Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pertempuran Harga Bitcoin $ 10,000 Rintangan sebagai Penganalisis Mendesak Awas


· 15 Februari 2018 · 19:30 <! – Petikan

Harga Bitcoin mendapat 12% dalam 24 jam hingga Khamis untuk mendekati $ 10,000 sekali lagi, penganalisis memberi amaran terhadap rintangan yang kuat. Sasaran Big Dan 'Sekular Bull Markets' Sebagai Bitcoin menambah hampir 40% pada bulan Februari daripada terendah di bawah $ 6000 di sesetengah pasaran, Max Keizer mengetuai keyakinan yang berhati-hati, meraikan apa yang dia sebut sebagai akhir "pasaran lembu sekular." "$ 28,000 dalam bermain, dia menulis di Twitter lewat hari Rabu, sambil menambah bahawa dia fikir Bitcoin "memecahkan $ 10,000 akan

Akhir Kutipan ->

Harga Bitcoin mendapat 12% dalam 24 jam hingga Khamis untuk mendekati $ 10,000 sekali lagi, tetapi para penganalisis memberi amaran tentang rintangan yang kuat.


Sasaran Big Dan 'Sekular Bull Markets'

Seperti Bitcoin menambah hampir 40% pada bulan Februari daripada terendah di bawah $ 6000 di sesetengah pasaran, Max Keizer mengetuai keyakinan berhati-hati, dari "pasaran lembu sekular."

 Bitcoin Cash

"$ 28,000 dalam bermain," dia menulis di Twitter lewat Rabu, menambahkan usher dalam berita berita baru "Gelombang"

Altcoins secara meluas mengikut jejak sebagai BTC meningkat, dengan Litecoin membuat keuntungan tambahan di belakang pengumuman penerimaan LitePay dan spekulasi fork keras .

Terhadap BTC, Litecoin mengambil peluang yang tidak mungkin untuk menyiarkan tinggi sepanjang masa sebanyak 0.025, menjadikan LTC mudah aset altcoin terbaik dalam 50 teratas dengan cap pasaran dalam terma BTC.

Yang lain menyuarakan sentimen positif serupa dengan "penarikan balik yang sihat" Keizer, dengan pelabur Alex Gurevich mengulas Bitcoin telah "membina bawah yang sangat kukuh."

"Jika ia membersihkan $ 10,000 sekarang ia harus mempunyai jalan mudah ke $ 50,000 tahun ini, "Dia menulis dalam ramalan media sosial Rabu.

Vays Urges Cap On 'Greed'

Tidak semua orang begitu tangguh. Membina amaran dari 9 Februari mengenai rintangan harga pada atau di atas paras $ 10,000, Tone Vays mencatatkan siri lilin empat jam yang kuat boleh menandakan fasa penalti beberapa lilin, dan "berhati-hati" adalah disebabkan oleh aliran meningkat semasa. [19659012] Menyimpulkan analisisnya di Twitter Khamis, beliau menasihatkan para peniaga agar tidak "tamak."

Rangsangan untuk rayuan baru Bitcoin adalah sukar untuk ditentukan. Pengumuman utama minggu ini berasal dari Microsoft sokongan raksasa komputer untuk penyelesaian yang disebut Lapisan 2 yang disebut seperti Rangkaian Lightning sebagai cara terbaik ke depan untuk meningkatkan kapasiti transaksi.

Penyelesaian rangkaian, seperti yang digunakan oleh Cash fork Bitcoin, adalah "menghina desentralisasi," ia mendakwa.

Apa yang anda fikirkan mengenai prospek harga Bitcoin? Beritahu kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari Twitter, Shutterstock

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments