Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Penerbit Kilat untuk WordPress Mengubah Pencipta Kandungan Ke Penerbit


· 25 Mac 2018 · 8:00 pagi <! – Petikan

Blockstream telah mengumumkan Lightning Publisher untuk WordPress, aplikasi Lightning App baru kedua (LApp) untuk menguji sistem pemprosesan micropayment baru untuk Rangkaian Lightning Bitcoin. Jadilah Penerbit Anda Sendiri Dalam pengumuman yang dibuat pada 23 Mac, Blockstream – penyedia teknologi blockchain terkemuka – mendedahkan Apl Lightning baru (LApp) yang kedua. Penerbit Kilat untuk WordPress adalah plug-in yang memberikan sesiapa sahaja keupayaan untuk menjadi penerbit mereka sendiri dengan membenarkan individu mengumpul

End Excerpt ->

Blockstream telah mengumumkan Lightning Publisher untuk WordPress, yang Syarikat Lightning App (LApp) yang kedua baru bertujuan untuk menguji sistem pemprosesan mikropen yang baru untuk Rangkaian Lightning Bitcoin.


Menjadi Penerbit Anda

Dalam satu pengumuman yang dibuat pada 23 Mac, Blockstream – penyedia teknologi blockchain terkemuka – Apl Lightning baru (LApp) yang kedua.

Publisher Lightning untuk WordPress adalah plug-in yang memberikan sesiapa sahaja keupayaan untuk menjadi penerbit mereka sendiri dengan membenarkan individu untuk mengumpulkan bayaran untuk berkongsi kandungan mereka pada sistem WordPress. Nota Blocksteam:

Selepas pengarang menguatkan LApp, pembaca akan dapat melihat pratonton artikel di blog, kemudian boleh memilih untuk mengakses kandungan penuh dengan membuat Mikropayment Lightning, yang akan dikirim untuk pencipta Lightning Charge pencipta.

The Lightning Publisher for WordPress adalah LApp kedua Blockstream menggunakan Lightning Charge – sistem pemprosesan mikrofon baru syarikat untuk Rangkaian Lightning. Lightning Charge memberikan pemaju web keupayaan untuk mudah membuat LApps dan menguji pelaksanaan c-lightning Blockstream dari protokol Rangkaian Lightning.

 Rangkaian Kilat

Penerbit Petir untuk WordPress mengikuti WooCommerce Lightning Gateway, umum penyelesaian komersil web yang dikeluarkan pada awal tahun ini, dan FileBazaar, permohonan bayar-per-view yang dikeluarkan pada 22 Mac.

Seperti halnya dengan FileBazaar, Publisher Lightning untuk WordPress memberikan pencipta keupayaan untuk bebas membuat wang untuk kandungan mereka, tanpa perlu bergantung pada pendapatan web berasaskan pengiklanan tradisional. Selain itu, ia meletakkan lebih banyak kuasa ke tangan pembaca, yang boleh memutuskan artikel mana yang mereka mahu beli dan menghantar mikropon dengan segera kepada penerbit pilihan mereka.

Storm Lightning Coming

Rangkaian Lightning secara positif melonjak dalam populariti Tahun ini, dengan lebih daripada 2000 saluran aktif beroperasi bulan ini dan pelaburan dalam teknologi mencurah masuk.

Minggu lalu, Bitcoinist melaporkan mengenai bagaimana Lightning Labs memperoleh $ 2.5 juta dalam pembiayaan benih daripada penderma, termasuk Twitter CEO Jack Dorsey. Labs Lightning juga mengumumkan pelepasan beta Lightning pertama, Lightning Daemon.

Walaupun Rangkaian Lightning hanya tersedia di mainnet Bitcoin sejak akhir tahun 2017, ia sudah bersedia untuk merevolusikan landskap dalam talian dalam masa terdekat. Menulis Ketua Pegawai Produk The Hive Kamesh Raghavendra:

Pelaksanaan awal Lightning kemungkinan besar akan didorong oleh bursa dan pedagang yang berurusan dengan cryptocurrencies.

Kami melihat peluang untuk Lightning untuk mendefinisikan ulang pagar trade & commerce global 3 hingga 5 tahun.

Apa yang anda fikirkan tentang Penerbit Kilat untuk WordPress? Berapa lama anda fikir ia akan diambil untuk Rangkaian Lightning untuk merevolusikan landskap dalam talian? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments