Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Peringkat One of Token Sale GIFcoin adalah Sukses Dijual


· 29 Mac 2018 · 2:00 petang <! – Petikan

GIFcoin mempunyai permulaan yang luar biasa untuk perjalanan ICO mereka. Mula-mula, mereka dijual pada jualan peribadi mereka, dan kemudian melakukan perkara yang sama pada peringkat pertama penjualan awam mereka. Adakah anda tahu bahawa perjudian dalam talian adalah industri berbilion dolar? Sebenarnya, ia menjana pendapatan lebih daripada $ 500 bilion pada tahun 2017 sahaja. Jumlah besar ini akan semakin meningkat dengan penggunaan terus pantas dan selamat

End Excerpt ->

GIFcoin mempunyai permulaan yang menakjubkan untuk perjalanan ICO mereka. Mula-mula, mereka menjualnya di jualan peribadi mereka, dan kemudian melakukan perkara yang sama pada peringkat pertama jualan awam mereka.


Tahukah anda bahawa perjudian dalam talian adalah industri berbilion-bilion? Sebenarnya, ia menjana pendapatan lebih daripada $ 500 bilion pada tahun 2017 sahaja. Jumlah besar ini akan berkembang dengan lebih banyak lagi menerusi penggunaan teknologi blockchain yang cepat dan selamat.

GIFcoin adalah salah satu platform sedemikian yang memanfaatkan faedah blockchain. Sebagai Dana Pelaburan Perjudian (GIF), ia disokong dan disokong oleh platform sedia ada yang sudah ada, VitalBet.

Apa GIFcoin Dapat Menawarkan Pelabur

Yang terakhir ini menawarkan para anggotanya peluang untuk bertaruh pada pelbagai sukan termasuk sepak bola , bola keranjang, dan tenis. VitalBet juga mempunyai pelbagai permainan kasino dalam talian yang ditawarkan. Tidak hairanlah bahawa platform ini mempunyai lebih daripada 20,000 ahli aktif di lebih dari 20 buah negara. Di samping itu, keuntungan tahunan VitalBet menjangkau jutaan orang.

Keuntungan ini adalah apa yang GIFcoin mahu pelaburnya menjadi sebahagian daripada. Setiap pemegang token GIF sebenarnya akan dapat menuntut bahagian mereka sebanyak 80% daripada keuntungan bersih tahunan VitalBet. Ya, anda membaca hak itu. Sekarang, bersama dengan manfaat yang hebat dan menguntungkan, token ini akan menjadi permintaan tinggi. Ini bermakna para pelabur juga akan menikmati pegangan yang benar-benar bertambah dengan nilai dari masa ke masa.

 Apa GIFcoin Dapat Menawarkan Pelabur

Kejayaan Selepas Kejayaan

Tidak hairanlah bahawa setiap orang yang ada mahu menjadi sebahagian daripada revolusi perkongsian keuntungan ini. Kesepakatan ini adalah fakta bahawa jualan peribadi GIFcoin, di mana 10 juta token boleh dibeli, adalah satu kejayaan yang lengkap dan telah habis dijual. Malah, pelabur semasa fasa ini merujuknya sebagai ICO yang paling telus dan murah pada tahun 2018.

Kejayaan platform tidak berakhir walaupun. Peringkat pertama penjualan awamnya juga telah terjual sepenuhnya dari 6.4 juta token yang ditawarkan! Itu berita hebat untuk platform tetapi berita yang tidak begitu baik bagi para pelabur yang terlepas pada fasa ini. Ini kerana mereka juga terlepas menerima bonus 60%.

Walau bagaimanapun, platform ini menawarkan bonus 40% yang masih besar pada peringkat dua. Sebanyak tujuh juta tokens boleh dibeli semasa fasa ini. Jika anda serius untuk menjadi sebahagian daripada ekosistem GIFcoin, kemudian mengambil bahagian di peringkat dua adalah jawapannya.

Fasa Pengedaran Token

pecahan peringkat seterusnya, ketersediaan token dan struktur bonus mereka:

Peringkat Bonus Ambang Token
Peringkat 1 60% 6,400,000 GIF
Peringkat 2 [40% 7,000,000 GIF
Peringkat 3 30% 7,800,000 GIF
Peringkat 4 20% 8,400,000 GIF [92400000GIF
Peringkat 6 10% 77,000,000 GIF
Peringkat 7 0% 61,000,000 GIF . Di samping itu, jumlah pelaburan minimum antara peringkat dua hingga lima ialah 0.5 ETH, 0.05 BTC, dan 2 LTC. Platform ini juga menetapkan sasaran topi lembut 5,000 ETH dan sasaran topi keras 24,000 ETH.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai GIFcoin, lawati laman web mereka. Anda juga boleh melihat pada kertas putih atau litepaper jika anda memerlukan maklumat tambahan.

Apa pendapat anda mengenai permulaan positif GIFcoin kepada ICO mereka perjalanan? Adakah mereka dapat mengekalkannya? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan GIFcoin, AdobeStock

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau lain-lain bahan di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments