Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pakar Crypto Timbang, Ramalkan Keuntungan Besar untuk Ripple pada 2018


· 1 Mac, 2018 · 11:30 petang <! – Petikan

Ramalan yang kukuh mengenai harga cryptocurrency selalu boleh diambil dengan garam garam yang besar. Sekiranya mudah untuk meramalkan harga Bitcoin, atau Ripple dalam kes ini, kita semua akan memandu Lambos. Walau bagaimanapun, seorang penganalisis yakin bahawa harga Ripple's XRP akan mencapai $ 16 menjelang akhir tahun ini. Menurut laporan, Samson Williams, CSO firma fintech yang berpangkalan di Ireland SeedUps, meramalkan XRP akan pergi ke $ 16 oleh

Akhir Petikan ->

Ramalan tebal pada harga cryptocurrency selalu boleh diambil dengan garam besar garam. Sekiranya mudah untuk meramalkan harga Bitcoin, atau Ripple dalam kes ini, kita semua akan memandu Lambos. Namun, seorang penganalisis percaya bahawa harga Ripple's XRP akan mencecah $ 16 menjelang akhir tahun.


Menurut laporan Samson Williams, CSO firma fintech yang berpangkalan di Ireland, SeedUps, meramalkan XRP akan pergi ke $ 16 menjelang Disember. Dia membuat tuntutan ini di kalangan panel lima penganalisis crypto lain pada ramalan cryptocurrency Finder untuk 2018.

Tuntutan Bold

Harga purata semua ramalan untuk XRP adalah keuntungan 540% hingga lebih dari $ 6. Walau bagaimanapun, Williams, yang juga rakan kongsi perundingan dan perundingan perlombongan kritikal dan kritikal, berpendapat ia boleh pergi jauh lebih jauh:

Walaupun tidak ada cryptocurrency sama sekali, ia adalah anak bank. Jadi, ia akan mendapat bonggel semulajadi dari [Resolusi2019064] 2018.

Ahli panel lain mempunyai pendapat sendiri tentang mengapa Ripple akan melakukannya dengan baik pada tahun ini. Teknolog Joseph Raczynski berpendapat bahawa senarai Coinbase boleh menghantar XRP sehingga $ 5:

Pada pendapat saya, ini boleh berlepas, jika Coinbase sebenarnya menyenaraikannya. Saya rasa bahawa mereka akan dalam beberapa bulan akan datang, jika mereka melakukannya – langit akan menjadi had dan saya fikir ini akan meningkatkan pasaran crypto keseluruhan. Sekiranya mereka tidak menyenaraikannya, saya melihatnya tinggal dalam lingkungan $ .80 – $ 1.50.

Perkongsian Ripple News kini muncul hampir setiap minggu sekarang, yang hanya boleh baik untuk syarikat dan cryptocurrency. Yang paling besar dalam beberapa minggu kebelakangan ini ialah pengujian xRapid, yang menggunakan XRP, oleh salah satu syarikat pembayaran terbesar di dunia, Western Union .

 Ramalan harga riak untuk 2018

Situasi Harga Semasa

Ripple telah bergerak untuk beberapa ketika sekarang, bagaimanapun, ia hanya benar-benar melihat tindakan utama semasa kenaikan besar apabila ia menembak dari $ 0.25 hingga $ 3.8 dalam masa hanya tiga minggu. Sejak itu ia sebahagian besarnya merosot jatuh ke bawah satu dolar di mana ia kini berdagang. Melihat carta jangka panjang menerangkan gambaran yang lebih cerah, XRP memperoleh 14,000% astronomi sejak kali ini tahun lalu meningkat dari $ 0.0065 pada bulan Mac 2017 kepada $ 0.92 hari ini, mengatasi Bitcoin beberapa kali.

Dengan rakan kongsi ditambah setiap minggu adalah salah satu daripada beberapa syarikat crypto yang mempunyai dunia yang berdaya maju, dunia operasi, dan lebih dari seratus institusi dan firma kewangan yang menggunakannya. Suka atau benci, jika ramalannya lebih dekat, Ripple mempunyai jalan panjang untuk pergi dan arahnya berakhir.

[Disclaimer: the author of this article is a holder of XRP]

Akan Ripple pergi ke bulan pada 2018? Kongsi pendapat anda di bawah.


Gambar ihsan dari Finder Shutterstock

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments