Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pasaran Bitcoin Cash (BCH) Ditutup pada OKEX Disebabkan Kekurangan Likuiditas OKEX merancang untuk menutup pasaran Bitcoin Cash (BCH), sebagai perjuangan cryptocurrency yang merosot.


· 29 Mac 2018 · 4:00 pm [untukbersaingdenganSegwitBitcoinKurangnyaKecairanDalampengumumanlamanwebrasmiplatformdaganganasetdigitalOKEXditetapkanuntukmenutupPasaranBitcoinCash(BCH)dalamdagangantokenesokMenulissyarikatitu:KamiakanmenutupsemuapasanganperdagangandalampasaranTokenTradingBCHpadajam18:0030Mac2018(WaktuHongKongUTC+8)keranatidakmencukupi

Akhir Petikan ->

OKEX merancang untuk menutup pasaran Cash Bitcoin (BCH), sebagai perjuangan cryptocurrency yang gagal untuk bersaing dengan Segwit Bitcoin.


Kurangnya Likuiditas

Dalam pengumuman laman web rasmi platform, OKEX ditetapkan untuk menutup Pasaran Bitcoin Cash (BCH) dalam dagangan token esok. Menulis syarikat:

Kami akan menutup semua pasangan dagangan dalam pasaran BCH Token Trading pada jam 18:00 30 Mac 2018 (waktu Hong Kong, UTC + 8) kerana kecairan yang tidak mencukupi.

Walau bagaimanapun, Bitcoin Cash akan (BCH / BTC, BCH / ETH, BCH / USDT).

OKEX juga memberikan cadangan berikut kepada pedagang Bitcoin Cash menggunakan platform:

Untuk pengurusan yang lebih baik dana anda, kami mengesyorkan anda untuk membatalkan pesanan yang belum selesai secepat mungkin atau sistem kami akan membatalkannya pada waktu tutup.

 Bitcoin Cash Lacking Likuiditas

Falling Behind

Penutupan OKEX's Bitcoin Pasaran tunai menandakan lebih banyak masalah untuk kakak langkah Bitcoin yang bergelut.

Bitcoin Cash pada asalnya dicipta sebagai duit syiling alternatif dengan blok yang lebih besar untuk menyaingi peningkatan pengoptimuman berat bit Bitcoin's Segregated (SegWit) pada Ogos 2017. Sementara SegWit memberikan pilihan untuk Bitcoin pengguna naik taraf ade dompet mereka dan menerima faedah lebih kurang 41% kapasiti, pengguna Bitcoin Cash yang diperlukan untuk menaik taraf dompet mereka, menggunakan format transaksi baru dan menggunakan duit syiling yang sama sekali baru.

Menurut penyelidikan baru-baru ini kira-kira satu minggu yang lalu, Bitcoin Cash kalah kepada SegWit. Pada 22 Mac, BitMEX Research telah menerbitkan artikel susulan kepada analisisnya pada September 2017 mengenai transaksi Segregated Witness (SegWit) berbanding dengan Bitcoin Cash – dan SegWit adalah pemenang yang jelas.

Menurut BitMEX Research, 6.1 juta transaksi SegWit telah berlaku sejak pelancaran saingan Bitcoin Tunai – 20.1% lebih daripada jumlah transaksi BCH. Walau bagaimanapun, Bitcoin Cash mempunyai permulaan satu bulan lebih awal daripada SegWit. Apabila jangka masa diselaraskan, SegWit sebenarnya mempunyai kelebihan 31.5% berbanding Bitcoin Cash.

Pada masa penulisan ini, BCH / BTC didagangkan pada 0.10086, paras terendahnya pada 18 Disember 2017. Tanpa pemangkin, BCH tidak mungkin akan mengalahkan Bitcoin pada bila-bila masa tidak lama lagi – terutamanya apabila kecairan terlalu rendah untuk mengekalkan pasaran pada bursa yang popular seperti OKEX.

Dengan kejatuhan berterusan, kemungkinan besar peniaga Bitcoin Cash akan meninggalkan kapal untuk Bitcoin

Apa pendapat anda tentang OKEX menutup pasaran Cash Bitcoin? Adakah anda fikir Bitcoin Cash goyah akan menantang Bitcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan PxHere, Shutterstock, Twitter / @ BitMEXResearch

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments