Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Phoenix Menyediakan Semula Kembalinya Cryptocurrency Melalui Kontrak Pintar Selamat


· 7 Mac 2018 · 19:30 <! – Kutipan

Sebagai teknologi blockchain dan cryptocurrency terus merevolusikan cara individu melabur, Phoenix kelihatan memanfaatkan kontrak pintar untuk menambah kedua-dua lapisan ketelusan dan keselamatan kepada keseluruhan proses. Sistem kontrak pintar unik mereka boleh membantu walaupun paling mudah pelabur memanfaatkan sepenuhnya nilai yang diedarkan oleh sistem. Kontrak yang lebih bijak Menggunakan kontrak pintar yang unik, Phoenix telah meletakkan dirinya sendiri untuk mengubah dunia cryptocurrency dengan membenarkan pengguna untuk terus berkembang

End Excerpt ->

Sebagai teknologi blockchain dan cryptocurrency terus merevolusikan cara individu melabur, Phoenix kelihatan untuk memanfaatkan kontrak bijak untuk menambah kedua-dua lapisan ketelusan dan keselamatan kepada keseluruhan proses. Sistem kontrak pintar unik mereka boleh membantu walaupun paling mudah pelabur memanfaatkan sepenuhnya nilai yang diedarkan oleh sistem.


Kontrak yang lebih bijak

Menggunakan kontrak pintar yang unik, Phoenix telah meletakkan dirinya sendiri untuk mengubah dunia daripada cryptocurrency dengan membenarkan pengguna untuk terus mengembangkan pegangan mereka sambil mengurangkan risiko secara berkesan. Pengguna mengambil bahagian dalam sistem Phoenix dengan berinteraksi pertama dengan kontrak pintar mereka, dan kemudian membiarkan teknologi berjalan. Kontrak ini bukan sahaja melindungi maklumat peribadi peserta tetapi membolehkan peserta dengan cepat mula menaikkan faedah ke atas jumlah Ethereum yang dihantar ke kontrak.

Mula-mula dibangunkan untuk menunaikan janji-janji menerusi bentuk-bentuk keberkesanan yang dipertingkatkan, kontrak pintar telah merevolusikan cara kita nilai pemindahan. Apabila perjanjian kontrak pintar dimajukan, pendanaan menjadi terkejut sehingga semua keadaan yang terperinci dipenuhi – meninggalkan peserta dengan rasa ketelusan dan keselamatan. Terutama, rantaian Ethereum telah berkhidmat sebagai kemuncak pembangunan kontrak pintar, dengan banyak projek yang sudah menggunakan teknologi revolusionernya.

Kontrak pintar Phoenix bukan sahaja terbuka untuk audit tetapi juga tidak berubah kerana ia direkod dan disimpan dalam rantaian Ethereum. Peserta tidak perlu risau tentang keselamatan pegangan mereka, kerana kontrak mengendalikan semua transaksi yang dihantar dan dihantar. Pihak ketiga tidak boleh mengganggu pusingan selepas penyertaan, kerana semua kepentingan dihantar secara automatik pada akhir setiap pusingan Phoenix.

Fair Play untuk Mana-mana Pelabur Cryptocurrency

Sistem Phoenix direka dengan purata pelabur cryptocurrency dalam fikiran, kerana penyertaan adalah semudah menghantar Ethereum ke kontrak pintar. Landskap pelaburan mungkin agak menakutkan pada masa-masa, dan dengan perubahan volatilitas yang dapat bertahan dengan kriptokumen, sedikit bimbingan boleh menjadi penawar yang terbaik.

Sekali Ethereum dihantar ke kontrak pintar Phoenix, ia segera berfungsi dan bukan sahaja menjamin pembiayaan tetapi berfungsi sepanjang masa, walaupun peserta tidur. Tidak perlu menyemak carta setiap masa dan melihat bagaimana pelaburan anda lakukan – dengan kontrak Phoenix, semua kerja dimanfaatkan melalui teknologi dan pulangan secara automatik dihantar ke dompet peserta.

Phoenix Rises Again

Sebahagian daripada sistem Phoenix melibatkan penutupan pusingan sekali ambang pembiayaan dipenuhi. Dalam kes putaran yang tidak lengkap dalam tempoh 365 hari, dana dikembalikan kepada penyumbang, terima kasih kepada kontrak pintar yang menambah lapisan keselamatan yang tidak berubah.

Oleh kerana peningkatan yang melonjak pada pelabur yang berminat mencari untuk memanfaatkan berasaskan algoritma kewangan Phoenix kontrak pintar, platform secara rasmi telah mencapai pusingan ketiga pembiayaannya. Lebih 200 Ethereum telah dibangkitkan setakat ini daripada matlamat sasaran 600, menandakan populariti ekosistem telus yang baru ini.

Dengan potensi peningkatan Phoenix yang menawarkan, tidak hairanlah bahawa lebih ramai pelabur terlibat dan menyertai revolusi ini sistem baru. Terdapat risiko yang minimum, memandangkan semua kontrak yang digunakan oleh platform Phoenix ditetapkan tanpa campur tangan oleh mana-mana pihak operasi. Pembayaran dan urus niaga yang dilakukan oleh kontrak mudah diakses dan boleh dijumpai tepat di explorer block Ethereum explorer .

 Phoenix

Pelaburan Reborn

sistem cryptocurrency dengan perantara, sistem Phoenix membolehkan individu untuk melabur bukan hanya sistem yang menjamin pulangan tetapi juga memberikan gred keselamatan yang tinggi. Walaupun platform itu sendiri mengalami downtime, kontrak terus berjalan di latar belakang, kerana ia dibina di atas pengkomputeran yang diedarkan.

Setelah deposit pertama dibuat, perjanjian diaktifkan dan pengguna dapat memperoleh penghasilan hampir seketika. Seperti yang disebutkan di laman web rasmi mereka lebih banyak memberi makan kepada Phoenix, lebih banyak lagi makanan Phoenix itu.

Adakah anda fikir Phoenix mencipta semula cara kami berinteraksi dengan kewangan sistem? Adakah anda fikir organisasi autonomi yang terdesentralisasi dan kontrak pintar akan menjadi masa depan pelaburan? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!


Imej ihsan Phoenix.wiki

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab untuk apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Show commentsSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments