Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Paxful Memimpin Caj Kewangan P2P Melawan Institusi Terpusat


· 27 Mac 2018 · 11:00 am <! – Petikan

Kewangan peer-to-peer menembus revolusi ekonomi, dan Paxful mengetuai cajnya terhadap institusi kewangan berpusat. Dunia berubah walaupun pada hakikatnya bahawa peratusan besar penduduk tidak menyedari hakikat ini. Revolusi ekonomi sedang berlaku secara online melalui naungan kewangan P2P yang mempunyai ciri-ciri pembelian dan penjualan cryptocurrency, terutamanya Bitcoin. Paxful, pertukaran cryptocurrency yang inovatif, membantu memimpin revolusi terdesentralisasi terhadap institusi kewangan tradisional.

End Excerpt ->

Kewangan Peer-to-peer menembus revolusi ekonomi, dan Paxful memimpin pertuduhannya terhadap institusi kewangan berpusat.


Dunia berubah walaupun pada hakikatnya bahawa peratusan besar penduduk tidak menyedari hakikat ini. Revolusi ekonomi sedang berlangsung secara online menerusi naungan dana P2P yang menampilkan pembelian dan penjualan cryptocurrency, terutamanya Bitcoin. Bergerak, pertukaran cryptocurrency yang inovatif, membantu memimpin revolusi terdesentralisasi terhadap institusi kewangan tradisional

 revolusi

Sistem Lama Tidak Berlaku

Bank dan entiti berpusat lain telah lama memegang monopoli atas sistem ekonomi dunia. Jika anda ingin membeli sesuatu dari luar negara, ia biasanya perlu membuat pembayaran melalui pindahan kawat, cek yang dikeluarkan dari akaun bank atau nota bank. Pengenalan kad kredit dan debit tidak melakukan apa-apa untuk mengatasi monopoli ini kerana kad-kad tersebut dikeluarkan oleh bank. Hasilnya adalah bahawa institusi kewangan berpusat telah menjalankan kawalan sepenuhnya ke atas pilihan ekonomi seseorang.

Walau bagaimanapun, kelemahan dalam sistem sedemikian telah menjadi semakin jelas dari masa ke masa. Mula-mula, apa yang boleh diambil oleh seseorang jika bank tiba-tiba membekukan akaun mereka? Menarik kepada kumpulan pengawasan kerajaan adalah satu pilihan, tetapi kerajaan dan bank negara telah lama menikmati hubungan yang selesa. Pilihan lain adalah litigasi, tetapi ini memakan masa dan mahal. Belum lagi, bagaimana anda membayar untuk perwakilan jika aset anda tidak dapat disentuh?

Satu lagi isu utama dengan sistem kewangan lama adalah bahawa ramai orang tidak mempunyai akses kepadanya. Terdapat 2 bilion orang di seluruh dunia yang tidak mempunyai akaun bank, dan lokasi mereka dari Afrika ke Asia ke Amerika Syarikat. Kebanyakan bank tidak mempunyai rancangan untuk menangani masalah ini kerana mereka melihat sedikit keuntungan dalam melakukannya. Itulah sebabnya Paxful, platform pembiayaan P2P, diasaskan untuk menyediakan perkhidmatan ekonomi dan peluang kepada pihak yang tidak beroperasi melalui urus niaga peer-to-peer berdasarkan cryptocurrency [1945906] ” width=”640″ height=”480″ />

Tawaran Tawaran Peer-to-Peer Pilihan

Paxful memahami bahawa penyelesaian bukan untuk orang bergantung kepada bank tradisional dalam usaha mereka untuk pembebasan ekonomi tetapi, sebaliknya, bergantung kepada individu lain sebaliknya. Pembelian dan penjualan kriptografi, seperti Bitcoin, membolehkan orang ramai mendapatkan akses kepada ekonomi global dalam talian. Di tengah-tengah realiti baru ini adalah dana P2P di mana dua individu bersetuju untuk memindahkan cryptocurrency sebagai pertukaran untuk beberapa imbuhan.

Paxful memastikan bahawa mendapat akses kepada revolusi ini adalah mudah. Semua orang yang perlu dilakukan ialah membuat akaun dan menyediakan dompet Bitcoin mereka sendiri. Daripada menggunakan akaun bank, kad debit, atau fiat sebagai cara utama untuk membeli cryptocurrency, Paxful membolehkan lebih daripada 300 cara bagi seseorang untuk membeli Bitcoin, seperti melalui kad hadiah. Sebagai contoh, seseorang boleh mengambil beberapa kad hadiah iTunes yang mungkin mereka terima untuk hari lahir mereka dan menggunakannya untuk membeli Bitcoin dari penjual. Perlindungan daripada penipu adalah automatik untuk pembeli kerana crypto diadakan di escrow sehingga kesepakatan disimpulkan, di mana titik crypto dilepaskan ke dompet Bitcoin pembeli .

Pengenalan peer-to-peer transaksi melalui cryptocurrency telah membuktikan rahmat kepada orang di seluruh dunia. Pintu-pintu ekonomi yang dahulunya ditutup sekarang dibuka. Orang yang tidak berdagang membeli Bitcoin di Afrika, India, Hong Kong, Eropah, Amerika Syarikat, dan Amerika Selatan pada platform pembiayaan P2P Paxful

revolusi crypto peer-to-peer, dengan Paxful di barisan hadapan, berada dalam nombor. Jumlah urus niaga antara pengguna terus berkembang. Di Kenya, urus niaga kewangan P2P turun dari $ 191,000 pada minggu 8 Julai 2017, kepada $ 1.7 juta pada minggu ke 3 Mac 2018. Bagi tempoh masa yang sama, jumlah urus niaga di Eropah meningkat dari $ 77,000 ke $ 235,000. Begitu juga, Amerika Syarikat menyaksikan jumlahnya meningkat daripada $ 7.5 juta hingga $ 15 juta. Walaupun banyak pertukaran semakin perlahan, Paxful sedang mempercepatkan. Menggunakan tempoh masa yang sama di atas, jumlah urus niaga global pada Paxful turun dari $ 4.2 juta hingga $ 12.4 juta. Ini pada asasnya peningkatan tiga kali ganda, terutamanya disebabkan oleh orang kecil yang tidak berkebolehan untuk mengurus nasib ekonomi mereka.

Intinya adalah bahawa bank-bank dan badan-badan berpusat lain bukanlah yang membantu orang mencapai impian mereka. Ia adalah individu yang bekerjasama melalui pembiayaan P2P yang melakukannya, dengan Bitcoin dan mata wang kriptokal lain bertindak sebagai bahan bakar untuk sistem ekonomi baru ini. Melalui usaha mereka, Paxful membolehkan orang ramai bekerjasama menerusi transaksi peer-to-peer untuk mewujudkan dunia yang lebih baik untuk semua orang.

urus niaga kewangan rakan sebaya sebagai pergerakan terhadap bank berpusat? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej-imej ihsan dari arkib Bitcoinist, Wikimedia Commons, Pixabay, dan YouTube / @ Paxful.

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

(d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments