun rekod untuk ICO. Sekiranya anda terlepas peristiwa crowdfunding yang baru-baru ini, jangan risau – yang paling menarik yang akan datang.


Salah satu projek menarik yang ingin kita bincangkan hari ini adalah Ovato, sebuah ekosistem yang terdesentralis yang digunakan untuk membuat dan memantau media sosial- kempen pengiklanan berorientasikan. Sistem berasaskan blok ini akan melibatkan peniaga, pengaruh media sosial, dan pelanggan. Ia akan berputar di sekitar Ovato Coin, dengan OVT ticker, yang kini dilepaskan melalui multi-stage ICO.

Koin Ovato akan digunakan untuk kesetiaan dan program ganjaran, amal, dan kes-kes penggunaan lain yang difokuskan pada klien saudagar hubungannya.

Token OVT dapat menikmati kejayaan terjamin memandangkan ia akan diedarkan di atas Bitstream, anak syarikat Ovato yang berpusat di California yang membantu pelanggan mendapatkan rebat di Bitcoin. Pada masa ini, Bitera telah bekerja dengan 950 jenama yang berpangkalan di AS.

 Bagaimana Keupayaan Ovato Koin Digunakan?

Bagaimana Keadaan Ovato Koin Digunakan?

Sebelum menjelaskan penggunaan khusus Ovato, harus menekankan fakta bahawa token ini boleh digunakan sama seperti apa-apa cryptocurrency lain di luar sana, seperti Bitcoin . OVT akan menyediakan pengguna dengan penyelesaian segera supaya orang-orang yang terakhir boleh membayar dengan Ovato atau memindahkannya kepada orang lain sebagai pertukaran untuk barangan, perkhidmatan atau mata wang digital lain.

Walau bagaimanapun, Ovato ingin menangani pasaran ganjaran kesetiaan berbilang dolar , maka ia akan mempunyai banyak persamaan dengan cara Bitcoin digunakan di bawah projek Bitoran. Dengan kata lain, jenama dan agensi akan menggunakan sistem Ovato untuk menjalankan kempen pemasaran, manakala jenama berpengaruh dan pelanggan setia akan mendapat OVT dengan menyokong jenama atau membeli barangan secara tetap. Akhirnya, mereka akan dapat menggunakan token OVT untuk membayar peniaga-peniaga atau menukarkannya untuk membayar wang.

Program kesetiaan berasaskan Ovato akhirnya akan menggalakkan pengiktirafan jenama di kalangan pengguna, yang diharapkan dapat mencetuskan pola kebiasaan yang jelas yang memihak kepada kedua-dua syarikat dan pelanggannya yang setia. Ia adalah situasi yang menang-menang bagi semua pihak yang terlibat.

Selain kes penggunaan yang disebutkan, token Ovato akan digunakan dalam program amal. Hari ini, 90% daripada sumbangan tidak sampai ke destinasi mereka. Ini adalah statistik yang menyedihkan yang memperlihatkan agensi amal yang berpusat. Sebilangan besar kegagalan bukan keuntungan adalah hasil ketidakcekapan. Sumbangan dengan Ovato akan menjadi telus dan selamat terima kasih kepada teknologi blockchain.

Ovato ICO

Untuk mencapai matlamatnya, pasukan Ovato mengira bahawa ia perlu mengumpul $ 30.35 juta melalui acara jualan token awam, yang telah dimulakan pada bulan Februari 28 dengan tempoh pra-jualannya.
Acara ICO terbahagi kepada lebih banyak masa seperti berikut:

  • Pra-penjualan selama 96 jam – tempoh empat hari ini datang dengan diskaun 70% dari token OVT. Oleh itu, pelabur boleh membeli syiling dengan harga hanya $ 0.60. Hanya 1 juta token yang tersedia untuk peringkat crowdfunding ini. Pelabur terpaksa membeli sekurang-kurangnya 1000 token sekaligus.
  • Jualan Lot A token – ini adalah fasa semasa yang berakhir pada 26 Mac, jadi anda boleh melompat masuk dan membeli token OVT sekarang, kerana mereka datang dengan diskaun 50% . Oleh itu, boleh membeli OVT dengan harga $ 0.95 setiap token. 5 juta token akan ditawarkan semasa peringkat ini
  • Jualan Lot Lotto – peringkat ketiga akan berjaya fasa Lot A dan akan berakhir pada 17 April. Pelabur akan dapat membeli token OVT pada harga $ 1.50, yang mencadangkan diskaun sebanyak 25%. 7 juta token akan dijual kemudian.
  • Lot C token jualan – lot ini dijadualkan untuk tempoh antara 18 April dan 9 Mei. Anda akan dapat membeli token OVT untuk $ 1.75, yang bermaksud diskaun 12.5%. Sebanyak 6 juta token telah dirancang untuk tahap ini.
  • Lot D token jualan – akhirnya, fasa Lot D akan bermula pada 10 Mei dan akan terus hidup sehingga hari terakhir bulan atau sehingga jumlah sasaran dibangkitkan . 2 juta OVT akan diagihkan pada harga penuh $ 2 setiap token.

Para pelabur boleh membeli token OVT dengan membayar dengan Ethereum, Bitcoin, Litecoin, dan Dash. Perhatikan bahawa Ovato adalah token ERC20 yang dibuat di atas Ethereum melalui bahasa pengaturcaraan Solidity. Oleh itu, anda akan dapat menyimpan token anda pada mana-mana dompet yang serasi ERC20.

Token akan diedarkan seperti berikut: 50% untuk pra-jualan dan ICO, 14% untuk pasukan, 16% untuk pemasar afiliasi dan penasihat, 15% untuk rakan pengedaran, dan 5% untuk karunia.

Nota Akhir

Pasaran kesetiaan dan ganjaran kini dianggarkan sebanyak $ 65 bilion dan dijangka mencapai $ 100 bilion pada tahun 2020. Ini adalah wilayah yang luas yang perlu ditangani dengan teknologi inovatif, seperti blockchain.

Ovato mungkin menikmati kejayaan yang dijamin memandangkan ia merupakan salah satu permulaan yang pertama untuk menggunakan teknologi lejar yang diedarkan dalam industri besar ini. Ia ingin mengurangkan kos program kesetiaan sebanyak 87% dan juga memastikan proses proses yang telus dan terjamin.

Selain itu, Ovato mensasarkan industri amal $ 400 bilion yang bergelut dengan beberapa masalah yang disebabkan oleh cara agensi tradisional mengendalikan program mereka .

Jika anda ingin menjadi sebahagian daripada kejayaan Ovato, pastikan anda mengambil bahagian dalam penjualan token awam pada peringkat awal yang mungkin, supaya anda dapat menikmati diskaun murah hati.

Jangan teragak-agak untuk memeriksa whitepaper Ovato di sini .


Imej ihsan Ovato

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini . Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments