Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pejabat Rumah Putih: Peraturan Bitcoin Tidak Akan Terjadi bila-bila masa


· 19 Februari 2018 · 3:45 pagi <! – Petikan

Penyelaras keselamatan siber rumah putih dan pembantu khas kepada presiden, Rob Joyce, mempunyai jalan yang jauh sebelum ia mula mengawal selia pertama cryptocurrency di dunia. Haste membuat pelabur Bitcoin sisa di Amerika Syarikat bimbang tentang peraturan kerajaan tidak perlu mula berpeluh, lagi. Pada Persidangan Keselamatan Munich di Jerman, Joyce – seorang veteran hampir tiga dekad dari Agensi Keselamatan Negara yang membantu menyelaraskan strategi dasar berkaitan keselamatan siber

Akhir Kutipan ->

Penyelaras keselamatan siber Rumah Putih dan pembantu khas presiden, Rob Joyce, menyatakan Amerika Syarikat masih mempunyai jalan panjang sebelum ia mula mengatur pengawasan cryptocurrency pertama di dunia.


Haste membuat sisa

Pelabur Bitcoin di AS bimbang tentang peraturan pemerintah tidak perlu Pada permulaan Persidangan Keselamatan Munich di Jerman, Joyce – seorang veteran hampir tiga dekad dari Agensi Keselamatan Negara yang membantu menyelaraskan strategi dasar berkaitan keselamatan siber antara kerajaan, syarikat swasta, pertubuhan bukan kerajaan dan lain-lain. negara-negara lain – menekankan kepentingan mengambil pendekatan diukur untuk Bitcoin dan ruang cryptocurrency, bertentangan dengan bergegas di wi Peraturan pemerintah yang dapat menyebabkan akibat yang tidak diinginkan.

Joyce berkata:

Saya fikir kita masih benar-benar belajar dan memahami apa idea-idea yang baik dan idea-idea yang buruk dalam ruang itu. Jadi, saya tidak fikir [government regulation is] rapat.

Namun, Joyce mengiktiraf potensi jenayah yang telah terbukti dalam ruang cryptocurrency. Seperti yang dilaporkan oleh CNBC – yang salah mengaku urus niaga Bitcoin adalah "tanpa nama" – Joyce tidak menyentuh kesulitan yang wujud yang terlibat dengan pemantauan transaksi jenayah merentasi blok block yang menjelaskan:

Kami bimbang. Terdapat manfaat kepada konsep bitcoin – wang tunai digital, mata wang digital. Tetapi pada masa yang sama, jika anda melihat cara kerja bitcoin selepas terdapat perbuatan jenayah yang berlaku, anda tidak boleh mengulangi jam dan mengambil kembali mata wang itu.

Tidak seperti bank dan syarikat kad kredit yang boleh membalikkan penipuan urus niaga, sebagai contoh, Bitcoin dan mata wang kriptografi lain hampir tidak ada cara untuk melindungi mereka yang dana mereka telah dicuri. "

" Dengan instansiasi bitcoin dan kriptografi yang lain, kami belum mengetahuinya lagi, "kata Joyce. "Jadi itu masalahnya."

Namun demikian, hakikat bahawa Gedung Putih dan kerajaan AS sedang mengambil pendekatan diukur dengan peraturan Bitcoin dan kriptografi lain yang boleh diambil sebagai tanda positif dalam menghadapi apa yang sering terasa seperti tidak pernah

Di peringkat antarabangsa, peraturan cryptocurrency tetap menjadi beg campuran.

Menteri Kewangan Perancis Bruno le Maire dan Menteri Kewangan sementara interim Peter Altmaier telah memanggil [19459034PerdanaMenteriBritainTheresaMayjugamenyatakan kebimbangan mengenai penggunaan jenayah cryptocurrency, menyatakan bahawa dia sedang mencari "sangat serius" di kriptografi "kerana cara mereka digunakan, terutamanya oleh penjenayah. "

 Kriptografi: Kematian oleh Peraturan Penangkapan

China tetap kukuh pada membasmi [19[459006] perdagangan cryptocurrency dari sempadannya, manakala India terus menghantar mesej campuran – walaupun tidak mempunyai minat untuk mengharamkan Bitcoin.

Switzerland sebaliknya, mesra seperti biasa.

Adakah anda senang mendengar bahawa AS tidak bergegas ke peraturan Bitcoin? Di manakah anda melihat peraturan cryptocurrency yang akan berlaku di peringkat antarabangsa pada tahun 2018? Katakanlah dalam komen di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock, arkib Bitcoinist.

) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments