Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pemimpin Republik Chechen mengakui membeli Bitcoin


· 12 Februari 2018 · 7:00 am <! – Kutipan

Kepala Republik Chechen, Ramzan Kadyrov, telah mengaku membeli sebahagian Bitcoin, menyatakan dia tidak sabar-sabar untuk mengikuti harganya. Pemimpin Chechen Membeli 'Fraksi' dari Bitcoin Ketua Republik Chechen, Ramzan Kadyrov, mendedahkan kepada akhbar Rusia bahawa dia membeli "pecahan" bitcoin. Beliau juga mengakui bahawa dia berminat untuk menyimpan tab atas kemajuan cryptocurrency. "Saya telah mengatakan bahawa teknologi blockchain

End Excerpt ->

Kepala Republik Chechen, Ramzan Kadyrov, telah mengaku membeli sebilangan kecil Bitcoin, menyatakan dia tidak sabar untuk mengikuti ketua Chechen Republic, Ramzan Kadyrov, mendedahkan kepada akhbar Rusia bahawa dia membeli "fraksi" dari bitcoin . "Saya sudah mengatakan bahawa teknologi blockchain akan diperkenalkan di republik Chechnya," tulis Kadyrov di Telegram pada hari Sabtu. Beliau meneruskan:

Saya juga berminat dengan rangkaian pembayaran inovatif. Saya memutuskan untuk membeli sebahagian kecil daripada bitcoin supaya saya dapat mengikuti perkembangan cryptocurrency.

Bekas ahli gerakan kemerdekaan Chechen juga menyatakan bahawa tidak ada jaminan keuntungan apabila membeli kriptografi, dengan tepat menunjukkan bahawa industri baru dengan penipuan .

"Bagaimanapun, saya masih percaya bahawa industri ini mesti dikawal ketat oleh undang-undang, tetapi tidak dilarang. Adalah penting kita melindungi rakyat dari skim piramid dan jenis penipuan kewangan lain, "kata Kadyrov. Beliau kemudian menambah:

Orang mesti terus berkembang dalam dunia teknologi yang terus berkembang untuk bersaing dengan inovasi dan tidak ketinggalan.

Pemimpin Chechen muncul pada halaman yang sama dengan rakan sejawatnya Presiden Rusia , Vladimir Putin, ketika mendekati cryptocurrency, yang berdua mempertahankan teknologi Bitcoin tidak boleh dilarang tetapi diatur oleh bank pusat negara.

 Rusia untuk Mengeluarkan CryptoRuble Cryptocurrency yang Didukung Negara Pertama [19659019] "[Bitcoin] boleh menjadi pusat penyelesaian kepada tahap tertentu dan dalam keadaan tertentu. Ini dilakukan dengan cepat dan cekap, "Putin <a href= memberitahu agensi berita Rusia TAAS bulan lalu. "Ini adalah prerogatif bank pusat pada masa ini dan bank pusat mempunyai kuasa yang mencukupi setakat ini

" Bagaimanapun, dalam istilah yang luas, peraturan perundangan pasti diperlukan di masa depan, "katanya.

Tunggu, Isn 't Bitcoin Haram?

Republik Chechen adalah subjek persekutuan Rusia. Ia terletak di Caucasus Utara, terletak di bahagian paling selatan di Eropah Timur. Islam adalah agama utama di Chechnya, yang dipraktikkan oleh 95% daripada jumlah penduduk, menurut tinjauan pada tahun 2010.

Walau bagaimanapun, dunia Islam bertentangan dengan mengenai topik Bitcoin. Pada bulan Disember, seorang ulama yang berpusat di Jeddah menggemakan beberapa pengkritik terbesar Bitcoin seperti Paul Krugman, menyatakan bahawa ia adalah haram (yang dilarang oleh undang-undang Islam) kerana ia adalah "pintu terbuka untuk pengubahan wang haram, wang ubat, dan wang haram."

Sementara itu, yang lain telah menerbitkan penyelidikan mengenai mengapa Bitcoin, pada hakikatnya, lebih serasi dengan Hukum Islam dan Syariah. Makalah ini menyimpulkan bahawa:

[…] Bitcoin atau sistem yang serupa mungkin menjadi medium pertukaran yang lebih sesuai dalam Perbankan dan Kewangan Islam daripada mata wang fiat bank pusat riba yang disokong riba, terutamanya di kalangan perdagangan bebas dan tidak berskala kecil berskala kecil [19659030] Tetapi sementara Bitcoin dan lain-lain cryptocurrencies yang digunakan di Chechnya sebagai "rangkaian pembayaran inovatif" mungkin masih jauh, Kadyrov telah menunjukkan seluruh dunia bahawa ia tidak menyalahi undang-undang untuk membeli cryptocurrency di Rusia, dan dalam Islam – sebahagian daripada negara ini, bagaimanapun.

Selain itu, Kadyrov muncul sebagai pemimpin politik pertama yang secara terbuka mengakui untuk membeli dan memeriksa harga Bitcoin walaupun menjangkau barisan presiden Rusia.

Akan lebih banyak pemimpin kebangsaan di seluruh dunia mendedahkan membeli Bitcoin? Komen di bawah!


Gambar ihsan dari Shutterstock


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments