Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Panduan Essentia.One Whitelist & Members Area


· 20 Mac 2018 · 1:00 petang <! – Petikan

Sudah tiba masanya untuk bermula! Senarai putih Essentia kini dibuka. Anda dijemput untuk menyertai kami dalam perjalanan hebat ke dunia yang baru dan terdesentralisasi. Dunia pemilikan, privasi, dan keselamatan. Untuk menjadikan hidup anda semudah mungkin, kami telah menyediakan panduan menyeluruh untuk menyertai senarai putih kami. Apa yang ada padaku? Hanya mereka yang menyertai Essentia Whitelist boleh mengambil bahagian dalam pra-ICO, ICO, dan masa depan udara. Jika anda tidak berada di

Akhir Petikan ->

Sudah tiba masanya untuk bermula! Senarai putih Essentia kini dibuka. Anda dijemput untuk menyertai kami dalam perjalanan hebat ke dunia yang baru dan terdesentralisasi. Sebuah dunia kepemilikan, privasi, dan keselamatan.


Untuk menjadikan hidup anda sesederhana mungkin kami menyediakan panduan komprehensif untuk menyertai senarai putih kami.

Apa yang ada padaku? ] Hanya orang-orang yang menyertai Whitelist Essentia boleh mengambil bahagian dalam pra-ICO, ICO, dan masa depan udara.

Jika anda tidak berada dalam senarai anda tidak masuk. orang lain yang telah mendaftar dan dapatkan senarai masuk sekarang!

Panduan Pendaftaran Whitelist

Mari kita sampai ke titik.

 1. Di laman web kami, apabila anda klik pada butang "Sertai daftar putih", anda akan menjadi diperlukan untuk memasukkan alamat e-mel anda. Jika anda sudah mendaftar, klik saja log masuk ke kepala kanan ke Kawasan Ahli.
 2. Langkah seterusnya adalah untuk mengesahkan alamat anda dengan melog masuk ke e-mel anda dan mengklik pautan pengesahan.

E-mel akan memberikan kata laluan yang anda boleh gunakan untuk log masuk ke Kawasan Ahli.

Jadi, apa yang ada di belakang tirai?

Di Kawasan Ahli anda akan dapati:

– Pautan rujukan anda
– Tugas yang perlu dilakukan
Undur-undur ICO.
– Alamat Ethereum anda.

Panduan Kawasan Ahli

 1. Setelah anda berada di dalam, anda perlu mendapatkan diri anda disahkan. Langkah pertama adalah untuk menyertai saluran Telegram kami.
  Apabila anda telah menyertai, kembali ke Kawasan Ahli dan tekan "Teruskan"
 2. Hanya satu lagi peringkat diperlukan untuk mengesahkan sepenuhnya akaun anda. Cari butang "Join Whitelist" dan klik pada ini.
  Pastikan anda mempunyai alamat Ethereum anda yang berguna untuk langkah ini.
  Masukkan alamat Ethereum anda dan jumlah ETH yang anda ingin sumbangkan. 0.1 ETH adalah angka minimum yang dibenarkan.
  Harap ambil perhatian: Alamat itu boleh diubah sehingga seminggu sebelum ICO bermula.
 3. Di Kawasan Ahli melihat tugas-tugas di bawah undur.
  Setiap tugas yang anda selesaikan membawa anda 10 minit lebih dekat ke permulaan ICO
  Terdapat dua hitungan mundur.
  Undur yang lebih kecil adalah yang mesti dipatuhi seluruh dunia. Yang lebih besar ialah undur peribadi anda yang boleh anda tolak. Kiraan detik anda boleh menyimpan bercukur 10 minit dari dengan menyelesaikan pelbagai tugas.
 4. Terdapat tugas khas di atas yang ditandakan dengan bintang. Tiga subtaskah mesti selesai untuk menyelesaikan tugas khas ini.

Setelah anda menyelesaikan semua tiga tugas, anda akan memastikan bahawa semasa Airdrop anda akan menerima 25 token ESS percuma. Betapa hebatnya itu?

Lompat ke atas revolusi!

Untuk maklumat tambahan dan butir-butir lanjut, cari laman web kami dan sertai Essentia Telegram .


Imej ihsan Essentia.One

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments