Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

PolySwarm Menyelesaikan Pelancongan Global, Bandar Pelawat di 4 Benua


· 29 Mac 2018 · 1:00 pm <! – Petikan

Eksekutif eksekutif PolySwarm sebagai paradigma baru untuk keselamatan siber di seluruh dunia. SAN JUAN, PUERTO RICO – MAC 29, 2018 – Pasaran antivirus yang terdesentralisasi PolySwarm (www.polyswarm.io) hari ini mengumumkan siapnya lawatan ke seluruh dunia, melawat empat benua dengan berhenti termasuk Bogota, New York City, Washington DC, Zurich, Berlin, Tokyo, Hong Kong, Shanghai, Buenos Aires, dan Dubai. Semasa lawatan global ini, eksekutif PolySwarm mempersembahkan konsep pasaran terdesentralisasi yang membolehkan pakar keselamatan membina

End Excerpt ->

Executives pitch PolySwarm sebagai paradigma baru untuk keselamatan siber di seluruh dunia [19659008] SAN JUAN, PUERTO RICO – MARCH 29, 2018 – Pasar antivirus yang terdesentralisasi PolySwarm ( www.polyswarm.io ) hari ini mengumumkan penyiapan lawatan globalnya, benua dengan berhenti termasuk Bogota, New York City, Washington DC, Zurich, Berlin, Tokyo, Hong Kong, Shanghai, Buenos Aires, dan Dubai. Semasa lawatan global ini, eksekutif PolySwarm mempersembahkan konsep pasaran terdesentralisasi yang membolehkan pakar keselamatan membina enjin anti-malware yang bersaing untuk mengesan ancaman dan melindungi pengguna.

"Membentangkan PolySwarm sebagai paradigma baru untuk keselamatan siber kepada komuniti di seluruh dunia telah menjadi sangat berwawasan dan memberi ganjaran, "kata Steve Bassi, Ketua Pegawai Eksekutif PolySwarm. "Desentralisasi adalah prinsip utama misi kami, dan membuka kunci bakat dari seluruh dunia untuk mengetengahkan bidang bermain di dalam komuniti keselamatan tetap fokus utama. Kami mengharapkan untuk membina hubungan yang kami buat semasa lawatan global kami semasa kami membangun dan menggunakan PolySwarm. "

PolySwarm memberi insentif kepada komuniti global pakar keselamatan maklumat untuk mengganggu industri perisikan ancaman $ 8.5 bilion, yang memudahkan kelajuan dan ketepatan yang belum pernah terjadi sebelumnya. Pasaran PolySwarm berjalan pada Nectar (NCT), dan utiliti utiliti ERC20 yang serasi. PolySwarm baru-baru ini menyelesaikan kenaikan $ 25.94 juta menerusi penjualan token NCT untuk membangun dan mengukur pasarannya yang terdesentralisasi.

Pengasas PolySwarm membina syarikat itu daripada Narf Industries, LLC, sebuah firma keselamatan maklumat yang baru-baru ini menyelesaikan projek pengurusan identiti berasaskan blokchain untuk Jabatan Keselamatan Dalam Negeri, serta projek keselamatan maklumat canggih untuk DARPA. Lembaga penasihat PolySwarm termasuk bekas McAfee, Inc. CIO Mark Tonnesen dan Dinesh Dhamija, timbalan bendahari Parti Liberal Demokratik United Kingdom dan pengasas ebookers.com bersama pakar keselamatan maklumat terkenal Dan Guido, Chris Eagle, Dr. Sergey Bratus, dan Carl Hoffman .

Mengenai PolySwarm

PolySwarm adalah pasaran terdesentralisasi pertama yang membolehkan pakar keselamatan membina enjin anti-malware yang bersaing untuk melindungi pengguna dan perusahaan. PolySwarm memberi insentif kepada komuniti global pakar keselamatan maklumat untuk mengganggu industri perisikan ancaman $ 8.5 bilion, memberikan perusahaan dan pengguna dengan kelajuan dan ketepatan yang belum pernah terjadi sebelumnya dalam pengesanan ancaman. Pasaran PolySwarm berjalan pada Nectar (NCT), sebuah utiliti ERC20 yang serasi. Untuk maklumat lanjut, sila layari https://polyswarm.io .

HUBUNGI MEDIA: [email protected]


Imej ihsan dari PolySwarm

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk . Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments