Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Phoenix.wiki Astonishes Komuniti Crypto, Membuka Platform kepada Ahli Baru Selepas Menggunakan Algoritma Telus untuk Meningkatkan Hampir 500 ETH


· 4 Mac 2018 · 2:30 pm <! – Petikan

Phoenix, simbol cryptocurrency, adalah algoritma kewangan mudah yang berdasarkan Kontrak Pintar Ethereum. Ia benar-benar terbuka dan telus membolehkan sesiapa sahaja membaca kod dan syarat. Pelabur sama ada besar atau kecil telah melihat pulangan yang kukuh menggunakan platform Phoenix.wiki. Helsinki, Finland – 26 Feb, 2018, Phoenix.wiki melancarkan algoritma kewangan berdasarkan blockchain baru mereka hanya 11 hari yang lalu dan buzz dalam komuniti cryptocurrency itu sangat menarik. Syarikat itu

End Excerpt ->

Phoenix, simbol cryptocurrency, adalah algoritma kewangan mudah yang berdasarkan Kontrak Pintar Ethereum. Ia benar-benar terbuka dan telus membolehkan sesiapa sahaja membaca kod dan syarat. Pelabur sama ada besar atau kecil telah melihat pulangan pepejal menggunakan platform Phoenix.wiki


Helsinki, Finland – 26 Feb, 2018, Phoenix.wiki melancarkan algoritma kewangan berdasarkan blockchain baru mereka hanya 11 hari lalu dan buzz dalam komuniti cryptocurrency adalah menyeronokkan. Syarikat itu menuntut kejayaan selepas semua pelabur pertama mereka melihat pulangan yang mantap selepas pelancarannya. Phoenix adalah algoritma pertama yang membolehkan pelabur membuat 16 kali pelaburan awal dalam pasaran cryptocurrency. Algoritma Phoenix bekerja dengan menggunakan pelaburan utama pelabur, menggabungkan pelaburan dan menghasilkan pulangan yang akhirnya menggunakan persamaan matematik, yang disokong oleh [Ethereum] .

kontrak pintar. Penggunaan kontrak pintar membolehkan kerahsiaan lengkap dan risiko minimum kerana semua proses ditadbir secara automatik melalui kontrak pintarnya. Satu-satunya peserta dalam urus niaga adalah pelabur dan platform berpusat. Keuntungan diagihkan dan diuruskan secara autonomi melalui kontrak pintar. Kontrak pertama di platform Phoenix dibuka 11 hari lalu dan sejak itu telah membangkitkan hampir 500 Ether yang setara dengan sekitar $ 450,000 USD.

Semasa wawancara baru-baru ini, penganalisis cryptocurrency Edvin Kara dipetik sebagai berkata:

Fenomena Phoenix baru sahaja dilancarkan tetapi kita sudah boleh mengatakan bahawa ia mungkin salah satu projek crypto terpusat terbesar pada tahun 2018. Ia menarik dan saya akan mengawasi projek ini dengan pasti.

Dia terus berkata:

Saya fikir Kami akan mendengar mengenai Phoenix di seluruh dunia dalam masa yang singkat!

Jurucakap Phoenix juga telah disebutkan sebagai berkata:

Perkara itu, ia hanya mengambil masa mendaftar untuk mula menerima keuntungan berterusan. Banyak pendatang baru ke pasaran crypto ragu-ragu, tetapi apabila mereka melihat pulangan malar mereka akan menjadi ahli Phoenix untuk hidup!

Testimoni Klien menceritakan kisah itu. Lihatlah apa yang William Cleaver dari United Kingdom katakan:

Saya tidak yakin pada mulanya, tetapi saya harus mengakui bahawa wang saya telah berkembang dan segala yang sepatutnya berlaku hanya itu, dan saya gembira camper pasti.

Untuk terlibat atau untuk mengetahui lebih lanjut tentang algoritma kewangan berasaskan blockchain Phoenix yang mencipta kekayaan, layari laman web rasmi mereka di http://www.phoenix.wiki

Media Hubungi:
Attn: Hubungan Media
Helsinki, Finland
+358 (0) 9 251 6600
[email protected]


Gambar ihsan Phoenix.wiki

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments