Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pasaran Keselamatan IT yang terdesentralisasi PolySwarm Mengumumkan Pelaburan dari BlockTower Capital


· 15 Februari 2018 · 10:00 am <! – Petikan

Misi PolySwarm untuk memberi insentif pengesanan ancaman mendapat momentum menjelang penjualan token yang akan datang. SAN JUAN, PUERTO RICO – 13 Februari 2018 – Pasaran keselamatan IT yang terdesentralisasi PolySwarm (www.polyswarm.io) hari ini mengumumkan pelaburan dari BlockTower Capital, firma pelaburan cryptocurrency terkemuka. BlockTower Capital dilancarkan pada bulan Ogos, menaikkan $ 140 juta dari penyokong termasuk Union Square Ventures LLC dan Andreessen Horowitz untuk membawa pengurusan profesional dan pengurusan portfolio kepada aset digital yang muncul seperti PolySwarm. PolySwarm adalah

End Excerpt ->

Misi PolySwarm untuk memberi insentif pengesanan ancaman meraih momentum menjelang penjualan token yang akan datang


SAN JUAN, PUERTO RICO – 13 Februari 2018 – ] Pasar Keselamatan IT yang terdesentralisasi PolySwarm ( www.polyswarm.io ) hari ini mengumumkan pelaburan dari BlockTower Capital firma pelaburan cryptocurrency terkemuka. BlockTower Capital dilancarkan pada bulan Ogos, mengumpul $ 140 juta daripada penyokong termasuk Union Square Ventures LLC dan Andreessen Horowitz untuk membawa pengurusan perdagangan dan portfolio profesional ke aset digital yang muncul seperti PolySwarm. PolySwarm adalah pasaran pertama di mana pakar keselamatan diberi insentif untuk mengesan ancaman dan membina enjin anti-malware untuk melindungi pengguna dan perusahaan.

"Sokongan BlockTower Capital adalah undi keyakinan besar untuk misi PolySwarm untuk mendesentralkan keselamatan IT melalui insentif berasaskan cryptocurrency , "Kata Steve Bassi, Ketua Pegawai Eksekutif PolySwarm. "Kami tidak sabar-sabar untuk membina momentum ini kerana kami bersedia untuk melancarkan penjualan token awam 20 Februari ."

Pasaran keselamatan antivirus dan IT hari ini didominasi oleh tawaran vendor tunggal yang sering kehilangan ancaman muncul. PolySwarm memberi insentif kepada komuniti global pakar keselamatan untuk mengganggu industri perisikan ancaman $ 8.5 bilion, memberikan perusahaan dan pengguna dengan kelajuan dan ketepatan yang belum pernah terjadi sebelumnya dalam pengesanan ancaman. Dengan memperkenalkan platform yang menggalakkan inovasi dan persaingan, pasaran akan memberi ganjaran kepada pakar yang paling mampu melindungi pengguna.

Pengasas PolySwarm membina syarikat itu daripada Narf Industries, LLC, sebuah firma keselamatan maklumat yang baru-baru ini menyelesaikan identiti berdasarkan blokchain projek pengurusan untuk Jabatan Keselamatan Dalam Negeri serta projek keselamatan maklumat canggih untuk DARPA. Lembaga penasihat PolySwarm termasuk bekas McAfee CIO Mark Tonnesen, bersama dengan pakar keselamatan maklumat dan pakar-pakar blockchain yang terkenal Dan Guido, Chris Eagle, Dr. Sergey Bratus, dan Carl Hoffman.

Pasaran PolySwarm berjalan pada Nectar ("NCT"), sebuah ERC20- token utiliti serasi yang menjadikannya mudah untuk menyerahkan dan mengklasifikasi potensi ancaman di pasaran PolySwarm. Nectar menggantikan tradisional, ketinggalan antivirus dan bayaran langganan pengimbasan ancaman. [192909013] Mengenai PolySwarm

PolySwarm adalah pasaran terdesentralisasi pertama yang membolehkan pakar keselamatan membina enjin anti-malware yang bersaing untuk melindungi anda . PolySwarm memberi insentif kepada komuniti global pakar keselamatan maklumat untuk

mengganggu industri perisikan ancaman $ 8.5 bilion, memberikan perusahaan dan pengguna dengan kelajuan dan ketepatan yang belum pernah terjadi sebelumnya dalam pengesanan ancaman. Pasaran PolySwarm berjalan pada Nectar (NCT), sebuah utiliti ERC20 yang serasi. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari https://polyswarm.io .

HUBUNGI MEDIA: [email protected]


Imej ihsan dari PolySwarm

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments