Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Profesor Harvard (Nocoiner) Ramalan Harga Bitcoin Crash kepada $ 100


· 6 Mac 2018 · 2:00 petang <! – Petikan

dWithout membincangkan manfaat semasa dan berpotensi dari cryptocurrency yang dominan, profesor Harvard University dan bekas ketua IMF ahli ekonomi Kenneth Rogoff telah memutuskan sekarang adalah masa yang tepat untuk berani meramalkan bahawa Bitcoin akan berada di bawah $ 100 dalam tempoh 10 tahun. Mula Menyelamatkan Sekarang Menurut profesor dan ekonomi Harvard University, Kenneth Rogoff, Bitcoin jauh lebih tinggi daripada $ 100,000 daripada 10 tahun dari sekarang. Rogoff memberitahu "Squawk Box" CNBC:

Akhir Petikan ->

tanpa berbincang mengenai manfaat masa kini dan berpotensi dalam cryptocurrency dominan, profesor Harvard University dan bekas ekonom ekonomi IMF Kenneth Rogoff telah memutuskan sekarang Masa yang tepat untuk berani meramalkan bahawa Bitcoin akan berada di bawah $ 100 dalam tempoh 10 tahun.


Mula Menyelamatkan Sekarang

Menurut profesor dan pakar ekonomi Harvard University, Kenneth Rogoff, Bitcoin lebih cenderung untuk diniagakan pada $ 100 daripada $ 100,000 sepuluh tahun dari sekarang

Rogoff kepada "Box Squawk" CNBC:

Saya fikir bitcoin akan bernilai sebahagian kecil daripada apa yang sekarang jika kita keluar 10 tahun dari sekarang … akan melihat $ 100 sebagai lebih banyak daripada $ 100,000 sepuluh tahun dari sekarang

Walaupun hampir tidak mungkin untuk melihat satu dekad ke masa depan, kita akan keluar pada anggota badan dan berkata – sekiranya ramalan itu menjadi kenyataan – kita akan melihat b besar ramalan peluang.

Ramalan Rogoff berbeza tajam dengan Naib Presiden Penyelidikan dan Pembangunan Bitwise Asset Management Matt Hougan – yang meramalkan Bitcoin dan cryptocurrency adalah industri berbilang dolar .

Hanya Penjenayah Gunakan Bitcoin – Rogoff, bekas ketua ekonomi Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF), menjelaskan alasannya dengan beberapa maklumat yang serius:

Pada asasnya, jika anda mengambil kemungkinan pengubahan wang haram dan pengelakan cukai, [Bitcoin’s] Kegunaan sebenar sebagai kenderaan transaksi sangat kecil.

Secara semulajadi, Rogoff melambangkan keunggulan semasa dan masa depan untuk mengurus Bitcoin memihak kepada mana-mana hujah kegemaran FUD thrower: ia hanya digunakan oleh penjahat.

Rogoff gagal menyebut teknologi kemajuan, seperti Rangkaian Lightning yang boleh membuat transaksi cryptocurrency serta-merta dan mudah bagi kedua vendor dan pelanggan.

Sebaliknya, beliau mendakwa bahawa kebanyakan transaksi Bitcoin adalah untuk tujuan yang menyalahi undang-undang – walaupun kajian mencadangkan mengatakan transaksi membuat "kurang jelas" ” width=”640″ height=”400″ />

A Crackdown Bersatu yang Mungkin Tidak Terjejas

Rogoff juga mendakwa bahawa peraturan kerajaan pada skala global akan menyebabkan harga Bitcoin berkurang, walaupun dia mengakui bahawa ia tidak akan berlaku pada bila-bila masa tidak lama lagi. Beliau memberitahu CNBC:

Ia benar-benar perlu menjadi peraturan global. Sekalipun Amerika Syarikat merosot dan China retak, tetapi Jepun tidak, orang-orang akan dapat membasuh wang melalui Jepun.

Kerajaan-kerajaan dunia telah menyatakan pelbagai keadaan pada cryptocurrency, dan tidak mungkin setiap kuasa dunia utama akan sebulat suara bersetuju dengan kerangka kerja peraturan – oleh kerana, jika sejarah adalah petunjuk, negara-negara boleh jarang setuju dengan apa-apa.

Apa pendapat anda tentang tuntutan berani Rogoff? Adakah anda fikir Bitcoin akan mendapat tempat berhampiran $ 100 lagi? Mari kita tahu dalam komen di bawah!


Imej ihsan dari Pixabay, Reuters, dan arkib Bitcoinist.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments