Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

PLAAK: Bagaimana Pelancaran Pra-ICO Diciptakan Hampir $ 1 Juta Dalam 10 Hari


· 29 Januari 2018 · 9:45 pagi <! – Petikan

PLAAK, rangkaian yang dibangunkan untuk menyelesaikan masalah dunia nyata dan memperkasakan orang, perhatian media kerana ia dinaikkan hampir USD $ 1M dalam hanya 10 Hari Pelancaran Pra-ICO. Di Australia dan di seluruh dunia, mata wang kriptografi telah menjadi Gold Rush yang baru, mengubah cara hidup kita dan menjalankan urusan perniagaan dan transaksional. Akibatnya, Tawaran Syiling Permulaan (ICO) diumumkan pada kadar rekod. Ada yang baru sahaja menunggang mimpi, yang lain sudah ada

End Excerpt ->

PLAAK, rangkaian yang dibangunkan untuk menyelesaikan masalah dunia nyata dan memberi kuasa kepada orang ramai, mendapat perhatian media global seperti yang dibangkitkan hampir USD $ 1M hanya dalam 10 Hari Pelancaran Pra-ICO.


Di Australia, dan di seluruh dunia, kriptografi telah menjadi Gold Rush yang baru, mengubah cara hidup kita dan menjalankan urusan perniagaan dan transaksional. Akibatnya, Tawaran Syiling Permulaan (ICO) diumumkan pada kadar rekod. Sesetengahnya hanya pemula yang menunggang mimpi, yang lain sudah mempunyai kemudahan infrastruktur dan operasi mereka. App mudah alih kedai sehenti PLAAK, sudah di kedai, memainkan peranan penting dalam kejayaan pra-ICO yang menjadi tajuk utama antarabangsa. PLAAK sudahpun mengira undi Pre-ICO mereka.

PLAAK adalah sebuah projek yang bermula dalam usaha untuk mencari penyelesaian untuk ketidakserasian yang dianggap menggabungkan teknologi blockchain lebih cohesively ke dalam kehidupan seharian rakyat, cara yang membina. Keseluruhan konsep di sebalik platform PLAAK yang terdesentralisasi dan menghalang akan sangat mengganggu pasaran bebas, pasar dompet, pelaburan dan kesihatan, dan akan mewujudkan paradigma baru untuk menjalankan perniagaan di kawasan tersebut. PLAAK memberi kawalan kembali kepada rakyat, membebaskan mereka daripada pengantara yang mencekik kecekapan, yang membolehkan kos operasi yang lebih rendah dan keuntungan yang lebih tinggi. Kajian semula Whitepaper mereka menyokong pernyataan ini.

"App PLAAK akan menjadi hebat untuk Penyedia Perkhidmatan dan Pengguna. Ekosistem PLAAK secara keseluruhan akan menjadi sangat baik untuk semua orang. Ciri-ciri yang dipertingkatkan kami akan membolehkan pengguna membuat pembelian menggunakan kad debit yang dilampirkan pada dompet PLAAK, sama seperti wang fiat. Wallet PLAAK juga boleh digunakan untuk pengurusan aset dan bukan hanya terhad kepada aplikasi bebas. Ia adalah masa yang sangat menarik untuk PLAAK kerana kami mencipta sesuatu yang belum dilakukan sebelum ini. Dompet lain mempunyai satu masalah, iaitu keupayaan untuk menjadikan Mata Wang Digital menjadi mata wang yang boleh dibelanjakan. Kami akan menyelesaikan masalah ini dengan ekosistem PLAAK "kata Pengasas bersama, Chai Shepherd, dan Damian Robson.

Akaun token PLAAK, komponen utama platform, direka untuk memastikan akses kepada platform PLAAK. Token PLAAK juga boleh digunakan untuk membayar yuran transaksi ke atas perkhidmatan yang dibuat melalui aplikasi, bayaran antara peserta, atau semasa perdagangan dan perdagangan. Ia juga mungkin bahan api untuk memandu pasaran sekunder melalui platform sendiri dengan membenarkan transaksi menggunakan token PLAAK sebagai ganti mata wang fiat, sebagai pilihan.

Sekarang adalah masa untuk mempertimbangkan membuat langkah untuk memperoleh token PLAAK pada awal menawarkan kos, semasa PLAAK Pre-ICO kerana PLAAK memberikan Bonus Pra-ICO 41%. PLAAK Tokens akan dikeluarkan berdasarkan kefungsian Ethereum ERC20.

PLAAK token Pre-ICO bermula pada 15 Januari 2018, dan akan berakhir pada 28 Februari 2018. Bagaimanapun, PLAAK akan secara rasmi melancarkan ICO mereka yang dijangkakan pada 1 Mac , 2018.

Untuk memuat turun Whitepaper mereka, dan untuk mendapatkan maklumat lanjut sila lawati: https://plaak.com

PLAAK PTE LTD [19659018] Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments