Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Propy Melancarkan Pilot Pertama di Kami untuk Pendaftaran Tanah Blockchain


· 29 Januari 2018 · 12:00 pm <! – Kutipan

Pada 22 Januari 2018, Propy Inc. (Palo Alto, California, , bahawa mereka telah melancarkan projek perintis untuk membangunkan sistem pengurusan pengangkut harta tanah global dan model data hartanah global sebagai blok block. Penyelesaian berasaskan blokchain akan merevolusi proses pembelian dan pendaftaran hartanah global di seluruh dunia, menurut syarikat itu. Syarikat itu merujuk kepada tiga rakan kongsi yang telah komited untuk projek itu, semuanya berpusat di Vermont, Amerika Syarikat. Pejabat Kerani Bandar

Akhir Kutipan ->

Pada 22 Januari 2018, Propy Inc. (Palo Alto, California, Amerika Syarikat) mengumumkan bahawa mereka telah melancarkan projek perintis untuk membangunkan dunia nyata sistem pengurusan pengangkutan harta tanah dan model data hartanah global sebagai blok block. Penyelesaian yang berasaskan blokchain akan merevolusi pembelian dan pendaftaran hartanah global dan proses pendaftaran di seluruh dunia, menurut syarikat.


Syarikat itu merujuk kepada tiga rakan kongsi yang telah komited untuk projek itu, semuanya berpusat di Vermont, Amerika Syarikat.

  • Pejabat Burlington Selatan
  • Agensi Perdagangan dan Pembangunan Masyarakat
  • Peguam Keras & Shea PC Pada Undang-Undang

Mengikut pengumuman syarikat itu, produk mereka terdiri daripada sebuah kedai hartanah hartanah global, perekam transaksi dan pendaftaran rekod tanah global yang bebas daripada bidang kuasa. Walau bagaimanapun, laporan itu tidak menyebut bagaimana cara mengharamkan pelan blockline itu untuk merespons isu kepentingan bertindih atau bercanggah di antara bidang kuasa yang berlainan di seluruh dunia, atau berapa daripada mereka yang berminat untuk melepaskan monopoli tunggal mereka untuk pengurusan rekod tanah untuk

Ketua Pegawai Eksekutif Propy Inc. Natalia Karayaneva, dipetik mengatakan bahawa projek perintis itu adalah untuk menunjukkan bagaimana teknologi blockchain dapat berguna dalam mengurangkan kos tadbir urus, meningkatkan kecekapan sistem pengurusan dan seterusnya meningkatkan keselamatan mereka dengan cara integriti data dapat dijamin.

Clerk Bandar Donna Kinville, wakil The City of South Burlington, VT, Amerika Syarikat, dipetik mengatakan bahawa bandar "sentiasa berminat untuk mengambil kesempatan daripada teknologi" untuk meningkatkan penyampaian perkhidmatannya kepada penduduk. Selain itu, Kerani menyatakan, bahawa City of Burlington berminat untuk mempelajari lebih lanjut semasa juruterbang ini dengan Propy Inc.

Lebih jauh lagi, agensi berita yang berpangkalan di California PRNewswire menggambarkan Negeri Vermont, Amerika Syarikat, sebagai mempunyai " undang-undang yang mesra "dan bahawa Negara itu" menarik syarikat teknologi inovatif ". Lebih-lebih lagi, agensi itu menyatakan, bahawa perintis ini menunjukkan bahawa Negeri Vermont telah memberikan sokongan penuh dan penyertaan aktif dalam beberapa syarikat teknologi.

Akhir sekali, agensi berita yang sama menyatakan, beberapa jurutera blockchain dari Fortune 500 syarikat , dan pakar dan pemimpin industri yang lain telah menyertai usaha pengasas syarikat, Propy Inc., Natalia Karayaneva. Pengalamannya yang relevan sebagai broker hartanah antarabangsa, pemaju dan sebagai seorang usahawan siri telah disebutkan dalam laporan itu apabila menggambarkan syarikat dan projek perintis.

Seiring dengan pengumuman itu, syarikat itu menyatakan, ia mempunyai pejabat di Bulgaria dalam Kesatuan Eropah dan Ukraine, sebagai tambahan kepada ibu pejabat Palo Alto di California, Amerika Syarikat.

Mengenai Propy

Propy adalah pasaran hartanah antarabangsa yang pertama di dunia. Pasukan di Propy.com memfasilitasi hubungan antara entiti antarabangsa untuk membolehkan pembelian mulia dunia hartanah secara online untuk pertama kalinya. Ia bertujuan untuk menyelesaikan masalah-masalah yang dihadapi oleh urus niaga hartanah antarabangsa dengan mewujudkan sebuah kedai harta tanah bersatu dan platform perpindahan aset untuk industri hartanah global.

Ketahui lebih lanjut:

PR NewsWire Siaran Akhbar [19659013] Kenyataan Akhbar Coindesk

Hubungi: Leo Khan
Laman Web: http://propy.com/
19659027] Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments