Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pasukan Sp8de Mengumumkan Kemas Kini Komprehensif untuk Rangka Jalannya!


· 1 Mac 2018 · 12:30 pm <! – Kutipan

Sejak memohon ICO mereka komuniti Sp8de mahukan pelan yang lebih terperinci yang menggariskan apa yang ingin dilakukan pasukan dalam satu tahun yang akan datang dan dalam jangka panjang. Pasukan itu menyatakan bahawa terdapat kebimbangan bahawa, kerana Sp8de akan menggunakan Cardano blockchain untuk mencipta produknya, mungkin terdapat penundaan dalam pengeluaran. Sp8de telah menyediakan pelan terperinci untuk rancangan mereka untuk satu tahun yang akan datang

Akhir Petikan ->

Sejak memohon ICO mereka komuniti Sp8de mahukan peta jalan yang lebih terperinci yang menggariskan apa pasukan itu mahu lakukan dalam satu tahun akan datang dan dalam jangka panjang. Pasukan itu menyatakan bahawa terdapat kekhuatiran bahawa, kerana Sp8de akan menggunakan Cardano blockchain untuk mencipta produknya, mungkin terdapat kelewatan dalam pengeluaran.


Sp8de telah menyediakan pelan terperinci untuk rancangan mereka untuk satu tahun yang akan datang juga sejajar dengan pelan peta Cardano! Pertama, Sp8de menunjukkan bahawa mereka akan disenaraikan di bursa sebelum akhir bulan Mac 2018. Apa yang menarik untuk dilihat ialah mereka akan mula mengembangkan produk mereka pada Solidity sambil menunggu Cardano memperkenalkan fungsinya pintar-kontrak dan kemudian berhijrah ke Cardano yang bermaksud bahawa Sp8de tidak mempunyai kelewatan dalam memperkenalkan MVP mereka dan apa yang mereka janjikan kepada pelaburan mereka.

Kami telah menemui maklumat yang lebih terperinci dalam bahagian Roadmap mereka dalam kertas putih mereka di mana mereka menekankan pada setiap titik pada peta jalan ini – semua bacaan menarik dan kami mengesyorkannya kepada semua bacaan kami dan kepada semua pelabur Sp8de!


Imej ihsan Sp8de

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments