Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pingvalue & Pingcoin – Ushering dalam Era Baru dalam Pemasaran Digital


· 8 Mac 2018 · 1:00 pm <! – Petikan

Memperkenalkan penyelesaian pemasaran digital berdasarkan blokchain yang memahami apa yang pelanggan inginkan, & apa bandar pintar mampu. Kami telah memasuki era baru dalam perdagangan yang didorong oleh orang, berpusat pada nilai dan didayakan oleh blockchain. Pingvalue adalah platform terbuka manusia yang sentimental yang mengubah cara perdagangan dan masyarakat berkumpul melalui model sosio-ekonomi yang inovatif. Sejak beberapa dekad yang lalu, pemasaran besar-besaran telah bertukar menjadi sebuah kerja yang luarbiasa dan disimpan

End Excerpt ->

Memperkenalkan penyelesaian pemasaran digital berdasarkan blokchain yang memahami apa yang pelanggan inginkan,


Kami telah memasuki era baru dalam perdagangan yang didorong oleh orang, berpusat pada nilai dan didayakan oleh blockchain.

Pingvalue adalah platform terbuka manusia yang sentimental yang mengubah cara bagaimana perdagangan dan masyarakat berkumpul melalui model sosio-ekonomi yang inovatif

Sejak beberapa dekad lalu, pemasaran besar-besaran telah bertukar-tukar ke dalam kerja-kerja yang menggembirakan dan mengekalkan pelanggan dengan panjang lengan dari perniagaan

Terima kasih kepada blockchain dan bandar-bandar pintar, pendekatan baru Pingvalue untuk pemasaran memupuk hubungan perniagaan-pelanggan yang kekal, meningkatkan potensi KYC dan membuat keseronokan membeli-belah lagi.

Kami berdagang pemasaran massa untuk pemesejan yang bermakna bahawa reac hes orang yang berkaitan. Dengan Pingvalue, usaha pemasaran kelihatan seperti hubungan satu sama lain antara perniagaan dan orang.

Pengguna memperoleh ganjaran setiap kali mereka berkongsi tawaran dan pengalaman dengan rangkaian mereka dan menerima cadangan yang mencerminkan citarasa mereka, membawa nilai kepada setiap pelayaran. [19659010] Perniagaan dan pelanggan mendapat manfaat daripada pemasaran sasaran. Perniagaan mendapat penukaran yang boleh diukur, data Wayar berinternet, pintar (bersesuaian dengan GDPR) dan menambah trafik kedai. Orang ramai mendapat pengalaman pelanggan yang lebih baik.

PINGCOIN

Pingcoin adalah token utiliti pelbagai guna untuk pengguna, syarikat dan institusi yang menimbulkan bar di frictionless, urus niaga yang berkesan. Semua interaksi di platform – ganjaran, promosi, tawaran, pembelian, dan iklan – dikendalikan di Pingcoins.

Pingcoin adalah mata wang yang membantu perniagaan untuk mencipta lebih banyak nilai untuk orang

. pengalaman, perniagaan dapat mengukur dengan jelas mana yang paling banyak dikongsi – mengubah Pingcoins menjadi barometer nilai.

Semakin pelanggan dan perniagaan berinteraksi pada platform, semakin tinggi Faktor Sosial dan Amanah mereka dan semakin tinggi nilai interaksi / transaksi mereka . Pingcoin secara organik meningkatkan nilai Pingcoin, yang dapat beroperasi bersama dengan kriptografi dan ICO yang lain, juga mengalikan kegunaan dan permintaannya.

Tidak seperti kebanyakan ICO, Pingcoin sedang dilancarkan oleh sebuah syarikat antarabangsa dengan produk yang telah ditetapkan, 30 orang pasukan dan empat tahun dalam perniagaan.

Pingvalue telah disokong oleh organisasi dan institusi terkemuka – Cisco, Grupo Lar, ICEX, dan lain-lain – yang membantu menjadikan visi sosio-ekonomi menjadi kenyataan. Tahun lalu, Pingvalue dianugerahkan Seal of Excellence oleh Suruhanjaya Eropah sebagai pelaburan yang berbaloi, kerana sifatnya yang inovatif dan berpotensi untuk memperbaiki masyarakat.

Revolusi pengiklanan digital hanya langkah pertama dalam merealisasikan visi kami untuk industri 4.0 dan bandar-bandar pintar yang akan datang di mana:

  • Warga adalah protagonis
  • Interaksi / transaksi langsung / telus mungkin antara semua pihak
  • Orang diberi ganjaran atas sumbangan mereka kepada pembangunan masyarakat dan ekonomi tempatan

Pingvalue, kami tidak pernah duduk diam, sentiasa bekerja dengan rakan kongsi, universiti dan pusat teknologi untuk berinovasi dan bergerak lebih dekat dengan visi itu.

Untuk maklumat lanjut mengenai Pingvalue, sila lawati pingvalue.com . Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pre-ICO yang sedang berjalan, pergi ke pingvalue.io .

Apa pendapat anda tentang platform Pingvalue? Bagaimana ia akan memberi manfaat kepada pengguna? Pengiklan? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej ihsan Pingvalue

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments