Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pakar Ripple Hires Bloomberg sebagai Ketua Strategi Pemasaran


· 9 Mac 2018 · 9:30 pagi <! – Kutipan

Ripple telah membuat gelombang dengan banjir perkongsian utama dan tawaran. Sekarang, cryptocurrency yang paling berharga ketiga oleh topi pasaran telah membawa strategi pemasaran untuk membantu syarikat itu menjadi kesedaran arus perdana. Major Marketing Push Ripple adalah binatang yang rumit, lengkap dengan perkongsian utama, tumpukan tawaran baru, suite teknologi dalaman dan aset digital (XRP) yang telah mengalami beberapa turun naik yang melampau. Sebagai seterusnya

Akhir Petikan ->

Ripple telah membuat gelombang dengan banjir perkongsian utama dan tawaran. Kini, cryptocurrency yang paling berharga ketiga oleh topi pasaran telah membawa strategi pemasaran untuk membantu syarikat itu menjadi kesedaran arus utama.


Punca Pemasaran Utama

Ripple adalah binatang yang kompleks, lengkap dengan perkongsian utama, timbunan daripada tawaran yang baru diterbitkan satu suite teknologi dalaman, dan aset digital (XRP) yang telah mengalami beberapa turun naik yang melampau.

 Ripple "width =" 640 "height =" 360 " = "https://www.buybitcoinsingapore.net/wp-content/uploads/2018/02/Ripple-XRP-Bitcoinist.jpg 960w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2015/01/Ripple-XRP -Bitcoinist-300x169.jpg 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2015/01/Ripple-XRP-Bitcoinist-680x383.jpg 680w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads /2015/01/Ripple-XRP-Bitcoinist-500x281.jpg 500w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2015/01/Ripple-XRP-Bitcoinist-430x242.jpg 430w, http: // bitcoinist .com / wp-content / upload / 2015/01 / Ripple-XRP-Bitcoinist-325x183.jpg 325w, http: // bi tcoinist.com/wp-content/uploads/2015/01/Ripple-XRP-Bitcoinist-220x124.jpg 220w "sizes =" (max-width: 640px) 100vw, 640px "/> </p>
<p> Sebagai langkah seterusnya dalam Evolusi Ripple, syarikat itu telah mengupah seorang ahli strategi pemasaran utama untuk membantu memperkukuhkan cryptocurrency dalam minda para pelabur dan bakal pelanggan di mana-mana. </p>
<p> Cory Johnson Bloomberg Television baru-baru ini <a href= mengesahkan kepada CNBC bahawa dia telah secara rasmi mula bekerja untuk Ripple pada hari Khamis, selepas memanggilnya berhenti di Bloomberg – di mana dia terutamanya meliputi teknologi selama 8 tahun – awal minggu ini.

Johnson sudah mempunyai kerjanya yang dipotong untuknya. Syarikat itu memiliki sebahagian besar tokennya (XRP). Kepentingan syarikat kini bernilai $ 49 bilion – yang mungkin membimbangkan pelabur yang berpendidikan yang sudah menyaksikan kos satu XRP turun dari $ 3.84 hingga $ 0.77 pada masa akhbar.

Johnson juga akan ditugaskan untuk membantu memasarkan syarikat yang bertujuan menjual blokir [194590030] perisian pembayaran kepada institusi kewangan tradisional manakala sebaliknya mempromosikan cryptocurrency sendiri dalam ruang yang dikuasai sepenuhnya oleh janji-janji desentralisasi dan melemahkan institusi kewangan yang sama.

Banyak pelabur juga kritikal kritikal terhadap syarikat Token XRP, yang pada masa ini hampir tidak ada utiliti – walaupun itu, diakui, mungkin berubah.

 Cory Johnson

Menyewa Ripple baru:

Peranan Ripple sebagai sebuah syarikat dan XRP sebagai mata wang dalam pasaran kewangan, kepada pengawal selia, institusi kewangan dan pelabur boleh menggunakan lebih jelas. Saya akan mencuba dan menerangkan, mendengar dan menetapkan strategi untuk memudahkan Wall Street dan dunia kewangan memahami apa yang sedang kita lakukan.

Menurut CNBC, Johnson enggan memberi komen sama ada dia menerima atau tidak mana-mana XRP sebagai sebahagian daripada pampasannya. Walau bagaimanapun, beliau telah membuat komen mengenai perbezaan yang berbeza antara Ripple syarikat dan Ripple token:

Ada perkara ini bahawa syarikat tidak benar-benar mengawal yang perlu berkembang untuk syarikat berkembang. Ini hubungan simbiotik yang sangat menarik.

Apa pendapat anda tentang sewa terbaru Ripple? Adakah anda bimbang dengan hakikat bahawa Ripple kini mempunyai sebahagian besar butiran XRPnya? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan daripada arkib Bloomberg dan Bitcoinist.

, ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments