Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Platform Pengedaran Berbasis Blockchain Alax untuk Membenarkan Pengembang Apl dan Permainan Mencapai Puluhan Jutaan Pengguna 'Tidak Berdasar'


· 23 Februari 2018 · 8:00 pm <! – Petikan

Teknologi berasaskan token ALAX akan menyediakan akses kepada puluhan juta pelanggan 'tidak berdagang' di seluruh dunia. ALAX TGE ditetapkan untuk bermula pada 17 April, 2018, dengan platform yang dijangka akan disediakan dengan segera selepas kesimpulannya. Hong Kong, 22 Februari, 2018 – ALAX, sebuah usaha baru antara syarikat teknologi blockchain DECENT dan platform pengedaran permainan Dragonfly, hari ini mengeluarkan kertas putih yang menggariskan butiran lanjut tentang struktur tokennya dan mengesahkan bahawa TGE akan bermula pada 17 April, 19659005 ] Baca Lagi

Akhir Petikan ->

Teknologi berasaskan token ALAX akan menyediakan akses kepada puluhan juta pelanggan 'tidak beroperasi' di seluruh dunia. ALAX TGE ditetapkan untuk dimulakan pada 17 April 2018, dengan platform yang dijangka tersedia segera setelah kesimpulannya.


Hong Kong, 22 Februari, 2018 ALAX usaha baru antara blokchain DECENT dan platform pengedaran permainan Dragonfly telah mengeluarkan kertas putih menggariskan butiran lanjut mengenai struktur tokennya dan mengesahkan bahawa TGE akan bermula pada 17 April , 2018.

Sejumlah perkongsian yang dirancang akan diumumkan pada hari-hari akan datang, yang akan melihat platform yang dipasangkan pada berjuta-juta telefon pintar khususnya di Asia Tenggara dan Selatan yang pesat berkembang Pasaran mudah alih Asia.

Access to Millions of 'Unbanked' Consumers

Platform ALAX berbasis token akan memberikan akses pemaju kepada puluhan juta pengguna aplikasi dan aplikasi yang tidak menggunakan kredit atau kartu debit (yang [IndeksHargaKewanganGlobalBankDunia2014 mengenalpasti 2 bilion orang dewasa 'tanpa modal di seluruh dunia), tetapi mempunyai akses yang agak mudah untuk wang tunai dan telefon pintar 3G / LTE.

Dengan platform ALAX, para pelanggan akan dapat membeli ALA token secara tunai melalui rangkaian peruncit Dragonfly sedia ada. Token ALA kemudian digunakan dalam aplikasi untuk membeli permainan dan aplikasi langsung dari pemaju. Bukan sahaja mempercepatkan urus niaga ini, dan mengurangkan harga kandungan, ia juga membuka pembelian permainan dan aplikasi kepada pelanggan tanpa akses kepada kaedah pembayaran tradisional.

Platform ini juga akan mewakili perjanjian yang lebih adil untuk pemaju: DECENT menganggarkan bahawa tradisional kaedah pembelian menyebabkan pemaju permainan pada masa ini menerima maksimum 70% keuntungan dari aplikasi, dengan pembayaran sering mengambil masa 3-6 bulan untuk diproses. Sebaliknya, bayaran token ALA akan dibuat terus kepada pemaju, dan kemudian boleh ditukarkan untuk mata wang FIAT (USD, EUR, THB, PH, dll) pada bila-bila masa.

Pendapatan permainan mudah alih di Asia Tenggara adalah meramalkan untuk mencapai $ 2.4 bilion menjelang 2021 dan, dengan perkongsian lain yang dimaksudkan juga dalam perancangan, ALAX ditetapkan untuk menyediakan aplikasi dan pemaju permainan dengan akses kepada berjuta-juta pengguna baru di pasaran baru muncul.

TGE untuk dimulakan pada April 17th, 2018

Acara Penjanaan Token ALAX (TGE) ditetapkan untuk bermula pada 17 April dan akan berlangsung selama 6 hari. Token 1 bilion token ALX akan dikeluarkan, dan token ini boleh digunakan untuk memperoleh tanda ALA (terikat kepada FIAT dan digunakan untuk pembelian dalam platform) pada pertukaran ALX / ALA sehala pada diskaun 20%, dengan butiran lengkap tersedia [

Mengenai ALAX

ALAX adalah Platform Pengedaran Permainan Mudah Alih, berdasarkan blokchain teknologi, yang bersedia mengubah industri permainan di seluruh dunia. Ia merupakan usahasama dari perniagaan teknologi blockchain DECENT dan platform pengedaran aplikasi dan permainan Dragonfly dan bertujuan menyediakan platform untuk pencipta kandungan dan gamer sama, termasuk pengguna 'tidak beroperasi' di seluruh dunia. [196590022] HUBUNGI
Nama: Elle Bird
Telefon: 1-646-480-0356
Email: [email protected]


Gambar ihsan ALAX

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments