Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pelancaran Yurix ICO Disokong oleh Platform Pengiklanan Video Groundbreaking yang Memungkinkan Pengguna Dapatkan Cryptocurrency Dibayar Untuk Menonton Video Ditaja


· 13 Mac 2018 · 7:30 pm <! – Petikan

Pendapatan pengiklanan dalam talian telah meningkat pada hari ini dan ketika pasaran Cryptocurrency tumbuh, apakah keperluan untuk iklan pengiklanan yang didorong oleh komuniti. Yurix telah meletakkan diri mereka sebagai YouTube komuniti Cryptocurrency selepas melepaskan platform perkongsian video mereka yang membayar pengguna untuk menonton iklan yang ditaja sebelum video pilihan mereka. Saskatoon, Kanada – 10 Mac 2018, Yurix menjadi tajuk utama minggu ini dengan pengumuman Pre-Sale ICO mereka pada

End Excerpt ->

Pendapatan pengiklanan dalam talian telah meningkat pada hari ini dan sebagai pasaran Cryptocurrency berkembang, begitu juga dengan keperluan untuk iklan pengiklanan masyarakat. Yurix telah meletakkan diri mereka sebagai YouTube komuniti Cryptocurrency selepas melepaskan platform perkongsian video mereka yang membayar pengguna untuk menonton iklan yang ditaja sebelum video mereka yang dipilih.


Saskatoon, Kanada – 10 Mac 2018, Yurix menjadi tajuk berita ini minggu dengan pengumuman Pre-Sale ICO mereka pada pelepasan platform perkongsian video baru mereka. Platform ini dibina untuk komuniti cryptocurrency dikatakan untuk menyaingi YouTube dan rangkaian perkongsian video lain. Yurix adalah sumber terbuka, peer-to-peer, dan cryptocurrency yang dipusatkan oleh masyarakat yang menyediakan kaedah baru yang dikenali sebagai "Proof Of View (POV)". Yurix menyediakan cara pengiklanan yang lebih efisien dan mudah. 90% hasil iklan kembali ke ekosistem Yurix dan kepada pengguna dalam bentuk token YRX.

Yurix didirikan pada tahun 2015 oleh sekumpulan jurutera yang suka berfikir dan pengaturcara yang mempunyai satu tujuan dalam fikiran, untuk membuat platform perkongsian video revolusioner. Pelbagai ahli pasukan Yurix bekerja di syarikat platform perkongsian video teratas 3 yang memberi mereka gambaran berharga dalam kerja dalaman ruang iklan dalam talian. Pengalaman ini akan membolehkan pasukan Yurix mencipta sesuatu yang benar-benar unik, platform perkongsian video gaya YouTube yang terikat pada blockchain di mana penonton boleh dibayar dalam cryptocurrency asli untuk menonton iklan yang ditaja sebelum menonton video pilihan mereka. Platform ini juga akan mengandungi ciri-ciri canggih seperti aplikasi mudah alih untuk kemudahan penggunaan dan eWallet elektronik untuk menyimpan token Yurix. Apabila Yurix ICO disenaraikan di bursa, token YRX boleh diniagakan terus ke dalam cryptocurrency dan fiat lain.

Semasa acara akhbar baru-baru ini, jurucakap syarikat Yurix dipetik sebagai berkata, "Matlamat utama kami adalah menjadi dominan platform perkongsian video dengan menggabungkan platform perkongsian video kami ke BlockChain untuk akhirnya mengubah cara orang dan syarikat berinteraksi dalam talian untuk selama-lamanya. "Dia terus berkata," Kami sudah mempunyai empat syarikat utama sebelum ini untuk memulakan pengiklanan dengan kami semasa pelancaran dan menjangkau orang lain setiap hari untuk mengembangkan Yurix. "YURIX telah melahirkan bukti baru" teknologi "yang dipanggil" bukti pandangan ", yang menggunakan kontrak pintar dan blok block untuk mengedarkan pendapatan iklan berdasarkan bilangan pandangan .

Pre-Sale untuk Yurix ICO telah bermula dan dijadualkan ditutup pada 3 April 2018. Semasa fasa Pre-Sale hanya ada token 34,400,000 YRX yang tersedia pada kos $ 0.30- $ 1.00 setiap token d berikutan tahap pelaburan. Terdapat juga program program hadiah, afiliasi dan ganjaran yang tersedia.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Pre-Sale Yurix ICO kunjungi laman web rasmi mereka di http://www.yurix.io atau muat turun Whitepaper secara langsung oleh klik di sini

Media Hubungi:

Yurix
Attn: Hubungan Media
Saskatoon, Kanada
(306) 250-6171
[email protected]


Imej ihsan Yurix

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments