Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pemimpin Komuniti Crypto dan Pihak Berkuasa FinTech Samson Lee Bergabung Lembaga Penasihat Platform Streaming Berbasis Blok Pertama Dunia Play2Live


· March 13, 2018 · 2:00 pm <! – Petikan

Play2Live (P2L), platform streaming desentralisasi pertama untuk peminat permainan dan peminat sukan, mengumumkan penyertaan Samson Lee, pelabur krip yang sangat berpengalaman, penasihat lembaga dan eksekutif kanan dalam media digital dan FinTech di China dan APAC, ke lembaga penasihatnya. Samson (Sam) Lee adalah seorang usahawan berteknologi siri dengan lebih dari 20 tahun pengalaman dalam AI, blockchain, cryptocurrency dan aset crypto, penjualan token / ICO, hiburan digital, media baru, media sosial, mudah alih / e-dagang, IoT dan pintar pengguna

Akhir Petikan ->

Play2Live (P2L), platform penstriman yang terdesentralisasi pertama untuk peminat permainan dan peminat sukan, telah mengumumkan penyertaan Samson Lee, pelabur crypto yang sangat berpengalaman, penasihat lembaga dan eksekutif kanan dalam media digital dan FinTech di China dan APAC, kepada lembaga penasihatnya.


Samson (Sam) Lee adalah seorang usahawan berteknologi siri dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam AI, blockchain, cryptocurrency dan aset crypto, penjualan token / ICO, hiburan digital, media baru, media sosial, mudah alih / e-dagang, IoT dan peranti pengguna pintar. Beliau telah membuktikan rekod menjejas mewujudkan, melabur, mengepam, mengendalikan, dan memanfaatkan e-usaha yang berjaya di kawasan APAC. Kini, Samson adalah pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif CoinStreet, Presiden Asia Next.TV Inc., Pengerusi Eksekutif Pengasas China Greater Bay Area, TechFin Association, Pengasas bersama Pusat Blockchain Hong Kong, Ketua Penasihat Crypto-ekonomi Gibraltar Blockchain Exchange, penasihat lembaga Universa.io dan Pengerusi STM Digital Group.

Alexey Burdyko, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas di Play2Live, komen:

Sepanjang tahun, Sam telah mengkomersialkan banyak perkhidmatan digital dan operasi e-perniagaan terobosan di seluruh Asia. Lebih-lebih lagi, beliau adalah seorang inovator perniagaan dan ahli ekonomi crypto yang berpengalaman. Kami gembira kerana dia sebagai penasihat. Samson akan membantu kita membina ekonomi telus yang unik berdasarkan model saham hasil, yang akan mengubah industri dan menyampaikan penyelesaian end-to-end yang muktamad untuk streamers, gamer dan peminat sukan yang meliputi semua keperluan mereka, dan membuktikan bahawa penyelesaian blockchain adalah masa depan esport.

Fungsi utama platform P2L ialah perkhidmatan penstriman, yang menampilkan siaran video permainan dan kandungan esport. Teknologi blockchain akan membolehkan P2L memperkenalkan gabungan unik ciri interaktif dan alat pengewangan, yang kini tidak tersedia pada platform streaming sedia ada. Penyelesaian ini mengubah peraturan permainan dalam industri, memberikan peluang pengewangan kepada semua peserta, termasuk penonton. Pada dasarnya, semua orang boleh menjadi sebahagian daripada interaksi rakan sebaya, dan semua orang – walaupun penonton – dapat memperoleh wang.

Samson Lee

sangat berpusat. Dengan membawa blok masuk ke dalam sukan, Play2Live telah merevolusikan industri dengan membangun sistem ekosistem yang terdesentralisasi, yang membolehkan pihak berkepentingan berbeza seperti penyelenggara sukan, pemain, penaja dan pemaju permainan untuk berinteraksi antara satu sama lain. "Kata Samson Lee, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif CoinStreet. "Di samping itu, dengan memperkenalkan tanda esport kepada ekosistem, mereka mewujudkan ekonomi baru yang boleh memudahkan dagangan lancar aset digital dan mewujudkan cara baru untuk memberi insentif kepada pihak berkepentingan yang berbeza dalam ekosistem. Saya percaya ini akan membawa perubahan yang sangat menarik kepada industri dengan cara yang positif. "

Ditubuhkan pada tahun 2017, Play2Live bertujuan untuk menggabungkan teknologi blockchain dengan perkhidmatan streaming. P2L akan mempunyai 15 sumber pendapatan, iaitu tiga kali ganda berbanding pemimpin industri streaming. Streamers akan dapat mengewangkan kandungan mereka dalam 11 cara berbanding 4-5 yang tersedia pada platform sedia ada. Mereka boleh mendapat aliran pertama, tanpa mengira saiz khalayak mereka, serta meningkatkan penonton mereka melalui tugas interaktif semasa aliran, perkhidmatan pertaruhan, komunikasi sembang yang dipertingkatkan, dan aktiviti lain yang menarik! Penonton akan mempunyai 5 alat pengewangan – berbanding dengan sifar di tempat lain dalam industri penstriman. Mereka boleh mendapatkan dengan menonton iklan, melaksanakan tugas yang ditetapkan oleh streamer, mengundi untuk kandungan, berkongsi jalur lebar internet mereka melalui CDN peer-to-peer.

Play2Live menggunakan token yang disebut Level Up Coin (LUC) bertindak sebagai satu-satunya pembayaran dalaman tunggal dalam sistem. Ia boleh dengan mudah ditukarkan ke mata wang kriptografi lain atau menggunakan wang melalui perkhidmatan pertukaran / API khusus. Play2Live token-sale berakhir pada 14 Mac pada pukul 17:00 UTC

Lebih lanjut mengenai Play2Live

Laman Web: https://play2live.io/en/
MVP platform penstriman: https://p2l.tv/
Platform pembuatan buku: https://my.play2live.io
Whitepaper: https://goo.gl/ocmSTn [19659018] Onepager: https://goo.gl/8yMY4t
Twitter: https://twitter.com/play_2_live
Facebook: https://www.facebook.com /play2live.io/
Telegram Bahasa Inggeris: https://t.me/play2live
Telegram Rusia: https://t.me/Play2Live_RusChat
Telegram Chinese: https://t.me/play2live_cn
Telegram Jepun: https://t.me/play2live_jp
Telegram Korea: https://t.me/play2live_ko
Bitcointalk ANN : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2450026
Kumpulan Kakao: https://open.kakao.com/o/gmdTRJF


Imag es dari Play2Live

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments