Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pengasas Crowdfire Nischal Shetty untuk Melancarkan WazirX Bitcoin Exchange India


· 5 Februari 2018 · 2:45 pagi <! – Petikan

Nischal Shetty, pengasas bersama aplikasi pengurusan media sosial Crowdfire, Bitcoin baru dan pertukaran cryptocurrency yang dikenali sebagai WazirX. Menurut pengumuman yang diterbitkan di blog WazirX, pertukaran itu akan disiarkan pada bulan Mac. WazirX – Pertukaran bitcoin yang paling dipercayai India Baru-baru ini dikenali sebagai JustUnfollow, Crowdfire kini melayani lebih daripada 19 juta pengguna di seluruh dunia. Shetty, bersama pengasas bersama Crowdfire Anirudh Khusape, Sameer Mhatre dan Siddharth Menon, membina WazirX di

End Excerpt ->

Nischal Shetty, pengasas aplikasi pengurusan media sosial Crowdfire, akan melancarkan pertukaran Bitcoin dan cryptocurrency baru yang dikenali sebagai WazirX. Menurut pengumuman yang diterbitkan di blog WazirX, pertukaran itu akan disiarkan pada bulan Mac.


WazirX – Pertukaran Bitcoin Terbanyak India

Dahulu dikenali sebagai JustUnfollow, Crowdfire kini melayani lebih daripada 19 juta pengguna seluruh dunia. Shetty, bersama-sama dengan pengasas bersama Crowdfire Anirudh Khusape, Sameer Mhatre dan Siddharth Menon, membina WazirX sebagai tindak balas kepada standard pertukaran semasa di India . Pengasas platform pertukaran itu menerangkan:

[The] lebih Saya menggunakan pertukaran kripto sedia ada di India, semakin mengecewakannya. […] Jika pengalaman frustrasi produk sub standard tidak mencukupi, saya terkejut melihat betapa buram kebanyakan pertukaran adalah dari segi berkomunikasi dengan pengguna mereka.

Ia adalah kekecewaan yang membawa Shetty dan pasukannya ke membina WazirX. Platform ini penuh dengan ciri-ciri, termasuk:

  • Keselamatan kelas terbaik;
  • Proses KYC yang cepat mengambil masa hanya beberapa jam berbanding hari;
  • Kelajuan transaksi cepat kilat;
  • Aplikasi mudah alih untuk peranti Android dan iOS;

WazirX dinamakan selepas perkataan India untuk sekeping ratu di catur, Wazir, yang merupakan bahagian terkuat dalam permainan dan boleh bergerak ke mana-mana arah. Nama itu mencerminkan misi pasukan untuk menyediakan pedagang di India dengan "perisian perdagangan cryptocurrency yang paling kuat."

Matlamat utama Shetty adalah untuk menjadikan WazirX pertukaran paling dipercayai di India. Bercakap mengenai komitmen pasukannya terhadap kepercayaan dan ketelusan, beliau menyatakan:

Apabila berurusan dengan wang orang lain, ketelusan adalah cara terbaik ke hadapan. Orang-orang mempercayai kami dengan wang mereka, kami perlu memberikan mereka maklumat yang jelas tentang apa yang berlaku di belakang tabir, mengapa sesuatu tidak berfungsi dengan betul, apa ciri yang kami sedang bina, apa yang kami bayar mereka dan lain-lain. untuk membuat perubahan yang memberi kesan kepada mereka.

 Bursa Bitcoin Terbanyak Dipercayai India

150 Juta Giveaway Syiling WRX

Sebagai tambahan kepada pelancaran pertukaran itu, WazirX juga melancarkan WRX, aset digital baru yang akan menjadi integral kepada platform dagangan apabila ia berkembang. Untuk memberi ganjaran kepada pelaksana awal platform, WazirX memberikan 150 juta WRX, yang menyumbang 15% daripada jumlah keseluruhan duit syiling. Setiap pengguna yang mendaftar terlebih dahulu untuk WazirX akan menerima 500 WRX dan boleh mendapat WRX tambahan melalui program rujukan platform.

Menurut tweet baru-baru ini, giveaway sedang tersusun dalam pelbagai fasa, dengan Fasa 1 dibatasi kepada yang pertama 10,000 pengguna:

Pada masa ini, pendaftaran sebelum ini hanya dibuka kepada penduduk India.

Apakah pendapat anda tentang platform pertukaran WazirX? Adakah sesuatu yang amat diperlukan oleh pedagang di India? Marilah kita tahu di komen di bawah.


Imej ihsan dari AdobeStock

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments