Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pakar Tuntutan Ripple Boleh jadi Bitcoin Seterusnya


· 8 Mac 2018 · 3:00 pagi <! – Petikan

Penganalisis, peniaga, dan pelabur sentiasa mencari perkara besar yang akan datang. Walaupun Bitcoin jauh dari pudar, kriptokuit lain mungkin muncul untuk menggantikannya sebagai standard untuk pemindahan kewangan digital. Satu syarikat yang telah membuat banyak perkongsian dan mendapat banyak perhatian baru-baru ini ialah Ripple. Menurut laporan, beberapa pakar industri meramalkan bahawa Ripple's XRP boleh menjadi perkara besar seterusnya sebagai keuntungan besar daripada aset sub-dolar

End Excerpt ->

Penganalisis, pedagang, dan pelabur sentiasa mencari perkara besar yang akan datang. Walaupun Bitcoin jauh dari pudar, kriptokuit lain mungkin muncul untuk menggantikannya sebagai standard untuk pemindahan kewangan digital.


Menurut laporan beberapa pakar industri meramalkan bahawa Ripple's XRP boleh menjadi perkara besar seterusnya sebagai keuntungan besar dari aset sub-dolar akan jauh lebih besar daripada yang sudah berdagang pada $ 10K setiap syiling.

 Ripple

Ripple to Mainstream Crypto

Craig Cole of CryptoMaps adalah seorang ahli yang berfikir Ripple dan XRP boleh membantu mempercepat cryptocurrency menjadi arus perdana. Beliau menawarkan:

Kelajuan transaksi yang lebih cepat dan bayaran yang lebih rendah menjadikannya lebih mudah untuk sistem kewangan merangkul mata wang maya, yang sebahagiannya mengapa nilai Ripple telah meningkat secara dramatik pada tahun ini. Ripple membantu institusi kewangan menjimatkan wang dan hanya dijangka menjadi lebih besar dalam aliran pembayaran. Mata wang maya sememangnya semakin meningkat dan berpotensi menjadi token pertama untuk benar-benar mengganggu industri, dan jika ia berlaku, mengharapkan XRP untuk mencapai tahap seperti Bitcoin di masa depan.

Pengarah Bersekutu ITRC di Universiti Long Island, John-Paul McCaffrey, bersetuju, terutamanya jika terdapat lebih banyak platform untuk menukar XRP untuk fiat, yang tidak dapat tidak akan meningkatkan altcoin. Roman Guelfi-Gibbs, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pemimpin Sistem Reka Bentuk untuk Pinnacle Brilliance Systems Inc., mendakwa bahawa ia akan mengambil satu tahun lagi untuk Ripple untuk mendapat dominasi pasaran, dengan mengatakan:

Ripple pasti berpotensi untuk bergerak pada tahun 2018, tetapi Saya fikir ia akan lebih berkemungkinan pada 2019. Oleh kerana pasaran memantau lebih banyak projek yang dikodkan dalam algoritma lain seperti XRP, ETH kemungkinan akan mengambil bahagian belakang untuk duit syiling besar / token berikutnya.

Pelabur awal Bitcoin terpaksa menunggu hampir sedekad untuk meraih ganjaran dan memacu Lamborghini keluar dari bilik pameran. Ripple mungkin tidak mengambil masa sedekad tetapi ia tidak akan berlaku semalaman. Kesedaran pengguna perlu meningkat bersama-sama dengan perdagangan langsung di fiat untuk mula bergerak ke atas lagi.

 CEO Ripple mengatakan crypto harus berfungsi dengan pengawal selia

Bekerja dengan Regulator

CEO Ripple, Brad Garlinghouse, bagi industri untuk bergerak ke hadapan ia perlu bekerjasama dengan pengawal selia, bukan terhadap mereka. Dalam wawancara mengenai Fast Money CNBC beliau berkata:

Sungguh penting bahawa seluruh industri mengakui bahawa kita perlu bekerjasama dengan pengawal selia, kita perlu bekerjasama dengan sistem . Revolusi blockchain yang berlaku dari dalam sistem itu tidak akan berlaku dari luar sistem.

Dia terus mengatakan bahawa terdapat banyak di komunitas [ Bitcoin yang menganjurkan turun dengan bank dan falsafah pemerintah dan Ripple telah 'sebanding dengan sebaliknya.' Tidak ada penjelasan lanjut mengenai keadaan penyenaraian Coinbase, atau kekurangan, yang menyebabkan kenaikan harga riak pada awal minggu ini. Pada masa ini, XRP turun 4.4% pada minggu tetapi lebih daripada 14% pada masa ini bulan lepas.

Adakah Ripple menjadi perkara besar seterusnya dalam industri crypto? Kongsi pendapat anda dalam komen di bawah.


Images courtesy of Pixabay and Shutterstock

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments