Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pelantar Penghantaran Container Blockchain 300cubits untuk Memulakan TEU ICO pada 12 April 2018


· 24 Mac 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

300cubits, ekosistem bertenaga blockchain untuk mendapatkan tempahan penghantaran ditetapkan untuk melancarkan ICO mereka pada 12 April 2018. Kempen selama sebulan ini akan menawarkan 18,000,000 TEU token-medium urusniaga proprietari pada platform 300cubits. Token TEU telah dinilai 4.6 daripada 5 dari ICObench. 24 Mac 2018: Pasukan 300cubits dan kumpulan penasihatnya terdiri daripada veteran industri yang terkenal, biasanya tidak kelihatan di kebanyakan ICOs. Salah satu Pengasas bersama, Johnson Leung, mempunyai dua puluh tahun pengalaman industri yang berkaitan;

Akhir Petikan ->

300cubits, ekosistem berkuasa blok untuk mengamankan tempahan penghantaran ditetapkan untuk melancarkan ICO pada 12 April 2018. Kempen selama sebulan ini akan menawarkan 18,000,000 TEU token-medium proprietari transaksi pada platform 300cubits. TEU telah diberi nilai 4.6 daripada 5 dari ICObench


24 th Mac 2018: Pasukan 300cubits dan kumpulan penasihatnya terdiri daripada veteran industri yang terkenal, di kebanyakan ICOs. Salah seorang Pengasas bersama, Johnson Leung, mempunyai dua puluh tahun pengalaman industri yang berkaitan; terutamanya dalam proses tempahan penghantaran. Papan penasihat mempunyai Thomas Eskesen dan John Urban, dua pakar terkenal yang telah mengasaskan INTTRA dan GT Nexus, portal seperti booking.com untuk menempah penginapan yang ideal. Sekitar 30% daripada tempahan penghantaran global melalui kedua-dua portal ini. Pasukan itu juga berbesar hati untuk mempunyai Charlie Wellins, eksekutif C yang sangat dihormati dalam industri perkapalan bekas dan Hua Joo Tan, seorang KOL / influencer di mana buletin mingguannya dibaca oleh beribu-ribu profesional industri utama.

Berikutan kejayaan penghantaran percubaan, 300cubit dengan sukacitanya mengumumkan bahawa penjualan awam ICO mereka akan bermula pada 12 April 2018. Sementara itu, syarikat itu juga memaklumkan bahawa penempatan swasta yang berterusan untuk sumbangan di atau di atas 20ETH akan berterusan sehingga 12 April 2018. ICO yang akan datang akan berterusan selama sebulan, di mana pelaksana awal pelantar wadah kontena berasaskan blokchain ini akan mendapat akses kepada 18,000,000 daripada jumlah bekalan 100.000.000 TEU token. 2% daripada token TEU telah berjaya dijual pada tahun 1588 ETH, manakala pasukan itu menjual token 18mn TEU lagi di Penempatan Persendirian dan ICO.

Token dan ekosistem TEU 300cubit direka untuk menangani $ 23bn "Tidak Tunjukkan "Titik sakit dalam industri perkapalan kontena. Para pelapik kontena telah menimbulkan kerugian kronik sepanjang dekad yang lalu, yang telah menyebabkan beberapa kebankrapan terbesar yang telah disaksikan oleh industri. 300cubit sangat percaya bahawa keadaan maaf ini disebabkan oleh ketidakupayaan untuk melaksanakan perjanjian dalam operasi hariannya.

"Tidak Menunjukkan" adalah masalah yang menonjol yang dihadapi oleh industri, dan merujuk kepada situasi di mana buku pelanggan slot penghantaran tetapi tidak muncul dengan kargo. Disebabkan oleh kebarangkalian "Tidak Menunjukkan" sekitar 30%, industri telah lama cuba melaksanakan deposit tempahan. Bagaimanapun, para pelanggan dengan tegas menolak idea meletakkan wang mereka di depan. Sebaliknya, dunia crypto menginginkan token yang diterima oleh dunia sebenar. Pasukan 300cubits sedang mencari untuk menghubungkan kedua dunia dengan menawarkan beberapa token kepada industri secara percuma, dengan syarat industri itu akan menggunakan token ini untuk memastikan penerimaan TEU token dalam industri perkapalan.

300cubit yakin tentang menghapuskan kekurangan industri perkapalan kontena dengan mengeluarkan token TEU yang berlandaskan ERC20 dalam rangkaian Ethereum, dan mempromosikannya sebagai cryptocurrency untuk industri perkapalan kontena. Kontrak pintar yang mengawal urus niaga token TEU dikodkan dengan satu set keadaan tidak berubah, dan kedua-dua pihak tidak dapat mengubah apa yang telah dipersetujui. Token TEU telah menerima penarafan sebanyak 4.6 daripada 5 dari ICObench, platform penarafan popular dan komuniti blokchain yang disokong oleh pelbagai pakar.

"Kedua-dua pelantar kontena dan pelanggan mereka akan diberi token TEU berharga yang akan dipegang sebagai deposit dengan syarat, dan dibayar kemudian pada pelaksanaan tempahan penghantaran, " menerangkan seorang ahli senior dari 300cubits pasukan. "Para pelapik kontena akan diberi pampasan dengan token TEU jika pelanggan tidak muncul dengan kargo. Begitu juga, para pelanggan akan diberi pampasan dengan token TEU jika kargo mereka digulung. "

Sistem pengeluaran projek dijangka berjalan pada 15 Jun 2018. Prototaip sistem telah berjaya diuji oleh kebanyakan daripada peserta industri utama, sementara lebih daripada lapan puluh penghantar telah mendaftar untuk menggunakan token TEU. Percubaan langsung pertama pada dua bekas kubus tinggi 40 kaki dari Malaysia telah berjaya disiapkan dengan penyertaan daripada pelantar bekas utama, Pelabuhan Barat Malaysia dan LPR, pengimport tekstil Brazil yang besar.

Mengenai Syarikat: 300cubit menyediakan penyelesaian blockchain, menangani masalah sakit industri seperti "Tidak Menunjukkan" dengan mewujudkan token TEU, mata wang digital, sebagai deposit tempahan dan ekosistem untuk memudahkan penggunaan mata wang digital. Untuk mengambil bahagian dalam ICO 300cubits, sila daftar untuk tunggu wait di sini atau gabungkan kumpulan telegram syarikat di sini .

Contact: Jonathan Lee
.300cubits.tech
E-mel: [email protected]


Imej ihsan daripada 300cubits

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments