Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pembayaran Cryptocurrency Berlepas di Lapangan Terbang Brisbane


· February 2, 2018 · 9:30 pm <! – Petikan

Pemegang kriptocurrency yang pergi ke salah satu lapangan terbang paling sibuk di Australia akan dapat pengalaman dan menikmati yang pertama terminal lapangan terbang mata wang digital yang pernah ada. Mata wang maya mempunyai tujuan untuk menjadi medium pertukaran global. Kesedaran, minat dan pengangkatan berkembang di banyak negara, menunjukkan bahawa matlamat itu dapat direalisasikan tidak lama lagi. Industri ini juga membuka jalan bagi beberapa pemula yang terutamanya mempunyai matlamat menggabungkan crypto ke dalam

End Excerpt ->

Pemegang kriptocurrency yang pergi ke salah satu lapangan terbang paling sibuk di Australia akan dapat untuk mengalami dan menikmati terminal lapangan terbang mata wang digital yang pertama.


Mata wang maya mempunyai tujuan untuk menjadi medium pertukaran global. Kesedaran, minat, dan pengangkatan semakin berkembang di banyak negara, menunjukkan bahawa matlamat itu dapat direalisasikan tidak lama lagi.

Industri ini juga membuka jalan bagi sejumlah pemula yang terutama mempunyai matlamat menggabungkan kripto ke dalam kehidupan seharian kita. TravelbyBit yang berpangkalan di Australia adalah satu platform sedemikian, yang berada dalam misi untuk mendapatkan pedagang di seluruh negara untuk menerima bayaran cryptocurrency melalui sistem pembayaran mereka.

Lapangan Terbang Brisbane Embraces Crypto

Menurut [19659012] DCEBrief Lapangan Terbang Brisbane akan bekerjasama dengan TravelbyBit dalam mewujudkan terminal mata wang maya yang terobosan. Laman web lapangan menyatakan bahawa melalui perkongsian ini, pelbagai kedai dan restoran seperti Botanist, Spoon, Windmill & Co. dan Forte Espresso akan dapat menggunakan sistem pembayaran TravelbyBit untuk menerima mata wang digital termasuk Bitcoin, Ethereum , Litecoin, Dash, dan Steem

Roel Hellemons, yang merupakan Pengurus Besar Perancangan Strategik dan Pembangunan lapangan terbang, telah mengatakan:

Ramai orang di seluruh dunia telah membuat wang pelaburan dalam cryptocurrencies, dan banyak orang-orang ini bergerak ke luar negara. Jadi, masuk akal untuk menawarkan pengalaman mata wang digital di dalam terminal kami. Kami juga berbangga menjadi lapangan terbang pertama di dunia untuk mencapai matlamat ini dengan kerjasama perniagaan kecil tempatan seperti TravelbyBit, yang pemikiran perintisnya menarik perhatian ke Brisbane sebagai asas inovasi pembiakan yang serius.

Hellemons juga percaya bahawa ini adalah langkah pertama dalam memperluaskan jangkauan crypto ke aspek lain dari operasi lapangan terbang:

Ini adalah permulaan untuk kami kerana kami berharap untuk memperluaskan pilihan mata wang digital merentas perniagaan, jadi tonton ruang ini [19659018] Lapangan Terbang Brisbane dan TravelbyBit melancarkan terminal lapangan terbang mata wang digital pertama di dunia https://t.co/J2ImE3qyxm pic.twitter.com/9x9ro3Kuds

– Brisbane Airport ✈️ (@BrisbaneAirport ) 23 Januari 2018

Sektor Pelancongan adalah Kajian Kes Crypto Sempurna

Caleb Yeoh, yang merupakan Ketua Pegawai Eksekutif TravelbyBit, menerangkan bagaimana industri pelancongan adalah sektor yang ideal untuk meneroka manfaat mata wang digital: [19659009] Kami sedang membina kes penggunaan asli untuk cryptocurrencies dalam industri pelancongan. Penerapan mata wang digital dalam sektor ini membuat banyak akal.

Setiap kali anda melakukan perjalanan ke luar negara, anda perlu berurusan dengan pelbagai mata wang dan anda tidak pernah tahu apa kadar pertukaran yang dikenakan oleh bank anda. Di sini di TravelbyBit, kami mempromosikan pergerakan perjalanan Bitcoin. Mata wang digital untuk perjalanan di seluruh dunia. Ia mudah, selamat dan tidak ada bayaran bank.

Ini adalah satu lagi kes Australia merangkumi industri cryptocurrency dan menunjukkan bahawa mereka mempunyai potensi untuk menjadi salah seorang pemimpin dalam pembangunan crypto. ] Adakah anda berfikir bahawa lebih banyak lapangan terbang akan mengikuti contoh Brisbane dengan mewujudkan terminal mesra kripto? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Wikimedia Commons

] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments