Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Polygon Bekerjasama dengan BitGo Selepas Peningkatan Hardfork


Polygon telah bekerjasama dengan BitGo untuk menyediakan pemegang MATIC dengan keupayaan mempertaruhkan. Selain itu, pengguna boleh memperoleh ganjaran dengan mempertaruhkan token ERC-20 MATIC. BitGo memutuskan untuk menyokong Polygon kerana faedahnya seperti kelajuan pantas, bayaran gas yang rendah, keselamatan yang lebih tinggi dan komitmen terhadap neutraliti karbon.

Satu lagi Perkongsian Strategik Untuk Poligon

Perkongsian Polygon-BitGo bukanlah yang pertama sejak kebelakangan ini. Polygon telah menjalin beberapa perkongsian dengan platform lain.

Walau bagaimanapun, perkongsian baru-baru ini antara Polygon dan BitGo akan menyediakan pemegang MATIC dengan perkhidmatan dompet dan jagaan. Di mana Polygon ialah platform penskalaan berasaskan Ethereum yang terdesentralisasi, BitGo menyediakan penjagaan terkawal, perkhidmatan kewangan dan infrastruktur teras untuk pelabur.

COO BitGo, Chen Fang, berkata, “Dengan menawarkan lebih banyak ciri untuk MATIC, kami menyediakan pelabur cara yang lebih selamat untuk menjaga aset mereka dan menyediakan platform dengan alatan yang mereka perlukan untuk membina masa depan.”

Carta USDT MATIC
Matic berharga $0.969 pada carta sehari | Sumber: MATICUSDT pada TradingView

Minggu ini, harga MATIC telah menunjukkan arah aliran menurun. Pada masa penulisan, harga MATIC ialah $0.969, 1.36% lebih tinggi daripada harga 24 jam yang lalu.

Apakah Delhi Hardfork Dan Mengapa Kegemparan?

Pada Disember 2022, Polygon mengeluarkan Bor – v0.3.1-Mumbai, garpu keras bernama Delhi Fork. Manfaat keluaran hard fork ini ialah ia akan mengurangkan kos transaksi pada Polygon dengan mengurangkan lonjakan harga yang bermasalah. Pasukan pembangunan menganggarkan bahawa yuran asas dikurangkan sementara kepada 6.25% pelaksanaan garpu selepas keras daripada 12.5%. Satu lagi faedah garpu keras ini ialah ia akan menambah baik penyusunan semula rantai.

Kemas kini ini telah membolehkan pengguna BitGo mengakses platform lapisan kedua Ethereum. Selain itu, Polygon juga telah mengumumkan penambahbaikan lanjut dalam rangkaiannya. Ini datang daripada rollup pengetahuan sifar (ZK) yang “masih belum selesai” ke dalam mainnet. Akibatnya, Polygon menyasarkan kebolehskalaan dan privasi yang lebih baik pada rangkaiannya.

Garpu keras Delhi telah dilancarkan pada 13 Januari. Menjelang 18 Januari, semua Pengesah poligon melaksanakan naik taraf. Selain itu, pemegang dengan lebih 3.5 bilion token MATIC mengesahkan versi blockchain yang dinaik taraf.

Walaupun, garpu keras Delhi ini telah mendapat kontroversi kerana hanya 15 pengesah mengambil bahagian dalam proses pengundian.

BitGo ialah salah satu platform jagaan kripto tertua, dilancarkan pada 2011. Menurut BitGo, firma itu mengendalikan lebih daripada 20% daripada semua Urus niaga Bitcoin. Ia mempunyai sokongan untuk lebih 300 aset digital berasaskan blockchain. Rangkaiannya telah menjadi lebih menonjol sekarang kerana BitGo menawarkan sokongan untuk Polygon.

Imej Pilihan Daripada UnSplash, Carta Daripada TradingView.com.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments