Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Produk DeFi Pertama Dari Peretas Mendapat Debut Tidak Lumayan Di Hackathon
 Iklan

Anggota komuniti syarikat keselamatan siber Hacken baru-baru ini melancarkan Pertandingan Idea Penggodam Topi Kelabu Pertama. Laman web pertandingan itu sendiri kemudiannya digodam. Selepas peretasan, mereka yang berada di belakang pelanggaran menggunakan akses mereka untuk meninggalkan mesej yang mengumumkan projek DeFi baru bersama dengan lebih banyak maklumat untuk penganjur Hackathon. Inilah yang perlu anda ketahui mengenai projek DeFi yang dibina penggodam Gray Hat pertama di dunia.


Hackathon Topi Kelabu Pertama Menarik Peretas Bertaraf Dunia

Penganjur komuniti Hacken Leo Andreo melancarkan Pertandingan Ide Penggodam Topi Kelabu Pertama pada 19 Januari menjemput penggodam kelas dunia dengan idea topi kelabu yang boleh berubah menjadi perniagaan lestari. Kumpulan hadiah bernilai sehingga 45,000 USDT .

Dalam seminggu, laman Pertandingan Ide Penggodam Topi Kelabu Pertama digodam. Mereka yang menyusup ke laman web jelas mahir dan menggunakan kepakaran mereka untuk meninggalkan pesanan kepada penganjur Hackathon. Mesej termasuk nama projek beserta lebih banyak maklumat mengenai cara menghubungi. Tetapi mesejnya, pada dasarnya, adalah bahawa penggodam ini mempunyai sesuatu yang istimewa yang mesti dilihat oleh dunia.

Projek DeFi Built-Hacker Pertama di Dunia: HAPI

Projek itu sendiri dipanggil HAPI dan dibina untuk Ethereum dan Polkadot rantaian sekatan. Ketua Pegawai Eksekutif Hacken Dyma Budorin kemudiannya mengadakan perbualan dengan penggodam untuk mengetahui lebih lanjut. Dalam pernyataan rasmi, mereka mendedahkan:

"Kami telah membantu komuniti kami memulihkan kerja laman web ini. Itu bukan penggodaman biasa. Penggodam telah memutuskan untuk menghadirkan diri dan memohon penyertaan dalam Hackathon sedemikian rupa. Kami telah menghubungi mereka untuk menjelaskan perincian projek. Walaupun kami tidak menyokong penggodaman, projek tersebut memberikan perhatian. Kami mencadangkan bahawa projek tersebut berpotensi untuk berdampak pada pengembangan lebih lanjut pasar DeFi. "

Budorin menggunakan Twitter untuk mengungkapkan peretasan itu, dengan menyatakan:

itulah yang diminta." Penggodam mendakwa bahawa projek "akan mengubah keseluruhan pasaran DeFi."

Desentralisasi kewangan adalah teknologi baru yang mengganggu, bergantung pada token cryptocurrency untuk tujuan pinjaman, peminjaman, dan banyak lagi. Ini siap menggantikan banyak aspek kewangan tradisional dan sistem perbankan kuno. Hacken menggunakan teknologi blockchain canggih untuk melindungi pengguna dari penggodam dan ancaman keselamatan siber yang lain. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Hacken, lawati laman web syarikat . Anda juga boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Pertandingan Idea Peretas Topi Kelabu Pertama dengan melayari ihktn.com .Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments