Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Panduan Ultimate untuk Token Ganja


· 7 Mac 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

Semua orang tahu Bitcoin pada masa kini. Tetapi dunia cryptocurrency jauh dan luas. Ia sedang berubah dengan semakin banyak industri. Dan Ganja mempunyai tempatnya di alam semesta crypto juga! Dalam jerebu yang semakin rumit bagi projek baru dan idea-idea yang menarik, anda memerlukan bimbingan dan maklumat yang betul. Oleh itu, kami telah membuat kerja rumah dan membentangkan panduan berguna ini. Di sini anda akan mendapat gambaran mengenai industri ganja dan token. Tahun lepas cannabis

End Excerpt ->

Semua orang tahu Bitcoin pada masa kini. Tetapi dunia cryptocurrency jauh dan luas. Ia sedang berubah dengan semakin banyak industri. Dan Cannabis mempunyai tempat dalam alam semesta crypto juga!


Dalam jerebu yang semakin rumit bagi projek-projek baru dan idea-idea yang berdengung, anda memerlukan bimbingan dan maklumat yang betul. Oleh itu, kami telah membuat kerja rumah dan membentangkan panduan berguna ini.

Di sini anda akan mendapat gambaran mengenai industri ganja dan token. Tahun-tahun lalu tonabis tokens keluar besar dan menurut banyak analisis, mereka akan melakukan lebih baik pada tahun 2018.

Industri Cannabis

Cannabis sentiasa mempunyai pasaran di Amerika Utara. Suatu yang haram, walaupun.

Baru-baru ini, sejarah walaupun, ini telah berubah. Sejak 2014, hampir sedozen negeri dari Amerika Syarikat sekarang membenarkan pengeluaran undang-undang dan penggunaan ganja rekreasi dan lebih-lebih lagi telah memberi ruang untuk kegunaan perubatannya. Di Kanada, lebih daripada 60% penduduknya telah menggunakan kilang itu.

Dianggarkan bahawa industri ganja akan meningkat nilai sebanyak 16% setiap tahun sehingga 2025. Secara keseluruhan, topi pasaran dijangka mencapai $ 24 bilion.

Bagi tempoh 2014 hingga 2016 pendapatan purata bulanan dari dispensaries melonjak dari $ 10 juta ke atas $ 70 juta.

Dalam tempoh yang sama, harga setiap gram mengambil menyelam dari $ 45 hingga $ 12.77 di Washington misalnya [19459029[1] .

Dari segi ekonomi, harga jatuh dan peningkatan pendapatan mencadangkan satu perkara yang semakin meningkat permintaan.

Token: Gambaran Keseluruhan

Projek-projek boleh dikelaskan kepada tiga kumpulan. Pengeluaran

 • Infrastruktur
 • Penyelesaian Pembayaran
 • Produksi

  AgroTechFarm

  adalah perkakas pintar aeroponik . Ia membolehkan orang menanam ganja organik, tomato, lada dan tanaman lain di rumah.

  Perkakas ini membolehkan orang ramai menjadi cukup diri dan menghasilkan lebih banyak hasil daripada dari taman luar. Semua proses adalah automatik, jadi terdapat sedikit penglibatan pengguna.

  Oleh kerana pengguna akan tumbuh di dapur mereka tidak akan memerlukan pengangkutan atau untuk tanah pertanian yang merupakan antara penyumbang terbesar penyumbang kepada pemanasan global . [19659009] Fakta bahawa anda boleh menanam tanaman lain daripada Cannabis bermakna produk mereka akan berguna walaupun anda memutuskan untuk tidak mengembangkan Ganja.

  Mereka sedang melakukan ICO untuk memperkenalkan Agro Tech Token (ATF) dan ia akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana perkembangan ini.

  Infrastruktur

  Infrastruktur adalah tulang belakang semua industri. Potensi pertumbuhan pasaran tidak bernilai tanpa infrastruktur yang betul. Fikirkan tentang cara ini: kereta terpantas di dunia tidak baik untuk apa-apa tanpa jalan raya.

  Budbo

  Platform Budbo sebarang perkhidmatan sokongan atau perniagaan yang berkaitan dengan ganja untuk mengintegrasikan ke dalam dan memanfaatkan kuasa lejar yang tidak berubah.

  Diasaskan pada tahun 2015, mereka sudah mempunyai aplikasi mudah alih yang berfungsi, papan pemuka analisis dispenser, dan produk perusahaan. Aplikasi mudah alih mereka mempunyai 75,000 pengguna aktif dan antara muka yang serupa dengan "Tinder" kerana ia membolehkan pengguna untuk cepat menggeser 1000-an strain dan produk tempatan yang tersedia. Terdapat lebih daripada 2,000 dispensari pada aplikasi mudah alih.

  Dengan penjualan token mereka, mereka bertujuan untuk mengaitkan blokchain mereka dan menjadi agregat data titik tunggal untuk industri ganja. Menggunakan token sebagai kunci API untuk mengakses lejar.

  Paragon

  Paragon berjaya melancarkan platform awal dan fungsinya pada lewat 2017 dan kini sedang menuju ke arah pelepasan sepenuhnya pada pertengahan 2018.

  Yang penting, Paragon bermatlamat untuk melakukan lebih daripada sekadar menyelesaikan sebahagian daripada masalah tunai yang dihadapi oleh industri ganja saat ini. Paragon sedang membangunkan penyelesaian penjejakan benih ke jualan untuk produk ganja. Semua pengguna dan kerajaan akan dapat mengesahkan keseluruhan kitaran hayat produk secara percuma dan pastikan tiada data dimanipulasi atau dihapuskan. Penyelesaian ini semua dimungkinkan oleh kontrak pintar dan didorong oleh PRG untuk menggabungkan semua unsur rantaian bekalan.

  Di atas penyelesaian berasaskan blok yang luas yang dibuat oleh Paragon, syarikat juga melancarkan Paragon Spaces – ini adalah kerja bersama yang berfungsi sebagai industri ganja dengan meja lentur dan ruang pejabat – semuanya dibayar di PRG.

  HempCoin

  Projek ini, seperti Dope Coin, adalah sedikit hibrid. Ia menggabungkan platform pembayaran dengan misi untuk menjenamakan semula industri.

  Papan putih lapan muka surat menumpahkan sedikit cahaya kepada apa yang mereka maksudkan dengan istilah ini

  Dengan pengetahuan yang terbaik, mereka ingin membangunkan komuniti yang akan secara aktif menolak bahan-bahan pro-ganja seperti karya seni, jawatan blog, artikel dan lain-lain untuk memperbaiki imej industri.

  Payment Solutions

  Bitcoin token ini untuk ganja. The -coin dalam nama mereka mengatakan semuanya.

  Koin Ganja dan Canna Coin

  Projek-projek ini bertujuan untuk memudahkan pembayaran kepada ganja perniagaan dengan cara yang selamat. Namun, laman web mereka tidak menawarkan maklumat yang mencukupi.

  Bersama-sama dengan yang tidak dapat mencari whitepaper khusus untuk salah satu daripada mereka. Whitepapers adalah alat profesional yang menerangkan semua aspek apa pun token-usaha, jadi yang hilang itu bukan satu perkara yang baik.

  Kedua-dua projek mempunyai Github, jadi jika anda masuk ke dalam coding pastikan untuk memeriksa mereka.

  PotCoin mengingatkan benih dan ketegangan melalui program ganjaran. Orang mempunyai pilihan untuk menukar PotCoins ke dalam benih ganja sebenar.

  Bersama dengan itu, penanam yang membangunkan ketegangan baru akan mempunyai peluang untuk menjualnya di platform mereka dan mendapat token.

  Dope Coin / Smoke Exchange

  Misi Dope Coin adalah untuk menyediakan penyelesaian pembayaran untuk kedua-dua pasaran ganja yang sah dan yang haram seperti jalan sutera gelap.

  Baru-baru ini, pasukan memulakan projek baru yang dipanggil Smoke Exchange yang bertujuan untuk menjadi platform pemasaran dan pengiklanan khusus untuk perniagaan ganja. Mereka akan mengintegrasikan koin dope dan bitcoin sebagai bayaran pada platform ini.

  Smoke Exchange mengatakan mereka akan melepaskan demo kerja pada Q1 / 2018.

  Membungkus semuanya …

  Tokoh tokens kemungkinan besar akan menjadi baik membeli pada tahun 2018. Namun, berhati-hati ketika datang ke projek tanpa produk yang bekerja atau yang terlalu gembar-gembor di sekitar mereka.
  Bersama-sama dengan yang mengingati peraturan dasar pelaburan. duit syiling

 • Melabur hanya sebanyak yang mampu kehilangan
 • Produk kerja adalah lebih baik untuk tiada produk
 • Lihat topi pasaran (jumlah harga bilangan token), bukan sahaja harga
 • Penafian: Artikel ini telah disediakan untuk tujuan maklumat sahaja, dan tidak bertujuan untuk memberikan, dan tidak boleh diandalkan untuk nasihat pelaburan.


  Gambar ihsan Cointed

  Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

  Tunjukkan komen  Source link

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments