Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Penipu Menghantar E-mel Fake untuk Menyebarkan Cryptocurrency FUD


· 7 Februari 2018 · 7:00 am <! – Petikan

Sasaran crypto pastinya tidak asing dengan FUD cryptocurrency. Platform dan kumpulan media sosial terbeban dengan barang-barang itu, sehingga semakin sulit untuk mencari informasi yang dapat dipercaya. Dalam sentuhan terkini, e-mel palsu telah dihantar ke organisasi media Amerika Syarikat atas tindakan keras yang dituduh pada cryptocurrency di China dan Hong Kong. Media arus perdana tidak memerlukan dorongan kerana penolakan yang berterusan oleh Bitcoin dan

End Excerpt ->

Sasaran crypto tentu tidak asing dengan cryptocurrency FUD. Platform dan kumpulan media sosial terbeban dengan barang-barang itu, sehingga semakin sulit untuk mencari informasi yang dapat dipercaya. Dalam sentuhan terkini, e-mel palsu telah dihantar ke organisasi media Amerika Syarikat atas tindakan keras yang dituduh di atas cryptocurrency di China dan Hong Kong.


Media arus perdana tidak memerlukan semangat untuk menolak denominasi Bitcoin dan saudara-saudaranya. A tsunami dari cryptocurrency FUD telah memunculkan nama-nama besar dalam 'berita' baru-baru ini, yang memaparkan istilah-istilah seperti 'penipuan,' 'jenayah,' 'Ponzi,' 'bloodbath,' 'gelembung,' dan … baik anda mendapatkan gambar . Sungguh lucu bagaimana ini tidak berlaku apabila stok dan saham terpusat mengambil menyelam hidung.

 Bitcoinist_Email Creator

Bogus Email

Seperti yang dilaporkan dalam SCMP hari ini, beberapa e-mel palsu dan jemputan akhbar palsu telah diedarkan kepada syarikat media AS, mendakwa bahawa Lembaga Kewangan Hong Kong (HKMA) dan Bank Rakyat China akan bersama-sama memperkenalkan langkah-langkah baru untuk melancarkan:

… semua aspek dan perkhidmatan perdagangan bitcoin dalam kedua-dua tanah besar China dan Hong Kong.

Mesej palsu dari apa yang muncul sebagai nama domain palsu telah mendakwa bahawa PBOC dan HKMA akan mengumumkan rangka kerja pengawalan anti-pengubahan wang haram baru minggu depan yang merangkumi:

… semua maya perkhidmatan mata wang dan aktiviti kedua-dua individu dan perniagaan termasuk pembuat pasaran, pengendali perlombongan, platform perdagangan dan dompet.

Ia telah berspekulasi bahawa e-mel boleh menjadi suatu usaha oleh pedagang yang mencari keuntungan rom penurunan seterusnya dalam cryptocurrency dan Bitcoin di pasaran niaga hadapan. Pihak Berkuasa Monetari Hong Kong telah mengesahkan bahawa tidak terdapat pengikatan atau pelan seperti itu.

Harga kriptocurrency telah menjadi sangat tidak menentu apabila berita berulang pengawalseliaan dan pencegahan aktiviti jenayah dipintal ke dalam 'larangan crypto lengkap' oleh arus perdana syarikat media, yang sering dimiliki oleh jurubank dan pelabur.

 Hong Kong

Get Shorty

Leonhard Weese, presiden Persatuan Bitcoin Hong Kong, menyiratkan bahawa hanya Bitcoin yang kekurangan itu akan keuntungan dari [19909012] Saya tidak pasti ia selalu berfungsi, tetapi terutamanya apabila mereka boleh menggunakan keganasan dan kekaburan, saya pasti mereka boleh menyebarkan sedikit panik … terutamanya dalam pasaran yang tidak matang dengan halangan yang sangat rendah untuk kemasukan, dan di mana terdapat banyak peniaga hari yang mungkin dimanipulasi seperti itu.

Seperti di Jepun, pengawal selia di Hong Kong tetap tenang dengan kriptografi. Pendirian semasa HKMA ialah Bitcoin adalah komoditi digital dan boleh diperdagangkan seperti komoditi lain. China seperti yang kita ketahui, telah mencatatkan kawalan ke atas industri yang menindas, kerana ia telah dilakukan dengan internet dan kebebasan maklumat secara umum.

Bagaimana anda bertindak balas terhadap media arus perdana FUD?


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments