Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Parachute8 Bersedia untuk Pra-Jual ICO – Algoritma Proprietari Memberi Keselamatan kepada Individu dan Syarikat yang Mengambil


· 10 Mac 2018 · 11:30 pagi <! – Petikan

Platform Parachute8 – Dibina pada Teknologi Blockchain menggunakan Kontrak Pintar untuk mendapatkan maklumat peribadi, pengguna dengan Kunci Swasta – Pengguna mengawal data mereka. Salida, Colorado, 4 Mac, 2018, Pasukan di Parachute8 dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran pendahuluan ICO Pre-Sale pada bulan Mac. Mereka juga telah menyelesaikan Whitepaper mereka dan ia boleh didapati di sini. Parachute8 menyediakan penyelesaian untuk perniagaan dan individu yang ingin mencapai kedaulatan peribadi

End Excerpt ->

Platform Parachute8 – Dibina pada Teknologi Blockchain menggunakan Kontrak Pintar untuk mendapatkan maklumat peribadi, – Pengguna mengawal data mereka.


Salida, Colorado, 4 Mac 2018, Pasukan di Parachute8 gembira untuk mengumumkan pelancaran mereka Pre-Sale ICO pada bulan Mac. Mereka juga telah menyelesaikan Whitepaper mereka dan ia boleh didapati dalam talian di sini . Parachute8 menyediakan penyelesaian untuk perniagaan dan individu yang ingin mencapai kedaulatan peribadi dalam ekosistem digital. Syarikat ini mengkhususkan diri dalam alat desentralisasi untuk pengurusan identiti dan privasi dalam landskap digital, menggunakan teknologi blockchain untuk memberikan privasi, kawalan, dan pemilikan maklumat peribadi mereka.

Algoritma proprietary Parachute8 menyediakan keselamatan kepada individu dan syarikat yang berpartisipasi. Pelanggan akan mempunyai hak untuk memilih bagaimana, di mana dan bila mana maklumat mereka boleh diakses. Hampir setiap aspek maklumat yang kini dihantar kepada pihak ketiga, dari rekod undang-undang dan perubatan ke pilihan pengenalan peribadi dan gaya hidup, mempunyai saluran untuk pelanggan menghantar maklumat yang selamat melalui Kontrak Pintar . Individu boleh mengemas kini maklumat mereka dalam masa nyata. Untuk pertama kalinya dalam sejarah, melalui kunci awam / swasta yang selamat, kedaulatan peribadi dapat dicapai secara holistik. Orang-orang pentingnya memiliki maklumat mereka. Konsep ini telah berkembang selama hampir dua tahun, dan syarikat kini bersedia untuk membawa produk mereka kepada orang ramai.

Semasa wawancara baru-baru ini, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif, Ashlie Arnold berkata "

Industri ini telah masak untuk gangguan lama. Kebanyakan orang akhirnya mengambil perhatian. Dengan semua kejadian utama pencurian identiti dan janji-janji maklumat yang selamat – atau apa yang mereka fikir adalah maklumat yang selamat – ia menjadi sangat jelas bahawa kita semua melanggar pelanggaran data pada ketika ini. Parachute8 telah menjadikannya misi untuk mencipta dan menyediakan pengalaman digital yang selamat, untuk semua orang di seluruh dunia.

L.M. Tasik, CFO menambah:

Kami menyedari betapa besar masalah privasi sudah ada, dan ia hanya akan menjadi lebih teruk dengan masa. Kami telah menghasilkan cara yang hebat untuk memberi semua orang satu cara untuk melindungi diri mereka sendiri, tanpa mengeluarkan sepenuhnya dari grid. Kebanyakan orang mula mendengar tentang teknologi blockchain tetapi kebanyakan masih tidak tahu apa itu, dan bagaimana ia berfungsi. Kami berada di barisan hadapan menggunakan teknologi untuk memberi manfaat kepada individu. Kami telah melihat bahawa sejumlah besar data sedang tidak dikongsi bersama, oleh individu, dan dalam banyak kes, data ini digunakan untuk membuat andaian palsu dalam analisis ramalan. Parachute8 didedikasikan untuk membawa pesanan, piawai, kebenaran, dan privasi.

Arnold melanjutkan:

Kekurangan privasi menggali jauh ke dalam hampir semua masyarakat. Ini masalah yang perlu ditangani dan dikunci.

Cleve Lewis, Ketua Pembangunan Perniagaan, menambah:

Ini adalah masa yang menarik untuk Teknologi Blockchain. Adalah penting bahawa kita mengambil langkah-langkah yang perlu untuk melindungi diri kita dan semua aset kita melalui protokol selamat. Kebanyakan individu cenderung berasa tidak berdaya ketika datang ke keselamatan siber, kerana ia tidak mudah untuk dilihat atau bahkan dikenal pasti, dan ketika mereka akhirnya perhatikan, sering terlambat. Permasalahan yang tidak berdaya adalah persis apa yang dipecahkan Parachute8, ditambah pula dengan komunikasi terbuka dan telus.

Parachute8 Pre-Sale ICO adalah peluang terbaik untuk menjadi sebahagian daripada pelancaran konsep baru dalam mengawal data peribadi seseorang. Pengguna awal akan mengambil kesempatan daripada diskaun. Peserta akan berada di tingkat bawah sebuah syarikat yang diletakkan di seluruh dunia untuk mengganggu pengurusan identiti yang selamat, di seluruh setiap sektor dan menegak.

Untuk maklumat lengkap, lawati: https://parachute8.com/

Hubungi Media:

Parachute8 Inc.
Attn: Perhubungan Media
PO Kotak 369
Salida, CO 81201
650.597.0019
[email protected]


Imej ihsan Parachute8

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments