Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

PolySwarm Menaikkan $ 25.94 Juta di Token Jualan Awam untuk Menentralkan Keselamatan Siber


· 27 Mac 2018 · 12:30 pm <! – Petikan

Tanda nektar (NCT) akan memudahkan pengesanan ancaman global, menggantikan model antivirus yang ketinggalan zaman. SAN JUAN, PUERTO RICO – MAC 26, 2018 – Pasaran antivirus yang terdesentralisasi PolySwarm (www.polyswarm.io) hari ini mengumumkan siap penjualan token Nectar, menaikkan $ 25.94 juta daripada 3,297 peserta dalam kedua-dua presale dan crowdsale. Penyokong utama projek ini termasuk Science Blockchain. "Orang ramai dengan jelas memberi maklum balas kepada kapasiti PolySwarm untuk menjadi model pengesanan ancaman generasi akan datang dan nilai yang sama dari Nectar

End Excerpt ->

Tanda nektar (NCT) akan memudahkan pengesanan ancaman global , menggantikan model antivirus yang ketinggalan zaman.


SAN JUAN, PUERTO RICO – MAC 26, 2018 – Pasaran antivirus yang terdesentralisasi PolySwarm ( www.polyswarm.io ) hari ini mengumumkan siapnya penjualan token Nectar, menaikkan $ 25.94 juta daripada 3,297 peserta dalam kedua-dua presale dan crowdsale. Penyokong utama projek itu termasuk Science Blockchain.

"Orang ramai dengan jelas memberi respons kepada kapasiti PolySwarm untuk menjadi model pengesanan ancaman generasi akan datang dan nilai yang sama dari token Nektar kepada kapasitinya," kata Steve Bassi, Ketua Pegawai Eksekutif PolySwarm. "Sebahagian daripada misi PolySwarm adalah untuk membawa pakar-pakar keselamatan global dan perisian anti-malware mereka bersama untuk melindungi pengguna dan perusahaan."

PolySwarm baru-baru ini mengumumkan perkongsian dengan pembuat alat perkakas keselamatan marquee termasuk Cyber ​​Triage, Binary Ninja, dan Bremer Computer Security BV, pembekal perusahaan Cuckoo Sandbox, yang akan menghasilkan Arbiter pertama PolySwarm, melancarkan pelan pelan PolySwarm untuk penggunaan awal.

Bassi berkata:

PolySwarm membuka bakat dari kawasan dengan kurang akses kepada peluang dan meratakan padang permainan dalam industri. Tidak kira sejarah lokasi dan pendidikan, pakar-pakar dibayar sepenuhnya atas keupayaan mereka untuk mengesan ancaman baru dengan tepat dan tepat pada masanya.

Pengasas PolySwarm membina syarikat itu daripada Narf Industries, LLC, sebuah firma keselamatan maklumat yang baru-baru ini menyelesaikan blok- projek pengurusan identiti berdasarkan Jabatan Keselamatan Dalam Negeri, serta projek keselamatan maklumat canggih untuk DARPA. Lembaga penasihat PolySwarm termasuk bekas McAfee, Inc. CIO Mark Tonnesen dan Dinesh Dhamija, timbalan bendahari Parti Liberal Demokratik United Kingdom dan pengasas ebookers.com bersama pakar keselamatan maklumat terkenal Dan Guido, Chris Eagle, Dr. Sergey Bratus, dan Carl Hoffman .

Mengenai PolySwarm

PolySwarm adalah pasaran terdesentralisasi pertama yang membolehkan pakar keselamatan membina enjin anti-malware yang bersaing untuk melindungi pengguna dan perusahaan. PolySwarm memberi insentif kepada komuniti global pakar keselamatan maklumat untuk mengganggu industri perisikan ancaman $ 8.5 bilion, memberikan perusahaan dan pengguna dengan kelajuan dan ketepatan yang belum pernah terjadi sebelumnya dalam pengesanan ancaman. Pasaran PolySwarm berjalan pada Nectar (NCT), sebuah utiliti ERC20 yang serasi. Untuk maklumat lanjut, sila layari https://polyswarm.io .

HUBUNGI MEDIA: [email protected]


Imej ihsan dari PolySwarm

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk . Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments