Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pasukan Bola Sepak Turki Membeli Pemain Dengan Bitcoin


· 31 Januari 2018 · 2:00 petang <! – Petikan

Harunustaspor, pasukan bola sepak amatur Turki, baru membeli pemain menggunakan bitcoin. Ruang Bitcoin mungkin bergelut dari harga dan perspektif sentimen sekarang tetapi itu tidak menghentikan aliran berita aneh yang menjadi lazim dalam tempoh enam bulan yang lalu atau lebih, kerana ruang cryptocurrency dan blockchain telah berpindah dari bawah radar dan ke arus perdana. Laporan terbaru dari jenis ini telah keluar dari Turki, yang

Akhir Kutipan ->

Harunustaspor, pasukan bola sepak amatur Turki, baru membeli pemain menggunakan bitcoin.


mungkin bergelut dari harga dan perspektif sentimen sekarang tetapi itu tidak menghalang aliran berita aneh yang menjadi lazim dalam tempoh enam bulan yang lalu atau lebih, kerana ruang cryptocurrency dan blockchain telah berpindah dari bawah radar dan ke dalam arus perdana.

Laporan terbaru dari jenis ini telah keluar dari Turki, yang (seperti banyak bacaan mungkin sudah sedia ada) mempunyai sesuatu hubungan bergelora dengan cryptocurrency selama beberapa bulan terakhir.

The BBC melaporkan hari ini bahawa bola sepak Turki (bola sepak, untuk rakan-rakan Amerika Utara kami) telah menandatangani pemain baru menggunakan bitcoin

Di peringkat atas bola sepak di Eropah, ketika sebuah kelab mengatakan mereka telah membeli pemain baru melalui pembelian atau tran Sfer, ia biasanya bermakna bahawa kelab yang dipersoalkan telah membayar kelab lain untuk pemain yang dipindahkan.

Namun tidak demikian di sini

Kami bercakap pasukan liga yang lebih rendah – khususnya, liga amatur Turki – dan bayaran pemindahan dan pengambilalihan merujuk kepada kelab yang telah membayar pemain dana dalam percubaan (dan, sepertinya, yang berjaya) untuk membawanya ke pangkat.

Khususnya, pasukan itu dipanggil Harunustaspor dan Pemain yang telah dibeli adalah pemain bola sepak berusia 22 tahun yang bernama Omer Faruk Kıroglu.

Dan, untuk memberikan kredit di mana kredit itu perlu, ia berfungsi.

Berita ini dilaporkan di seluruh dunia menerusi pelbagai peringkat atas dan mungkin memperkenalkan bukan hanya pasukan ini, tetapi liga di mana ia bermain, kepada penonton global yang baru.

Sama ada Harunustaspor akan menjemput mana-mana peminat baru di bahagian belakangnya yang bergemit dengan bitcoin masih dapat dilihat.

] Adakah anda tahu pasukan ini? Adakah crypto mempunyai tempat dalam sukan? Mari kita ketahui di bawah!


Image courtesy of Wikimedia Commons


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments