Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pelari Akan Ambil Bahagian dalam Lympo's 'First World' Token Rewards Run


· 13 Februari 2018 · 10:00 am <! – Kutipan

Lithuania, 12 Februari 2018: Aplikasi kesihatan dan kesejahteraan Lympo1 menyokong Marathon pertama di dunia untuk menggunakan blokchain. Lympo akan bekerjasama dengan Danske Bank Vilnius Marathon untuk menyelenggarakan acara di Lithuania, di mana setiap pelari akan diberi ganjaran dengan token LYM melalui dompet kecergasan digital Lympo. "Vilnius adalah tempat perjalanan Lympo bermula. Kami mencipta visi kami untuk dompet kecergasan digital ini di bandar ini.

Akhir Petikan ->

Lithuania, 12 th Februari 2018: Kesihatan dan kesihatan app Lympo 1 Marathon pertama di dunia menggunakan blokchain yang pertama.


Lympo akan bekerjasama dengan Danske Bank Vilnius Marathon untuk menyelenggarakan acara di Lithuania, di mana setiap pelari akan diberi ganjaran dengan token LYM melalui dompet kebugaran digital Lympo.

"Vilnius adalah tempat perjalanan Lympo bermula. Kami mencipta visi kami untuk dompet kecergasan digital ini di bandar ini. Saya berlari separuh maraton pertama saya dalam acara yang sama bertahun-tahun yang lalu dan Pusat Blockchain antarabangsa pertama dibuka di sini. Saya mempunyai sambungan yang nyata, "kata Lympo CEO Ada Jonuse.

Lithuania semakin dikenali sebagai gerbang Blockchain ke Eropah, berikutan pelancaran Pusat Blockchain Antarabangsa di ibukota negara itu, Vilnius.

Acara maraton akan mempamerkan salah satu platform Blockchain terkemuka di negara ini dan menunjukkan bagaimana teknologi Lympo mempunyai potensi untuk merevolusikan data kesihatan dan kesejahteraan di seluruh dunia.

"Marathon ini akan menyerlahkan syarikat kami dan negara-of-the – teknologi yang kami buat di Vilnius. Pelumba dapat mengagumi tempat bersejarah di bandar dan pemandangan indah dalam pengetahuan bahawa ia juga tempat kelahiran idea-idea digital baru, "kata Jonuse.

Lebih dari 14,000 pelari akan menerima token LYM, yang kemudiannya boleh disimpan dan digunakan untuk membayar untuk produk dan perkhidmatan kecergasan dan kesejahteraan, untuk menggalakkan orang ramai untuk memeluk gaya hidup yang lebih sihat.

"Ia adalah gabungan yang berjaya untuk menawarkan pelari kami cara baru motivasi untuk usaha mereka untuk mencapai matlamat kesihatan yang lebih baik dan mempunyai aplikasi Lympo yang menyokong tahun ini Danske Bank Vilnius Marathon, "kata Pengarah Perlumbaan Darius Mikulis.

Lympo adalah sukan ekosistem sukan dan kesihatan yang berubah-ubah yang akan menjejaki data latihan melalui telefon pintar dan wearables, memberi ganjaran kepada pengguna dengan tanda-tanda Lympo untuk memukul sasaran kecergasan dan kesedaran. Token boleh digunakan untuk membayar produk dan perkhidmatan kesihatan.

Sebagai lanjutan aplikasi, Lympo untuk Yayasan Sukan akan menjadi mekanisme untuk menyediakan dana untuk acara sukan dan inisiatif untuk mempromosikan hidup yang sihat.

Lympo adalah berminat untuk terlibat dengan acara sukan utama yang lain dan larian 10 km di Vilnius adalah yang pertama dari blok permulaan.

Acara ini berlaku pada 12 th September 2018.

Maklumat lebih lanjut boleh terdapat pada www.lympo.io .

Mengenai App Lympo

Aplikasi Lympo adalah dompet kesihatan dan kesejahteraan yang memberi ganjaran kepada pengguna dengan token Lympo (LYM) untuk berkongsi dan mencapai matlamat kesihatan mereka. Ia adalah sebahagian daripada ekosistem Lympo untuk perkongsian data kesihatan dan kecergasan termasuk semua pemain industri: jurulatih peribadi, gimnasium, sukan dan perniagaan kesihatan dan insurans kesihatan.

Dengan menjejaki data kecergasan dan kesejahteraan pada telefon pintar dan wearables, Lympo bertujuan untuk membina sihat gaya hidup dan mengembangkan komuniti Lympo. Token yang diperolehi boleh digunakan untuk membayar kecergasan, kesejahteraan dan produk dan perkhidmatan yang meningkatkan kesihatan lain.

Apabila pengguna mendaftar ke aplikasi, mereka akan dapat mengagregat dan kemudian mengewangkan data kesihatan dan olahraga mereka, membolehkan mereka berinteraksi

Mengenai Lympo Blockchain untuk Yayasan Sukan

Tujuan Lympo Blockchain untuk Yayasan Sukan adalah untuk menyokong acara sukan dan inisiatif di sekitar dunia semasa mempromosikan aplikasi Lympo dan menggalakkan gaya hidup yang sihat.

Beberapa token Lympo akan dikhaskan untuk Yayasan Sukan, yang akan diawasi oleh lembaga yang terdiri daripada atlet terkenal, rakan Lympo, dan pemimpin dalam komuniti sukan dari pelbagai negara.

Pemegang token Lympo memiliki sejumlah token yang banyak akan dijemput untuk mengundi mengenai cadangan pembiayaan.

Untuk maklumat lanjut, sila c ontact:

Heidi Cuthbert
+61 411 272 366
[email protected]


Image ihsan Augustas Didzgalvis

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments