Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Peguam Bergerak Ke Ruang Bitcoin


· 29 Januari 2018 · 4:00 petang <! – Kutipan

Banyak firma undang-undang cepat beradaptasi dengan persekitaran perniagaan yang menawarkan teknologi Bitcoin. Akibatnya, firma undang-undang ini, serta peguam bebas, semakin menerima pembayaran di Bitcoin untuk perkhidmatan undang-undang. Firma Undang-undang Adaptasi kepada Alam Sekitar Crypto Banyak firma undang-undang menerima Bitcoin sebagai pembayaran kerana pelanggan memintanya. Yang lain menerima Bitcoin kerana mereka takut kehilangan peluang-peluang yang menjanjikan persekitaran perniagaan baru. Sebagai laporan Law.com,

Akhir Petikan ->

Banyak firma undang-undang yang cepat beradaptasi dengan persekitaran perniagaan yang menawarkan teknologi Bitcoin. Akibatnya, firma undang-undang ini, serta peguam bebas, semakin menerima pembayaran dalam Bitcoin untuk perkhidmatan undang-undang.


Firma Undang-undang Adaptasi kepada Alam Sekitar Crypto

Banyak firma undang-undang menerima Bitcoin sebagai pembayaran kerana pelanggan memintanya . Yang lain menerima Bitcoin kerana mereka takut kehilangan peluang-peluang yang menjanjikan persekitaran perniagaan baru.

Seperti Law.com laporan Carol Van Cleef, seorang peguam Washington DC, yang selama bertahun-tahun telah mewakili pelanggan yang terlibat dalam perniagaan cryptocurrency tetapi belum menerima bayaran di Bitcoin, dengan jelas menyampaikan sentimen ini ketika dia berkata:

Saya sudah lama mengetahui bahawa peluang saya untuk berkembang di kawasan tertentu telah dipengaruhi oleh tidak mengambil

Di sisi lain, beberapa firma undang-undang yang terlibat dalam kes-kes yang melibatkan Bitcoin dan perniagaan cryptocurrency lain telah menerima cryptocurrency selama bertahun-tahun.

Sebagai contoh, pada bulan Mei 2014, McLaughlin yang berpangkalan di New York & Stern, salah satu firma undang-undang AS yang tertua, ditubuhkan pada tahun 1898, menjadi amalan undang-undang Amerika pertama yang pertama untuk memulakan menerima pembayaran di Bitcoin.

Tren menerima bayaran dalam cryptocurr Kini semakin banyak momentum dan berkembang ke pelbagai firma undang-undang, termasuk pengacara solo.

Beberapa firma undang-undang seperti Frost Brown Todd menerima bitcoin untuk menunjukkan komitmen mereka kepada pelanggan mereka yang bekerja di ruang crypto. Frost Brown Todd menasihatkan pelanggan melancarkan Tawaran Inisial Coin (ICOs) dan menubuhkan dana lindung nilai yang mengkhususkan diri dalam aset cryptocurrency.

Firma Undang-undang Antarabangsa Terima Bayaran di Bitcoin

Peguam yang menjalankan tugasan antarabangsa mendapati Bitcoin dapat dengan mudah memudahkan urus niaga pembayaran rentas sempadan kerana Bitcoin memudahkan transaksi pengesahan jauh.

Selain itu, Bitcoin menawarkan yuran perpindahan yang rendah, ketelusan dalam masa nyata, penyelesaian cepat, dan pelaksanaan transaksi cryptographically-dijamin.

Dalam hal ini, Undang-undang Nordik, setelah menerima permintaan dari pelanggan asing, mula menawarkan pelanggan ini pilihan untuk membayar dalam cryptocurrency pada bulan Oktober 2017. Kenyataan akhbar Nordic Law menerangkan :

Pada pandangan kami, semua pelakon yang relevan, termasuk firma undang-undang, harus menyesuaikan diri dengan persekitaran perniagaan baru, di mana mata wang maya mempunyai kepentingan yang terus meningkat.

Kepentingan dalam Bi tcoin dan teknologinya terus berkembang di kalangan firma undang-undang, peguam, dan akademik. Sebagai hasilnya, sekumpulan peguam mengasaskan Koalisi Pertukaran Mata Wang Digital dan Pertukaran Tunai Digital (DCLDC), yang misinya adalah untuk memupuk inovasi dalam teknologi ini. Menurut laman web mereka:

DCLCD diasaskan untuk membantu melindungi hak perlembagaan individu dan kebebasan sivil berkaitan dengan pengawalseliaan dan pengawalan penguatkuasaan undang-undang dan usaha yang berkaitan dengan mata wang digital (contohnya, bitcoin) dan pengarah (contohnya, blok roket).

] Pertumbuhan Bitcoin kemungkinan besar akan terus menggalakkan pelanggan meminta peguam dan firma undang-undang untuk menerima Bitcoin dan cryptocurrencies lain sebagai pembayaran untuk perkhidmatan undang-undang

Adakah anda fikir pelanggan asing akan terus mendorong firma undang-undang untuk menerima bayaran di Bitcoin dan mata wang kriptografi lain? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

___________________________________________________________________________________

Imej ihsan Pixabay, Twitter

Show commentsSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments