Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Platform Operasi SKYFchain untuk Logistik Kargo Tidak Dikendalikan Bermula ICO


· 13 Mac 2018 · 1:30 pagi <! – Petikan

Pada 10 Mac, ICO dari SKYFchain platform operasi telah dilancarkan. Ini adalah platform operasi B2R (Perniagaan-untuk-Robot) yang pertama untuk logistik kargo tanpa pemandu jenisnya, berdasarkan teknologi blockchain kontrak pintar. Sistem ini tersedia untuk semua peserta pasaran dan membolehkan pelaksanaan skim logistik dan pengiraan kewangan apa-apa kerumitan di tokong SKYFT. SKYFchain adalah platform blockchain terbuka untuk menyimpan rekod semua peristiwa utama yang berlaku dengan robot kargo dan

Akhir Petikan ->

Pada 10 Mac, ICO dari platform operasi SKYFchain dilancarkan. Ini adalah platform operasi B2R (Perniagaan-untuk-Robot) yang pertama untuk logistik kargo tanpa pemandu jenisnya, berdasarkan teknologi blockchain kontrak pintar. Sistem ini tersedia untuk semua peserta pasaran dan membolehkan pelaksanaan skim logistik dan pengiraan kewangan apa-apa kerumitan di tokens SKYFT.


SKYFchain adalah platform blokchain [194590027] terbuka untuk menyimpan rekod semua peristiwa utama yang berlaku dengan robot kargo dan interaksi mereka dalam rantaian bekalan. Setiap transaksi dicatatkan pada platform. Setiap rekod mempunyai kos tersendiri bergantung pada jenis, kekerapan, dan kerumitan transaksi dan didenominasikan dalam mata wang tradisional. Semua pengiraan dalam SKYFchain akan diproses di token SKYFT, seperti yang dikehendaki oleh logik kontrak pintar.

Oleh kerana jumlah peserta dan jumlah urus niaga dalam platform akan sentiasa meningkat, sementara bilangan token tetap, kos token SKYFT akan meningkat juga. Token SKYFT akan disebut bebas di bursa-bursa cryptocurrency utama. Di samping itu, pemegang token SKYFT akan menerima bahagian mereka dari kos setiap transaksi yang dibuat dalam platform SKYFchain.

SKYFchain – Logistik Cargo Lebih Baik Melalui Teknologi Blockchain

Logistik kargo tradisional adalah salah satu industri yang paling kompleks. Ia sangat bergantung kepada faktor manusia; banyak tenaga kerja manual digunakan dalam proses pengangkutan. Untuk meneruskan perkembangan mereka, syarikat-syarikat perlu mengubah industri pengangkutan itu sendiri. Pengoptimuman pasaran logistik tradisional sememangnya mustahil. Sebahagian besar lelaran yang dicadangkan memungkinkan untuk mengurangkan hanya sepersepuluh, dan kadang-kadang bahkan sepersepuluh peratus daripada kos, atau sedikit mengurangkan masa yang dibelanjakan untuk penghantaran.

Masa depan industri adalah logistik kargo tanpa pemandu. Gergasi pasaran sedemikian seperti Google dan Amazon telah mula menguji menggunakan UAV untuk penghantaran petak kecil, dan UGV untuk perkhidmatan kompleks gudang. Sistem sebenar tidak cukup telus. Ia termasuk berpuluh-puluh penengah, dan bilangan interaksi mereka antara satu sama lain dalam penghantaran kadang-kadang melebihi seratus atau bahkan beberapa ratus. Blockchain dapat membantu menyelesaikan masalah ini. Teknologi itu secara semula jadi akan masuk ke dalam pasaran logistik dan akan menjadikannya lebih cekap pada masa akan datang. Tambahan pula, blokchain diperlukan untuk pelaksanaan sepenuhnya penghantaran tanpa pemandu, sama ada ia dilakukan oleh dron atau kereta.

Alexander Timofeev, CEO SKYFchain, menjelaskan:

Ia adalah SKYFchain yang boleh menyatukan semua pasaran peserta berdasarkan sistem pengedaran yang sama. Ini akan menghapus banyak masalah, bermula dengan persetujuan laluan penghantaran untuk robot dan berakhir dengan pengiraan yuran insurans dan pemindahan pembayaran. Bukan sahaja pendekatan ini dapat mengurangkan kos urus niaga, meningkatkan ketelusan skim dan pengiraan logistik, tetapi juga meningkatkan kelajuan dan kualiti penghantaran kargo. Peralihan logistik kepada sistem tanpa pemandu (agak lemah daripada penerbangan) adalah perkara yang sangat singkat. SKYFchain adalah satu-satunya penyelesaian yang dapat memenuhi semua peserta pasaran. Dengan bantuan SKYFchain, kami akan menyokong peralihan industri logistik kepada sistem tanpa pemandu, yang akan mengakibatkan pengurangan kos pengangkutan yang ketara. Semua pengguna akan mendapat manfaat daripadanya, tetapi terutama mereka yang berada di kawasan paling kurang maju, dari segi logistik.

"Saya gembira menyokong projek inovatif ini sebagai penasihat," kata Michael Terpin, Pengasas Coinagenda.

Robot muatan pertama untuk memindahkan sejarah urus niaga ke SKYFchain adalah SKYF, drone pengangkut autonomi (beban berguna sehingga 400 kg, waktu penerbangan sehingga 8 jam, jarak sehingga 350 km) yang dibangunkan oleh ARDN Technology. SKYF akan menggunakan SKYFchain secara eksklusif untuk mengendalikan beratus-ratus pesawat pengangkut pesawat yang telah diperintahkan oleh syarikat minyak / gas dan logistik terbesar di seluruh dunia.

SKYFchain terbuka kepada mana-mana pengilang lain pesawat tanpa pemandu, termasuk kereta dan kapal kargo. Ia juga terbuka kepada penyedia logistik dan organisasi kewangan dan mempunyai setiap peluang untuk menjadi alat sejagat, satu standard untuk pasaran logistik tanpa pemandu. Dalam tempoh 5 tahun, ARDN Technology merancang untuk menghantar lebih dari AS $ 50 juta untuk membeli token SKYFT dari pasaran dan menggunakannya untuk melabur dalam pembangunan SKYFchain selanjutnya.

Pelepasan token SKYFT mematuhi peraturan perundangan antarabangsa blok block kepada tahap maksimum SKYFT ICO

SKYFchain ICO bermula pada 10 Mac dan akan berjalan melalui 15 Jun 2018. Sejumlah 476,700,000 token SKYFT akan dikeluarkan pada harga asas $ 0.065 setiap token. Diskaun disediakan berdasarkan peristiwa berikut:

Syarat-syarat ICO:

  • Token 25,000,000 pertama akan dijual pada diskaun 30%;
  • 20,000,000 pada diskaun 20%;
  • 20,000,000 seterusnya 10%;
  • dan 20,000,000 lagi pada 5%;
  • baki 391,700,000 akan dijual pada harga biasa $ 0.065 setiap token!

Pada bulan Mac, 1-6 SKYFchain pre-ICO telah diadakan dan mencapai $ 2,000,000 . Pra-penjualan token disokong oleh lebih 4000 orang. $ 500,000 dinaikkan sebelum pelancaran jualan rasmi.

Untuk maklumat lanjut mengenai SKYFchain sila lawati skyfchain.io dan muat turun projek whitepaper .

akan SKYFchain dan platform berasaskan blockchainnya memberi kesan kepada penawaran logistik kargo semasa? Apa faedah paling penting yang dibawa oleh industri ini?


Imej ihsan SKYFchain

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain mengenai perkara ini halaman. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments