Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Penulis Instagram Menerima Cryptocurrency untuk Pengiklanan – Platform MediaToken Sekarang Menerima Aplikasi


· 14 Februari 2018 · 3:00 petang <! – Petikan

Pengesahan aset adalah trend baru 2018. Kini kini dengan cepat menjadi instrumen yang meluas semua di dunia blockchain. Semakin ramai orang terlibat dalam membangun dan menggunakan teknologi ini. Alasannya adalah hakikat bahawa pengkaian telah menjadi instrumen yang ideal untuk aset digital dan pasaran baru berkembang pesat. Pada 6 Februari, projek MediaToken BANKEX melancarkan perkhidmatan yang akan membolehkan penyulitan akaun Instagram juga

End Excerpt ->

Pengesahan aset adalah trend baru 2018. Kini sekarang dengan cepat menjadi alat yang meluas di seluruh dunia blockchain. Semakin ramai orang terlibat dalam membangun dan menggunakan teknologi ini. Sebab di sebalik hakikat bahawa tokenization menjadi instrumen yang ideal untuk aset digital dan pasaran baru berkembang pesat.


Pada 6 ke-19 Februari, projek BANKEX's MediaToken melancarkan perkhidmatan yang sedang berjalan untuk membolehkan penyatuan akaun Instagram serta keupayaan untuk mendapat keuntungan dari pengiklanan masa depan pada akaun. Turismospain adalah akaun Instagram pertama untuk menggunakan alat inovatif ini – tokennya telah dikeluarkan dan mereka sedang diniagakan di bursa.

 Bankex MediaToken

Sebelum MediaToken, tidak ada infrastruktur yang efisien yang mana pasaran yang adil dan telus boleh dibina untuk blogger dan pengiklan dalam media sosial. Oleh itu, masalah pengagihan wang yang tidak sama rata di kalangan akaun popular. Menurut orang-orang yang bekerja pada projek ini, MediaToken akan memberikan penilaian objektif dari setiap akaun Instagram dan mengira jumlah dana yang mungkin dapat menarik.

CEO BANKEX Igor Khmel berkata:

Cabaran yang dihadapi oleh blogger Instagram adalah sumber pembiayaan terhad dan kaedah harga tidak telus. Sebagai contoh, sesetengah pengguna mendapat sejuta subs dan mula memperoleh sehingga 500 000 dolar setiap jawatan. Tetapi jurang pendapatan di kalangan blogger sangat besar: ada yang mempunyai berjuta-juta dolar sementara ada yang bermimpi untuk beberapa ribu. Tetapi blogger, yang mempunyai kurang dari 100 000 subs, dapat lebih menarik bagi beberapa pengiklan daripada akaun dengan lebih dari 1 juta pengikut

Mekanisme kerja MediaToken sangat sederhana: sebuah akun Instagram sedang diletakkan di blockchain. Proses ini dipanggil tokenization. Teknologi ini akan memproses data akaun dan menganggarkan jumlah pembiayaan yang mungkin dapat menarik minat pelabur. Kemudian, MediaTokens dikeluarkan dan disenaraikan di Bursa BANKEX di mana mereka boleh dibeli oleh pelabur di seluruh dunia. MediaToken kini menerima permohonan untuk perkhidmatan mereka dan terbuka untuk kerjasama kedua-dua blogger dan pelabur.

Mengapa Instagram?

Instagram dipilih oleh MediaToken sebagai platform media sosial yang pertama untuk tokenisasi akaun untuk alasan – kini ia adalah salah satu daripada rangkaian sosial yang paling pesat berkembang di dunia. Instagram menggandakan pelanggannya pada 2017 berbanding 2016 dan dibuat kira-kira $ 4 bilion disebabkan ciri-ciri barunya seperti Cerita dan penapis baru. Selain itu, hasil pengiklanan dijangka mencapai $ 10 bilion pada tahun 2019.

Apakah Bottom Line?

MediaToken adalah salah satu langkah pertama untuk mengesahkan dunia. Secara teknikal, ia memberikan setiap blogger cara yang jelas untuk mencapai matlamat mereka, tanpa mengira kuantiti yang diinginkan. Sistem ini secara berkesan menilai jumlah wang yang pasti untuk peruntukan. Selepas itu, blogger menggunakannya untuk mempromosikan akaunnya, sementara sistem memastikan keuntungan pelabur selepas promosi. Token boleh dijual di bursa BANKEX . Prosedur yang cukup mudah untuk menjamin nilai untuk semua peserta.

Apa yang akan menjadi tokenization maksud Instagram untuk blogger di platform? Adakah ia membantu merapatkan jurang pendapatan? Marilah kita tahu pemikiran anda dalam komen di bawah.


Gambar ihsan BANKEX / MediaToken, Instagram

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments