Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Penganalisis Crypto Kata Bitcoin Boleh Melihat Perhimpunan Parabola – Bitcoinist.com


Minggu lepas, harga Bitcoin jatuh ke bawah $50K. Ini menandakan bahawa pasaran mungkin akhirnya menghampiri pasaran beruang yang digeruni kerana berbilion dolar dalam long telah dibubarkan dengan harga menjunam kepada $45K. Kejatuhan bitcoin, seperti biasa, menjatuhkan seluruh pasaran dengannya dan kebanyakan altcoin mengalami salah satu hari paling merah mereka. Aset dalam angkasa itu telah mula pulih tetapi tidak banyak.

Bitcoin sendiri telah mencatatkan pelbagai aliran pemulihan yang telah membawa nilainya kembali ke arah $50K. Walau bagaimanapun, titik harga yang diidamkan masih sukar difahami untuk aset digital itu kerana ia bergelut untuk mencari kedudukannya di atasnya selepas kemalangan. Namun begitu, penganalisis kripto nama samaran TechDev, telah berkata bahawa ini mungkin hanya sementara kerana bitcoin boleh bersedia untuk langkah parabola.

Bacaan Berkaitan | Hanya Dalam Kripto: Ted Cruz Cosign Hujah Bahawa Penambang Bitcoin Membetulkan Grid Elektrik Texas

Perbincangan Penganalisis

Dalam perbincangan dengan beberapa penganalisis kripto Benjamin Cowen penunjuk yang boleh menunjukkan kepada corak kenaikan harga yang mungkin untuk bitcoin dalam jangka pendek. Sekiranya terdapat satu perkara yang diketahui oleh aset digital itu, ia adalah sifatnya yang sangat tidak menentu. Walaupun kebanyakannya cenderung menumpukan pada konotasi negatif perkataan tidak menentu, ia juga membawa beberapa perkara positif untuk aset tersebut.

Bitcoin boleh melonjak dalam harga secepat ia jatuh dan ini telah mencirikan ruang untuk masa yang paling lama. TechDev menggunakan beberapa penunjuk untuk membentangkan hujahnya untuk langkah parabola yang akan berlaku, termasuk keluk pertumbuhan logaritma sebagai tambahan kepada tahap Fibonacci. Dia meletakkan kedua-duanya di atas carta jangka panjang Bitcoin yang menunjukkan lilin dua minggu pada mereka.

Bacaan Berkaitan | Yuran Ethereum Mencadangkan DeFi Menjadi Taman Permainan Orang Kaya

Memfokuskan pada tahap Fibonacci, TechDev menerangkan bahawa apabila bitcoin mencecah paras 1.618, maka aset itu ditetapkan kepada parabolik. . Secara kebetulan, aras Fibonacci ini juga berada di tempat yang sama dengan jalur logaritma tengah. Penganalisis kripto juga mendedahkan bahawa pasaran kelihatan betul-betul di landasan yang betul dan sihat.

“Setakat hari ini, kami agak tepat pada apa yang saya panggil titik persilangan utama antara lengkung pertengahan jalur regresi log ini, keluk fib 50% ini bagi jalur ini, dan tahap 1.618 ini. Jika kita boleh menutup lilin 2 minggu di atasnya, saya menjangkakan beberapa halaju harga meletup ke atas, dan saya teruja untuk melihat ke mana ia membawa kita.”

Harga Bitcoin Terus Bertukar

Perubahan harga Bitcoin tidak benar-benar mengejutkan. Jika ada, penurunan seperti ini dijangkakan apabila aset berkembang sebanyak bitcoin dalam beberapa bulan yang lalu. Walaupun sentimen pasaran cenderung condong kepada negatif pada masa-masa seperti itu, ia sentiasa memberikan peluang kepada pelabur untuk memuatkan apa yang sesetengah pihak merujuk sebagai 'harga diskaun.'

Carta harga Bitcoin daripada TradingView.com

 BTC melantun melebihi $50,000 | Sumber: BTCUSD di TradingView.com

Bitcoin kebanyakannya telah disatukan di bawah $50K berikutan kemalangan itu tetapi arah aliran pemulihan pada awal pagi Selasa menyaksikan aset itu menembusi tahap rintangan ini dan mendarat dengan baik melebihi $51K.[19659015]Imej yang ditampilkan daripada Toshi Times, carta daripada TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments