Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pengasas BubbleTone Yury Morozov Rancang untuk Mengubah World Telecom One Blockchain pada satu masa


· 16 Februari 2018 · 2:00 petang <! – Petikan

Kami duduk untuk wawancara ini dengan Yury Morozov, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif BubbleTone, blok pertama untuk industri telekom. Encik Morozov mempunyai pengalaman selama lebih 20 tahun dalam sektor telekomunikasi dengan rangkaian perniagaan yang berjaya di bawah sabuknya. Selama 16 tahun beliau telah menjadi Pengerusi Lembaga CountryCom. Beliau baru-baru ini mengasaskan BubbleTone dengan tujuan untuk merevolusikan landskap telekomunikasi perayauan mudah alih. Bitcoinist: Bolehkah anda memberi kami cepat

Akhir Petikan ->

Kami duduk untuk wawancara ini dengan Yury Morozov, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif BubbleTone, blok pertama untuk industri telekom. Encik Morozov mempunyai pengalaman selama lebih 20 tahun dalam sektor telekomunikasi dengan rangkaian perniagaan yang berjaya di bawah sabuknya. Selama 16 tahun beliau telah menjadi Pengerusi Lembaga CountryCom.


Bitcoinist: Bolehkah anda memberikan gambaran ringkas mengenai apa yang BubbleTone? sistem yang membolehkan pengguna dan penyedia rangkaian mudah alih berinteraksi dengan selamat dan terus. Idea utama projek ini adalah untuk membangunkan platform telekomunikasi global di mana pengguna akan dapat membeli pakej perkhidmatan menggunakan kad SIM sedia ada mereka, di mana sahaja mereka berada di dunia. Matlamat kami adalah untuk menghapuskan roaming telekomunikasi antarabangsa, yang tidak cekap dan mahal untuk kedua-dua pengguna dan penyedia.

Bitcoinist: Keupayaan untuk mengekalkan kad SIM anda dan menghapuskan yuran perayauan nampaknya nampaknya idea yang menarik. Bagaimana sistem anda berfungsi untuk memastikan yang berlaku dengan lancar?

YM : Platform kami sedang dibangunkan untuk memastikan pengalaman itu lancar untuk pelanggan. Mereka hanya perlu memuat turun dan mendaftarkan aplikasinya, yang dengan mudah boleh mengesahkan identiti digital pengguna dengan pangkalan data pengendali rumah mereka melalui prosedur industri yang standard dan selamat. Orang itu kemudiannya boleh memilih pelan suara dan data yang mereka perlukan dari pembekal di negara tujuan perjalanan mereka, dan membeli kontrak dengan token, kriptografi, atau mata wang fiat. Sebaik sahaja pengguna membayar perkhidmatan tersebut, kontrak pintar berasaskan blockchain dijana. Profil mudah alih pembekal asing akan dipindahkan "di udara" dalam bentuk cryptokeys ke kad SIM pengguna, membolehkan mereka memanggil dan menggunakan internet secara langsung melalui pengendali tempatan semasa di luar negara. Ini bermakna pengguna boleh mengakses kelajuan mutu LTE yang terpantas dan mengelakkan "internet lambat bergelung" kerana mereka bekerja secara langsung melalui rangkaian tempatan.

Bitcoinist: Saya dapat melihat mengapa pelancong ingin membeli perkhidmatan tempatan "di udara"

YM : Teknologi kami memastikan bahawa data pengguna tidak pernah dipindahkan di mana-mana kerana ia dapat disahkan pada blockchain oleh operator rangkaian mudah alih asing di dalam negara tujuan pengguna. Kontrak pintar juga menjamin bahawa yuran yang ditetapkan pembekal hanya akan didebitkan selepas kontrak selesai, sehingga melindungi pengguna.

Bitcoinist: Kedengarannya seperti platform menyelesaikan banyak masalah yang dihadapi pelanggan roaming. Tetapi apakah aspek BubbleTone yang anda fikir akan menarik kepada penyedia perkhidmatan yang berpotensi?

YM : Platform kami pada asasnya menghilangkan halangan untuk penyedia masuk ke pasaran. Pengendali besar dan kecil boleh dengan mudah menyertai platform kami, di mana-mana pasaran. Bahkan pemain yang lebih kecil mempunyai peluang untuk meningkatkan basis pelanggan mereka dan mendapatkan saluran pendapatan baru melalui ekosistem. Rakan-rakan telekomunikasi berpotensi kami boleh menggunakan platform berasaskan Graphene kami secara percuma, dan kod sumber sudah tersedia di GitHub. Selepas membuat akaun di platform BubbleTone, pengendali mudah alih boleh menggunakan templat kontrak pintar yang disediakan untuk mempercepatkan penghantaran tawaran mereka di blok block untuk semua pengguna aplikasinya. Ini bermakna penyedia boleh "menarik" pengguna yang dikenal pasti dengan selamat ke rangkaian mereka melalui kontrak cerdas yang dipersetujui dan dikuatkuasakan. Kemunculan kontrak pintar berasaskan blokchain juga akan menghapuskan masalah pembayaran bukan untuk perkhidmatan yang diberikan, yang merupakan masalah besar bagi industri.

Bitcoinist: Bagaimana anda berfikir teknologi blockchain akan mengubah industri telekom?

YM : Ia akan mengubah industri di atas kepalanya. Di peringkat infrastruktur, perayauan mudah alih antarabangsa tidak cekap dan ketinggalan zaman. Ia sangat rumit dan mahal untuk pengendali untuk ditubuhkan dan dilaksanakan, dan yang lebih penting, ia sangat mahal untuk pengguna-hanya kira-kira 7% daripada penduduk dunia yang mampu membayar kos perayauan yang dikenakan oleh pengendali rumah mereka. BubbleTone adalah projek global, dengan tidak ada sekatan serantau sekalipun.

Bitcoinist: Anda terdengar seperti seseorang yang ingin mengubah dunia.

YM : Kami mahu mendemokrasikan industri telekom di seluruh dunia, dan kami percaya bahawa kami akan mencapai itu dengan menyediakan ruang untuk pengendali kecil dan sederhana. Negara-negara membangun telah terkena paling sukar dengan apa yang saya panggil "jurang perayauan." Pengendali tempatan mereka dikenakan kadar lebih tinggi oleh pemain telekomunikasi utama di dunia kerana pasaran ini tidak dilihat sebagai sumber keuntungan yang boleh dipercayai. Sebagai pengendali sederhana, kami tahu aduan-aduan ini terlalu baik, dan kami ingin mewujudkan satu platform yang akan menyertakan orang-orang yang lebih kecil. Dengan platform blockchain yang BubbleTone sedang berkembang, pengendali mudah alih dan pengguna akhir akan berhubung langsung dengan harga tempatan semasa perjalanan. Operator boleh mengembangkan pangkalan pelanggan mereka tanpa pelaburan tambahan, sementara pengguna akan menikmati perkhidmatan mudah alih yang berkualiti tinggi dengan harga tempatan yang hebat.

Bitcoinist: Apa perkhidmatan lain yang boleh BubbleTone berpotensi ditawarkan?

YM : Kami membayangkan penggunaan lebih luas rangkaian di telekom. Sebagai contoh, untuk memastikan pengesahan selamat dan mudah pada blok block BubbleTone, kami memperkenalkan penyelesaian perintis untuk pengurusan ID digital. Hampir mana-mana perkhidmatan tambah nilai dalam talian, sebagai contoh, perkhidmatan muzik digital atau storan awan, boleh dijual pada blok BainTone oleh penyedia perkhidmatan kepada pelanggan mudah alih di mana sahaja di dunia.

Bitcoinist: Anda sedang memasuki peringkat akhir ICO anda , apa lagi yang akan datang untuk syarikat itu?

YM : Kami mempunyai kemas kini yang agak terlibat dalam perbualan BubbleTone dalam karya-karya, yang akan segera kita hubungkan dengan platform blockchain kami. Kami juga dalam proses menggabungkan alat mengundi pengguna di dalamnya. Kami akan mempamerkan penyepaduan aplikasinya dengan blockchain semasa Kongres Dunia Mudah Alih di Barcelona pada akhir Februari 2018.

Bitcoinist: Anda memilih untuk bermitra dengan ICOBox untuk membantu membimbing anda melalui pelancaran Universal Mobile Token (UMT) ICO. Apa pengalaman seperti itu?

YM : Penyelesaian SaaS ICOBox telah membuat persediaan untuk ICO kami lebih cepat dan lebih mudah. Kami merasakan bahawa mereka telah membawa kepakaran teknikal, perundangan, dan pemasaran yang penting kepada projek tersebut.


Imej ihsan BubbleTone

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments