Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pelancaran pertukaran perdagangan inovatif 1 April


· 8 Februari 2018 · 5:00 petang <! – Petikan

Menjanjikan cara yang inovatif untuk perdagangan cryptocurrency dan aset lain, trade.io melancarkan bursa pada 1 April – dan dilengkapi dengan baik untuk mengatasi persaingan. Exchange Like No Trade.io lain – sebuah platform perdagangan berasaskan blok yang bertujuan untuk mendemokrasi pasaran, mengganggu industri kewangan, dan menangkap semula dan mengagihkan kekayaan kembali kepada pelabur dan syarikat-syarikat-telah memiliki ICO yang sangat berjaya, menaikkan $ 31,169,749 dari 15,073 peserta yang membeli 65,782,147 Perdagangan

Akhir Petikan ->

Menjanjikan cara yang inovatif untuk memperdagangkan cryptocurrency dan aset lain, trade.io dijangka melancarkan pertukarannya pada 1 April – mengatasi persaingan.


trade.io – platform perdagangan berasaskan blok yang bertujuan untuk mendemokrarkan pasaran, mengganggu industri kewangan, dan menangkap semula dan mengagihkan semula kekayaan kepada pelabur dan syarikat- sudah mempunyai [] sangat berjaya ICO menaikkan $ 31,169,749 dari 15,073 peserta yang membeli 65,782,147 Tokoh Perdagangan (TIO).

Selain itu, pasukan behin d trade.io mempunyai lebih dari 20 tahun pengalaman dalam perdagangan, perbankan pelaburan, pematuhan, dan pengurusan risiko, dengan pelbagai perkongsian strategik di tempat.

Sekarang, trade.io dijangka melancarkan pertukaran yang dijanjikan pada bulan April – yang bertujuan untuk menghapuskan bayaran yang tidak seimbang melalui kolam kecairan berkongsi rakan kongsi yang inovatif, yang membolehkan keuntungannya disebarkan semula kepada pelanggan.

Pelancaran Berpikir

platform .io akan dilancarkan pada awalnya sebagai pertukaran crypto-to-crypto-walaupun peluncuran multi-peringkat penuh telah digariskan, yang pada akhirnya akan menjadikan pertukaran platform multi-aset penuh.

Cryptocurrency trading dengan pasangan fiat akan mengikuti Sekali selepas pelancaran, diikuti oleh dagangan FX. Akhirnya, perdagangan kelas-kelas aset lain seperti ekuiti global-akan menjadi tersedia berhampiran peringkat akhir pelepasan platform

trade.io juga akan mempunyai beberapa lesen dalam persekitaran pengawalseliaan yang berbeza, kepunyaan, memastikan tiada isu undang-undang menghalang pengalaman perdagangan pengguna.

Tidak seperti sesetengah bursa baru hanya menawarkan sejumlah duit syiling untuk diperdagangkan, platform trade.io akan mulai berdagang dengan lebih daripada 200 syiling yang berbeza. Walau bagaimanapun, nota dagangan (TIO) tidak akan digunakan pada mulanya untuk tujuan kecil di bursa-tetapi syarikat itu merancang untuk meneroka pilihan itu pada masa akan datang.

 Pelancaran yang Berpikir

Pelayaran Lancar

yang cuba membuka akaun baru pada pertukaran cryptocurrency dalam beberapa bulan kebelakangan ini mungkin mendapati, berhadapan dengan kemasukan pengguna baru bukanlah tugas yang mudah-bahkan untuk pertukaran terbesar.

Namun, trade.io bersedia untuk menangani sebuah pangkalan pengguna baru yang pesat berkembang sambil mengekalkan platform berjalan dengan lancar, berkat fokus pada operasi atom, pemutus litar, peringatan, pengasingan komponen, DDOS yang melindungi, sharding dan caching.

Selain itu, sokongan pelanggan syarikat akan menampilkan profesional yang fasih dalam pelbagai bahasa, serta pasukan pemasaran mereka.

Community Focused

trade.io juga merancang untuk mengambil maklum balas komuniti dengan sangat serius, dan sangat menggalakkan cadangan komuniti. Sebagai CTO Charles Voltron dijelaskan dalam live Q & A pada Reddit:

Pemasaran adalah kunci […] Lebih penting lagi adalah mendengar masyarakat dan membina produk yang bukan apa yang kita fikir ia seharusnya apa yang masyarakat inginkan […] Di bahagian depan, kami sedang membina pengesanan analisis sentimen dan [feedback] sistem yang akan membolehkan kita menyimpan nadi pada masyarakat untuk mendapatkan wawasan tetapi juga untuk memastikan kita melebihi jangkaan. Di bahagian pemasaran saya fikir kejayaan kami dengan ICO adalah bukti ketajaman kami di kawasan itu. Kami juga banyak belajar dan akan terus meningkatkan komunikasi dan PR kami.

Seperti biasa, rancangan trade.io adalah untuk mengalahkan persaingan dalam segala cara yang mungkin, dengan menawarkan prestasi yang lebih tinggi, sokongan pelanggan, tahap keselamatan yang tinggi, pengalaman yang mesra pengguna dan inovasi yang berterusan.

Adakah anda teruja untuk pelancaran pertukaran baru trade.io pada 1 April? Adakah anda mengambil bahagian dalam ICO yang berjaya? Maklumkan kepada kami di dalam komen di bawah!


Imej ihsan trade.io, DepositPhotos

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini . Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments