Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Phoenix.Wiki Melancarkan Algoritma Kewangan Berbasis Blockchain Revolusi yang Berterusan Berlari Dana Pengguna & Memaksimumkan Pulangan


· 13 Februari 2018 · 4:30 petang <! – Petikan

Seiring berjalannya waktu seolah-olah pepatah, "Keluar dengan yang lama dan dengan yang baru ", Boleh digunakan lebih banyak hari ini dalam sektor Kewangan daripada mungkin sebelum ini. Biasanya pelabur berfikir Reksa Dana, IRA atau 401K, tetapi terima kasih kepada penemuan baru-baru ini dalam Cryptocurrency kita kini mempunyai set pelaburan yang baru. Phoenix.Wiki membawa pelabur Algoritma Phoenix berasaskan blockchain yang akan membolehkan pelabur-pelabur crypto untuk secara eksponen mengembangkan pelaburan mereka menggunakan Kontrak Pintar. Helsinki,

Akhir Petikan ->

Seiring berjalannya waktu seolah-olah pepatah, "Keluar dengan yang lama dan dengan yang baru", boleh digunakan lebih banyak hari ini dalam sektor Kewangan daripada mungkin sebelum ini. Biasanya pelabur berfikir Reksa Dana, IRA atau 401K, tetapi terima kasih kepada penemuan baru-baru ini dalam Cryptocurrency kita kini mempunyai set pelaburan yang baru. Phoenix.Wiki membawa pelabur Algoritma Phoenix berasaskan blockchain yang akan membolehkan pelabur-pelabur kripto untuk berkembang dengan pesat pelaburan mereka menggunakan Kontrak Pintar.


Helsinki, Finland, 13 Feb, 2018, Phoenix.Wiki mengambil industri Kewangan oleh ribut minggu ini dengan pengumuman pelancaran platform baru mereka pada 14 Februari 2018, pada 10:00 GMT, yang ditetapkan untuk mengubah cara pelabur melabur. Platform Phoenix adalah organisasi autonomi yang berpusat di mana didasarkan pada teknologi blockchain yang secara pesatnya membiayai dana asas dan memastikan ketelusan semua proses.

Phoenix dikawal oleh teknologi kontrak pintar yang bertindak sebagai penjaga selamat kepada dana pelabur kerana tiada sesiapa termasuk pasukan Phoenix mempunyai akses kepada maklumat kewangan peribadi. Platform pelaburan jenis ini telah menimbulkan minat ramai pelabur kerana beberapa ciri termasuk kerahsiaan, keselamatan, dan ketelusan yang disokong oleh kontrak pintar.

Platform Phoenix agak unik kerana ia beroperasi pada platform pengkomputeran berasaskan blok block Ethereum dan mempunyai algoritma matematik khas yang membolehkan penggunanya menghasilkan wang dalam masa beberapa hari dengan risiko kewangan yang minimum di bermain. Alat ini berjalan pada algoritma kewangan yang jelas-jelas yang akan mengumpulkan pelaburan para pengguna untuk setiap pusingan yang berjaya diselesaikan.

Oleh kerana ini dibina menggunakan teknologi berasaskan blockchain ia benar-benar telus dan ditadbir dalam kontrak pintar. Ini bermakna tiada interaksi manusia, tiada yuran, tiada broker … hanya kontrak pintar yang mengawasi dan melaksanakan pembayaran dana. Kontrak pintar menyediakan operasi dagangan mudah yang menjadikannya lebih mudah untuk lebih ramai orang berpartisipasi dalam platform Phoenix.

Testimoni Klien adalah tanda pasti keadaan urusan mana-mana platform pelaburan. Maklumbalasnya telah fenomenal, dengan komen-komen seperti:

Setakat ini, hasil algoritma baru anda jauh melebihi jangkaan saya.

Pelanggan lain berkata:

Saya telah menyebarkan berita mengenai peluang pelaburan luar biasa ini di kalangan keluarga dan rakan-rakan saya.

Apa yang pengguna gembira adalah hakikat bahawa terdapat kontrak pintar berdasarkan teknologi blockchain yang tidak boleh diubah oleh sesiapa sahaja. Tidak walaupun Phoenix boleh mengakses data peribadi atau membuat sebarang perubahan dalam kontrak pintar. Ia adalah platform pelaburan yang paling selamat yang terdapat di planet ini.

Pelabur yang berminat untuk mengambil bahagian atau mempelajari lebih lanjut tentang platform pelaburan Phoenix.Wiki harus melawat laman web rasmi mereka di http://www.phoenix.wiki atau memuat turun mereka Whitepaper secara langsung dengan mengklik di sini

Media Hubungi:

Phoenix.Wiki
Attn: Perhubungan Media
Helsinki, Finland
+79258896876
[email protected]


Wiki

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments