Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Projek ini bertujuan untuk melaksanakan salah satu misi DeFi yang paling penting
 Iklan

Tadbir urus komuniti telah ditambahkan ke sejumlah ciri yang menjadikan YFDAI Finance sebagai platform utama di ruang DeFi.

Sejak diciptakan pada tahun 2009, teknologi blockchain berjanji untuk menyingkirkan dunia dari keperluan pihak ketiga yang dipercayai. DeFi telah memandang serius janji ini dan mengubah cara kita melihat kewangan, membebaskan kita dari keperluan perantara dan melahirkan pelbagai protokol yang dirancang dengan tujuan untuk memiliki seberapa banyak pihak berkepentingan yang dapat berkongsi kawalan. [19659003] Membangun ekosistem yang terdesentralisasi dari bawah ke atas bukanlah tugas kecil dan, walaupun terdapat insiden dalam beberapa bulan terakhir yang menyoroti tahap yang masih belum dilancarkan di mana DeFi berada, kemajuan yang dicapai oleh beberapa [19659007] platform DeFi yang paling popular dan protokol tidak kurang hebatnya.

YFDAI Finance adalah salah satu platform ini dan selama tiga bulan sahaja telah berkembang dari protokol DeFi menjadi all-inclusive DeFi suite menawarkan pelanggan pelbagai produk kewangan yang terdesentralisasi. Sejak penubuhannya pada bulan September, ekosistem Kewangan YFDAI telah berkembang pesat, sekarang termasuk DEX (pertukaran terdesentralisasi) dan peluncur (inkubator) untuk permulaan lain dari DeFi.


Tata Kelola Komuniti YFDAI

YFDAI Pasukan kewangan baru-baru ini mengumumkan pengenalan tadbir urus masyarakat ke platform sebagai langkah pertama yang penting ke arah ekosistem yang telus dan tanpa kebenaran. Tadbir urus komuniti menjadikan pemegang token menjadi pemegang kepentingan, membolehkan mereka mempengaruhi mekanik secara langsung yang akhirnya membentuk masa depan projek.

Walaupun platform Kewangan YFDAI terus diperbaiki oleh pasukan pembangun dan profesional kewangan tujuan utama tadbir urus komuniti adalah untuk menyerahkan sebahagian besar kuasa membuat keputusan kepada pemegang token. Isu awal yang akan ditangani oleh YFDAI Finance komuniti tadbir urus termasuk bagaimana menyusun tadbir urus itu sendiri, dengan keputusan utama lain yang perlu dicapai berkaitan dengan SafeSwap DEX dan Launchpad . [19659003] MVP model tadbir urus komuniti Kewangan YFDAI semasa ini bermaksud bahawa mereka yang ingin mengambil bahagian dalam tadbir urus mesti menyimpan minimum 2 token YFDAI di dompet mereka, dengan satu suara tersedia untuk setiap 2 YFDAI yang dapat memuat maksimum 20 suara. Pengguna dijemput untuk menyertai saluran YFDAI Community Governance Telegram untuk mengetahui lebih lanjut.

Satu rangkaian perkhidmatan yang terdesentralisasi

YFDAI Finance membantu pengguna membuka potensi penuh aset cryptocurrency mereka dan mengakses produk dan perkhidmatan kewangan dalam persekitaran yang selamat, tanpa izin. Dengan perancangan hala tuju pembangunan untuk menawarkan segala-galanya dari inkubasi permulaan hingga insurans DeFi pertumbuhan platform ini ditunjukkan dalam harga token YFDAI yang telah meningkat pada harga lebih dari 1800% sejak September [19659023

Nilai keseluruhan yang dikunci dalam protokol kewangan terdesentralisasi hari ini mencapai lebih dari $ 20 bilion dan sebagai hasil pertanian, peminjaman dan pinjaman semuanya terus meningkat popular di dunia DeFi, platform yang dapat menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan tanpa kepercayaan pasti akan menjadi tumpuan utama pada tahun 2021 dan seterusnya.

Tadbir urus komuniti adalah tambahan selamat datang ke senarai produk yang sudah mengagumkan di platform ini dan Safe Predict yang akan datang, ramalan memasarkan produk yang membolehkan pengguna membuat ramalan mengenai berapa harga token YFDAI asli pada masa akan datang, tidak diragukan lagi akan meningkatkan YFDAI Finance sebagai salah satu platform masuk untuk semuanya DeFi


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah sepenuhnya dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments