Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Presiden Trump Melarang Rakyat AS Beli Petro Venezuela


· 19 Mac 2018 · 4:00 pm <! – Kutipan

Kejayaan astronomi Venezuela Petro yang dikatakan mungkin terancam kerana Presiden AS Trump meletakkan rancangan dalam proses untuk melarang rakyat Amerika daripada membeli mata wang digital. Nampak seolah-olah Presiden Trump telah melemparkan sebuah mesin bernilai bilion dolar yang merupakan petro Venezuela. Menurut Bloomberg, presiden AS mengeluarkan perintah larangan pada hari Isnin yang mengharamkan warga negara itu dari mana saja di dekat mata wang maya yang dikeluarkan oleh negara Amerika Selatan. Ke

Akhir Petikan ->

Kejayaan astronomi Venezuela Petro yang dikatakan mungkin terancam kerana Presiden AS Trump meletakkan rancangan dalam proses untuk melarang warga Amerika daripada membeli mata wang digital.


seolah-olah Presiden Trump telah melempar kereta mesin yang jelas yang merupakan petro Venezuela. Menurut Bloomberg presiden AS mengeluarkan perintah larangan pada hari Isnin yang mengharamkan rakyat negara ini dari mana saja di dekat mata wang maya negara pertama negara Amerika Selatan.

Untuk memperkuat ini, Trump telah memerintahkan Setiausaha Perbendaharaan

Peranan Petro

Presiden Venezuela Nicolás Maduro mengembangkan Petro, yang boleh dibeli melalui dolar AS dan euro sebagai satu cara untuk memerangi hiperinflasi negara, yang dijangka mencapai 13,000% pada 2018. Ia juga digunakan sebagai cara untuk menghindari sekatan kewangan yang dikenakan AS.

Yang terakhir, yang dikeluarkan pada bulan Ogos 2017, melarang Venezuela daripada meminjam lebih banyak wang dari Amerika Syarikat, membuat pembiayaan semula gunung hutang yang sedia ada hampir tidak mungkin. Walaupun negara Amerika Selatan kaya dengan sumber alam semulajadi, seperti minyak mentah yang digunakan untuk memulihkan Petro ia adalah miskin di hampir segalanya, yang mengakibatkan penduduknya menderita makanan drastis dan kekurangan bekalan medis . Amerika Syarikat mengenakan sekatan-sekatan ini sebagai tindak balas kepada keadaan kemanusiaan yang menyedihkan di negara ini.

 Peranan Petro

It's Hard No From the US

di Januari tahun ini merujuknya sebagai "satu lagi percubaan untuk menyokong rejim Maduro, sambil merampas lagi sumber rakyat Venezuela."

Naib Presiden AS Mike Pence juga akan menambah ulasannya kepada keadaan semasa ucapan pada hari Rabu pada sesi Pertubuhan Negara Amerika. Jurucakap Pence, Alyssa Farah menjelaskan:

Naib Presiden akan menyeru semua anggota untuk meningkatkan tekanan terhadap rejim Maduro untuk memulihkan demokrasi negara dan menangani krisis kemanusiaan yang berlaku di Venezuela.

Trump akan berada di Lima bulan depan untuk Sidang Kemuncak Amerika, di mana ia lebih mungkin bahawa dia dan pentadbirannya akan membincangkan rancangan mereka untuk kerajaan Venezuela.

 It's Hard No From the US

Kemungkinan Kesan [19659011RussDallenyangmerupakanPengarahUrusanCaracasCapitalMarketsebuahbankpelaburandenganpejabatdiVenezuelamengatakan:

"Ini pukulan yang cukup besar. Memandangkan kebanyakan mata wang cryptocurrency tidak benar-benar disokong oleh apa-apa, spekulasi cryptocurrency sebenarnya berdasarkan teori bodoh yang lebih besar – saya boleh membeli ini pada $ 100 kerana ada orang yang bodoh yang lebih besar yang akan membelinya pada $ 200. Apabila anda mengambil Amerika Syarikat daripada persamaan itu, anda mengurangkan minat dan potensi untuk spekulasi itu. "

Apa kesan yang anda fikirkan larangan Trump terhadap Petro, dan seterusnya, mengenai kerajaan Venezuela ? Mari kita ketahui di dalam komen di bawah!


Imej ihsan Wikimedia Commons, Bloomberg, Flickr / Gage Skidmore

Show commentsSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments