Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Petua Cryptocurrency Nasional 'Petro' dijangka pergi Global


· 18 Februari 2018 · 2:00 pm <! – Petikan

Menurut pegawai Venezuela, pra-penjualan Petro Selasa akan mempunyai jangkauan antarabangsa, pelabur dari AS, Eropah dan Timur Tengah. Ia hanya dua bulan lalu bahawa Presiden Venezuela, Nicolás Maduro, mengumumkan rancangan berani untuk memperkenalkan sistem cryptocurrency yang dikawal negara pertama. Petro akan bertindak sebagai cara untuk menghindari sekatan dikenakan AS, serta pertempuran hiperinflasi di negara ini. Dalam kes bekas, institusi kewangan AS mempunyai

Akhir Petikan ->

Menurut seorang pegawai Venezuela, pra jualan Petro Selasa akan mempunyai jangkauan antarabangsa, menarik pelabur berpotensi dari Amerika Syarikat, Eropah dan Timur Tengah


Lebih kurang dua bulan yang lalu, Presiden Venezuela, Nicolás Maduro, mengumumkan rancangannya berani memperkenalkan sistem cryptocurrency yang pertama di negara ini.

Petro akan bertindak sebagai satu cara untuk mengelakkan sekatan yang dikenakan AS, serta memerangi hiperinflasi di negara ini. Dalam hal bekas, institusi kewangan Amerika Syarikat telah diharamkan daripada meminjamkan negara Amerika Selatan dengan lebih banyak lagi wang, membuat refinancing hutang yang sudah ada di Venezuela, dan memperoleh utang baru, hampir tidak mungkin.

 Hyperinflation Venezuela Membuat Bitcoin Cara yang Ideal Untuk bertransaksi

Dalam hal yang terakhir, inflasi lebih dari 2000% telah melihat negara terus melangkah ke hutang dan putus asa, karena warga negara terus menderita melalui kekurangan pangan dan obat-obatan. Namun, menurut Reuters pelabur Amerika Syarikat sebenarnya akan menjadi sebahagian dari mereka yang berminat untuk berpartisipasi dalam pra-penjualan untuk Petro

yang dijadualkan pada 20 Februari.

Agensi berita melaporkan bahawa Carlos Vargas, yang merupakan Superintendent Cryptocurrency Venezuela, telah mengatakan ini sebagai merujuk kepada pra-jualan:

"Pada hari Selasa, Sebelum ini akan menjadi sedikit pengumuman mengenai permulaan proses. Dan tentunya akan banyak pelabur dari Qatar, Turki, dan bahagian lain di Timur Tengah, walaupun orang Eropah dan Amerika juga akan turut serta. "

Vargas bagaimanapun tidak memberikan butiran lanjut mengenai tuntutannya.

Permainan yang menyalahkan dan melepaskan sekatan

Maduro sebelum ini telah menyalahkan pentadbiran Presiden Trump untuk negara yang menjadi mangsa perang ekonomi. "Dia juga telah menyalahkan di pintu pihak lawan politiknya, Petro disokong sebagai "dibuat khusus untuk rasuah" dan yang telah menganggapnya haram .

 Perbendaharaan Amerika Mengingatkan Pelabur: Petro Venezuela Boleh Melanggar Sanksi

meneruskan perancangannya, menyebabkan 100 juta petros dipasarkan untuk dijual dalam masa dua hari yang akan datang.

Selain itu, walaupun Maduro telah merujuk kepada Petro mempunyai sanksi langkah, Jabatan Perbendaharaan AS telah menyatakan bahawa mata wang maya sebenarnya boleh berada dalam pelanggaran sekatan-sekatan ini menjadikannya risiko, dan mungkin menyalahi undang-undang, pelaburan untuk warga AS.

Penasihat Crypto kepada kerajaan Venezuela telah mencadangkan 38.4% dari 100 juta petros pertama dijual dalam penjualan swasta, dengan diskaun sebanyak 60%, dengan bakinya dijual kepada orang ramai selepas itu.

Adakah anda fikir penyumbang antarabangsa akan melabur di Petro Venezuela? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments